Tålamodet tog slut nu!

DUMMA DUMMA DUMMA BLOGG!!! SLUTA RADERA MINA INLÄGG!!! ='( Nu skiter jag i detta, sängen här kommer jag!


Bilder ifrån igår!

Igår natt fick jag ett fruktansvärt sug på Chokladpudding som vi åt vid halv ett typ. Den var fruktansvärt god och jag fick själv äta upp resten till frukost imorse =D Inga magrutor till sommarn inte xD Jag, victor och mattias satt och spela tvspel länge och väl men när vi skulle sätta oss vid tv gick matte hem. Så jag och victor satte på tv och där gick Constantine. Den är otroligt bra men jag var för trött och somna i soffan så victor blev irriterad och fick dra mig till sängen vid 2. Vilken underbar kväll! Fina bilder har vi dock!



Här ska ni få tre stycken fantastiska låtar!!



Om ni vill höra något på denna låten under se till att höj volumen då!! xD
 

Jahopp!

Japp här sitter jag ensam hemma hos Victor. Han följer nämligen sin kompis Mattias hem för att lämna godis till hans mamma. Sen när dem kommer tillbaka blir det godis, chokladpudding och vispgrädde <3 MUMS! + tv-spel. Victor köpte nämligen Bulletstorm epic edition idag så jag ska idag plocka fram mina skills och äga dom =D (Förhoppningsvis inte dö fler än 100 ggr) Ni får se fler snygga bilder på detta senare =) PUSS!!!

Kolla igenom victors dator och hitta massa bilder på mig xD



Fredag/Lördag!

Hellu igår försvann hela dagen på grund av att Sandra fick tiden att flyga iväg! Det är sjukt vad härligt det kan vara att bara prata ut hos en kompis som faktiskt lyssnar och inte tar någon ställning. Hon e sååå neutral xD Hur som helst när Sandra åkte igår så sprang jag till Sportlife ochj körde Powerstrip vilket var sjukt roligt! Sen bar det hem till älsklingen där jag fick god mat och sömn.

Så när jag vakna idag vakna jag till frukost på sängen och en varm stor famn! NE INTE ALLS! Jag vakna med en armbåge i ansiktet och ett gå upp och gör frukost inprencipt (lite överdrivet kanske men armbågen var där xD) Så upp hoppade vi vid 11 och gjorde frukost och sprang och tog sen bussen till torp. Där det var sjukt mycket folk! Vi gick runt i 3 timmar ca och sen blev det bussen hem jupp...

Gammal bild på mig och Victor =)




GOMORGON!

Klockan är halv 8 och jag är uppe för att gå till min hemska tandläkare! Jag har nämligen en sne framtand som skaver upp min tunga.( Tänk dig att du skär dig i tungan med en kniv) SÅ ONT GÖR DET =D!! Den senaste veckan har min tunga varit så sjukt öm att jag inte ens kan äta varm mat eller drika kallt men borsta tänderna med tandkräm DET SVIR!

Efter tandläkaren ska jag boka träningstid i tennishallen sen körlektion och sist men inte minst träffa min älskling nämligen Sandra!!!!!! Guuud vad jag har saknat henne! Förresten här kommer en bild som jag tog efter the Studio så ni kunde se hur jag såg ut / sminket bättre xD



OCH HÄR ETT ÖVERDRIVET SMILE!!!!!!!!!!! xD När jag såg den här så tänkte jag: WHAT THE ****?


Haremsbyxor!!

Igår när jag var i Göteborg med mamma handla jag även lite små saker. Dock har jag bara en bild på byxorna jag köpte ska även ta kort på ögonbrynsskuggan. Hur som helst så köpte jag dessa snygga haremsbyxorna som är ifrån H&M. Jag personligen älskar dom och dom är verkligen sjukt sköna! Men min mamma fatta inte riktigt ideen. 

Det mamma sa när jag köpte dom var:
- Har du köpt Pyjamasbyxor Louise?
- Är inte dom lite väl stora för dig?
- Men du använder ju inte pyjamas! =O
SKA DU ANVÄNDA DOM UTOMHUS?!? DU ÄR INTE SERIÖS ATT DU SKA GÅ UT SÅN I DETTA VÄDRET!

Hon är bara för skön, kan man göra annat än att älska henne då är min fråga! xD


Dagens låt!


The Studio

Hellu var ett tag sen! Idag var jag och mamma på The studio i göteborg och det var sjukt roligt! Våran fotograf var sjuk duktig och hon som hjälpte oss att välja bilder var jätte snäll. Hon som fixa mitt smink SÖG, jag var tvungen att beskriva hur hon skulle göra sotade ögon. SERIÖST!?! Hon fick ändå inte till det så tillslut blev jag irriterad och sa till mamma ge mig en ögonskugga och en kajal så fixar jag det själv. Humöret var inte på topp efter den här  "make up artisten" petat mig i ögonen, rivit mig i ansiktet och gjort allt annat än lyssnat på vad jag ville ha, hon var grymt elak xD

Så jag bad mamma hämta en annan människa som jag kunde prata med och sa att jag inte var nöjd. Hon var jätte snäll och fixade direkt en annan som sminkade mig. Denna människan var snäll och lyssnade på vad jag ville ha, så jag fick tvätta bort allt och hon började om ifrån början. Dock kunde inte hon heller göra sotade ögon perfekt så hon frågade ofta hur jag ville ha det och hur hon skulle göra. Men slut resultatet blev grymt mycket bättre än innan!

Hur som helst så köpte jag 3 stycken bilder som jag tyckte blev bra. Dock så vet jag inte om jag skulle åka tillbaka till The Studio igen om jag fick chansen. Fast det är fruktansvärt roligt att bli fotad. I LOVE IT!


I mitt vita vinterland!

Jag och Victor kom precis in genom dörren efter en 45 min powerwalk i skogen med Samson. Just nu ligger Samson helt slut på golvet vid mina fötter. Min egna fluffiga fotvärmare xD Nu så ska jag och Victor snart ta bussen ner till stan och äta troligtvis sallad =) Sen blir det teori och körlektion innan jag ska träffa Elin och lite mys!

Här får ni en fin vinterbild på mig och Tjockisen/Victor =)


Sätt färg på håret.

Var inte rädd för att göra en förändring, Sätt färg på håret och våga! Det kan bli så himla snyggt. Titta bara på tjejen i lila eller tjejen med röda toppar! Jag själv har funderingar på att göra mitt hår rödare ibland måste man våga att vara lite  mer CRAZY med sitt hår xD




Körskolan + shopping = kärlek =)

Idag så hade jag lektion på körskolan som gick väldigt bra så detta fira jag genom att gå och köpa mig ett snyggt klädesplagg, som ni ser på bilden nedanför. Denna snygga stickade västen är köpt på Veromoda. Första gången jag såg den blev jag helt förälskad! Så här har ni min nya skönhet!


Marabou Mango

Marabou har kommit ut med en ny choklad med nämligen mango och jag var väldigt skeptisk till detta. Så idag när vi var ute på torp var jag tvungen att köpa den. Så mamma, jag och Victor pröva och jag tyckte mmm sådär. Det var ingen hitt men kan tänka mig en bit då och då. Men skulle inte köpa en hel en fredags kväll och bara frossa direkt. Tyvär =(



Marabou's alla smaker + (mina omdömen):

Polka = Underbart go!
Sommar = Fruktansvärt GOD!
Mintkrokant = fräsch smak 
Apelsinkrokant = I love you!
Passion = Vart tog du vägen min älskling!
Mjölkchoklad = Kan man någonsin tröttna?!?
Daim = Kan lika väl köpa vanlig daim -,-
Mörk choklad = Var min favorit i många år
NonStop = MUMS!
Sweischernöt = Allergisk
Helnöt = Allergisk
Frukt & Mandel = Allergisk
Gräddnougat = Allergisk
Dukat = Allergisk
Digestive = Aldrig smakat
Mango = Tyvär men köper nog inte dig igen =(
Vinter Vit = Nej Tack! Big NO NO!
Vinter = Kommer inte ens ihåg dig xD 
Amigo = Jag tror jag har smakat på den en gång, inget märkvärdigt antar jag.

Mina favoriter var Sommar, apelsin, mint, polka och passion =) Mmmmmmm Marabou!



Torp.

Vaknad idag klockan 7 av att smarta jag glömde att stänga av mobilen. Underbart. Så redan vid halv 8 var jag uppe och åt frukost. Så nu ska jag, mamma och tjockisen åka till torp och kolla lite kläder bland annat. Dock så vägrar mamma hämta oss så vi ska nu sätta på oss tjocka kläderna och traska oss hem till mamma. Tur att det är fint väder idag annars hade jag nog stannat hemma xD Men innan vi går tänkte jag visa vad jag har på mig idag. Har fått många kommentarer att ni vill ha mer sånt så får prova på detta då xD


Smärta!

Idag var jag och jobba fram tills tre i tennishallen. När jag helt plötsligt sträckte hela ryggen ifrån nacken och neråt! Jag var så fruktansvärt dum som var med i en övning utan att värma upp och är nu helt stel! Skriker så fort jag rör mig lite fel. Så jag gjorde det vi alla gör i såna här panikattacker ringer mamma. Mamma hämta mig klockan 3 och drog med mig hem. Där vi värmde upp muskeln och massera lite sen ner i badet och ringde professionell hjälp. Nämligen min moster! Åkte till henne halv 7 och fick väldigt bra massage och kan nu nästan röra på mig =) Så jag spendera kvällen med melodifestivalen god mat och underbart sällskap med min moster och hennes familj. Vilket var otroligt mysigt =D

PS: Längat lite tillbaka till mitt blonda hår =(


Fy vad dåligt!

Imorse så stressa jag som bara den för att hinna med bussen till skolan. Jag stressa så mycket så jag glömde ta med mig dusch saker till efter dansen! Vi var runt 8 st som kom till dansen idag. Vi visste att våran lärare var ledig och att vi skulle ha en vikarie. Som inte dök upp. Roligt. Så vi fråga om vi fick gå in i danssalen ändå men det fick vi inte. På grund av att någobn kunde ramla och bryta benet. WHAAAAAT?!?

Så jag harde tre timmars hål innan nästa lektion som jag spendera genom att äta frukost och plugga lite teori. Sen när våran nästa lektion börjar får vi redan på att våran lärare är sjuk så den är inställd det blir då yttligare 3 timmars hål =D Jag kunde ha sovit till 1! När vi går till matsalen så står några kompisar och pratar med läraren som vi ska ha lektion med vid halv 2. Då var han så snäll och ställde in den lektionen istället för att vi skulle sitta och vänta på den i flera timmar. Så sur över att jag inte lyssna på mig själv imorse när jag vägra gå upp ur sängen. Men plåga mig upp och in i duschen. Varför kan man inte fått information om detta innan?!? Istället för man ska komma till skolan och få reda på att lektionerna är inställda efter man har fått vänta i en halvtimma innan någon säger till! FYYYY!

Nu ska jag och tjockisen ta en lång promenad med samson =)


En underbar skön låt!


Min Favorit! =)

Här ser ni min favorit nämligen Samson =) Samson är "min" hund. Egentligen pappas men jag ser han som min med. Samson är en Eurasier som är en blandning mellan Chow Chow och Samojedspets. Han är en av den vackraste hundrasen i hela världen tycker i alla fall jag och pappa!

 Jag har alltid velat ha en hund, men mamma var ju "dödlig" allergisk så när dom skilde sig så hoppa jag på pappa direkt. Jag började leta efter raser och när jag hitta Eurasien blev fader min väldigt intresserad. Vi hälsa på en Kennel i Lysekil, pappa blev då väldigt intresserad av den "fläckiga" tungan dom hade.  Så pappa hitta en bra Kennel i Norge som vi åkte en vacker dag i Mars/April och hämta våran skönhet som då hette Freddi om jag kommer ihåg rätt. Han var nämligen förr i F gruppen xD Samson är verkligen en underbar hund som har blivit lite lat. Han älskar långa promenader, hästar och tikar skulle jag säga.

Bildspel =)



Vill ni veta mer så fråga gärna =)

GRAMMY AWARDS: Red Carpet

Vem tycker ni var snyggast?


Redo!

Nu ska jag på jobb jobbintervju och sen ner till sportlife för att gå igenom Bodystepen. Sen ska jag ha eftermiddagskurs som jag har bestämt ska börja vid 1 istället för 4 =) Eftersom pappa är i Stockholm idag och kommer hem sent så vill han att jag ska ta hand om djuren. Så nu bär det av önska mig lycka till =D


Sex and the City 2

Jag och mamma har precis sett Sex and the city 2 och bara suttit i var sin soffa och smält! Jag säger bara. JAG VILL TILL NEW YORK NU! Jag och mamma satt och drömde oss bort eller speciellt jag =D Jag älskade varenda klädesplagg och SKORNA! Ska jag ens säga något? GUDOMLIGA! Kolla bara på bilden här nedanför.

Hur som helst så går inte att förklara hur bra, rolig, spännande denna filmen är! Se den säger jag bara! Se den!





Tattoos!

Jag tycker att det är så fruktansvärt snyggt med tatueringar på revbenen. Speciellt när det är en text eller en mening som betyder mycket för en själv. Vill själv ha en tatuering där när jag har fyllt 18. Jag vet precis vad jag vill ha och hur stort. Men är inte säker på att jag vågar. Dels för att en tatuering ska man ha hela livet. Den går inte att ta bort och sätta på igen när man känner för det. Sen så är jag lite rädd för att det ska göra svinit ont xD Lilla fjollan som jag är. Men någon gång kommer jag tyvär vara så dum så att jag gör det tror jag. Eller vågar man?



Happy Valentine!!!

Idag är en speciell dag =) Ni alla vet vad jag pratar om. Det är röda gelehjärtan dagen! Idag ska man ge dom man tycker om en extra puss en stor kram och en present om man vill =D Jag fick kramen och presenten men ingen blöt puss =( För tyvär så jobba min tjockis idag så mamma och samhällsboken får funka som min dejt idag =D YEY eller inte kunde skippa samhällen =(! Men hur som helst fick jag världens gulligaste paket av mamma!  Där det står på paketet Till mitt lilla hjärta! Tror ni att jag smälte eller?!? Älskar dig mamma!!!!!

Här får ni se paketet med massa skönhetsprodukter i =D


Melodifestivalen!

Att se melodifestivalen är bara ett måste i min familj! Så igår blev det tacos som är sååå uttjatat. Ser inte ens det goda i det längre. Men men. Kan ju säga att vi hade många favoriter igår bland annat Christian Walz som åkte ut! Vad händer?!? Bästa låten på länge! Dock så var låt nr två med Loreen fruktansvärt bra så inte konstigt att det blev som det blev men kom igen. Sanna Nielsen gick vidare men inte Christian? Detta är illa!! Det är många bra låtar med i år så tror att det kommer bli tufft!


Grymt bra om man har rött hår!

Tänkte bara tipsa er som har rött om en grymt bra hårinpackning som även drar fram glansen och de röda färgpigmenten i håret. Ska användas i handduks torkat hår. Glöm inte det för om du gör det så ser det ut som du precis har blivit född på nytt. Hela du blir röd! Tro mig I KNOW!


Snacka om snygga smycken!!!

Tittade lite på Kenzas smycken som är grymt snygga men jisses vilka priser! Inget jag skulle gå och köpa hur som helst direkt. BTW vill ni veta vilken rolig fredags kväll jag har? Sitter med vänsterhanden i aceton samtidigt som jag pluggar samhäll. YEY va roligt!!!!




Dagens Outfit



Svarta snygga byxor ifrån Monki
T-shirt ifrån H&M
Kofta ifrån New Yorker


Lady Gaga i Vogue US!!



Lady Gaga är med i Vogue US marsnummer. Hon har på sig en rosa peruk och plagg av Alexander McQueen, Louis Vuitton och Haider Ackermann. Måste säga att jag är lite chockad! =O

I AM THE LADY IN RED!

Förlåt jag har glömt att visa er en GIGANTISK nyhet! Jag har gjort något dumt! Något otroligt dumt som jag är väldigt glad över xD Men som ni ser på bilden nedanför så är jag rätt osäker. Är det snyggt eller inte? Passar jag i det eller inte?  Jaa men Sandra och Allis har bestämt att jag gillar det så jag gillar det =) Eller? =O




Bilderna ger inte håret rättvisa. Det är rött! Mörktrött =D

Shrek 3!

Jag och Tjockisen såg Shrek 3 i söndags och det är en scen som jag älskar som e så grymt bra! Så jag har sedan söndags letat effter denna låten. Och nu hitta jag den! Jag är verkligen överlycklig! Titta på den första videon ifrån Shrek den e awesome! Dock e den på spanska eller något språk men hon bara sjunger ändå xD




För er som vill höra hela låten! Den e grymt bra!


Janet Jackson

Jag tycker verkligen om flera an Janets låtar. Speciellt eftersom hon har så fräcka videor och dans snuttarna e så sjukt fräcka =D så här kommer några av mina favoriter =)


Redovisningsdag (?)

Idag så hade jag verkligen en muntlig dag xD Först redovisade jag Stress arbetet som jag, Sandra och Alexandra har arbetat med i flera dagar/veckor. Efter det redovisa jag och Sandra engelska artikeln vi hade gjort som gick okej. Efter det hade jag mitt svenska tal som jag skulle redovisa som tydligen gick grymt bra xD Jag som verkligen hatar att redovisa saker muntligt. Jag får hjärtklappning och börjar snubbla över ord! Men tydligen så märks inte detta. Som tur hade jag ju mina gryma vänner som stötta mig. Ställde in blicken på Sandra under talet och hoppades på det bästa=D Men vad utblottad man känner sig när man ska prata inför publik!


Convers!

Finns det några snyggare skor än Convers?!? Convers är snygga vare sig dom e vita eller i cola mönster, spelar ingen roll om dom e nya eller slitna. Det är snyggt hur som helst! Dock så gillar jag när dom är lite mer unika men dem är ändå otroligt snygga! Passar till allt! Jeans, barbent till och med klänning! Till sommaren kommer jag i alla fall att spendera mina fötter i snygga convers. Hur cola var inte dessa då?


Jobbig dag!

Idag är en typisk måndag för mig. Börjar tidigt slutar sent 2 timmar rast innan jag börjar på gymmet. Så jag hade jag klämt in en körlektion där. Vilket ledde till att jag inte hann att äta utan fick springa in på Willy's. Hur som helst så gick det väldigt bra på körlektionen det var roligt =) Så nu sitter jag här och går igenom min powerpoint och lite läxor samtidigt som jag kollar på Chuck. Tur att man e kvinna som kan göra tusen saker samtidigt xD

Till imorgon har jag läxa i:
* Psykologi redovisning.
* Artikel redovisning i Engelska.
* Tal i Svenska om Dödshjälp.

Vill ha!

Två fruktansvärt snygga klänningar helt olika varandra men riktigt snygga den rosa är helt öppen på ruggen är är riktigt fräck backifrån. Dessa skönheter finns opå TopShop!


Tjejkväll!

Igår var jag på tjejkväll hos Elin. Vilket verkligen behövdes! Vi basta och myste. Det vill säga såg White Chicks för hundre elfte gången. Jag tror vi kan den filmen ordentligt nu kan jag ju säga xD Det var verkligen hur underbart som helst att träffa tjejerna igen. Det var alldeles för länge sedan. Dock så missa jag melodifestivalen (PANIK) jag försökte att vi skulle se den men blev ner röstad. Så jag ringde pappa och bad han att spela in den vilket han gjorde. Men tack vare sms från tjockisen och syrran så fick jag redan på vilka som gick vidare =( *snyft*

Här kommer lite bilder ifrån igår =)


Lördag!!!

Äntligen lördag som jag har längtat! Idag vakna jag klockan 7 ca gick upp och gjorde mig iordning. Sedan gick jag en halvtimmas promenad till tennishallen där jag var tränare i drygt 4 timmar. Jag har såna sjukt sköna grupper så det är inte sant! Och dom har blivit så duktiga så man e ju så stolt när man ser småttingarna =) Dock så har jag mest äldre grupper vilket är väldigt skönt =) Så nu blir dett plugg sen ner och träna. Ikväll blir det tjej kväll hos Elin underbart mysigt ska det bli =)

Jag och Elin på utomhus bion.


Victor "Tjockisen" Ståhl

Hej hej Tjockisen här, kära Louise har halv-somnat i sängen o bad mig skriva ett inlägg.. så.. ehm.... HEJ :)
eftermiddagen tillbringa vi friska personer till att träna, efter de så åkte jag hem o åt + dusha sen åkte jag till Louise på kvällen. kvällen som vi tillbringa till att spela DjHero o se lite tv :) Louise håller även på med massa plugg som jag inte hänger med på alls men hon är jätte duktig ;) aja nu ska jag gå å peta på älsklingen o retas lite innan jag tar bussen hem :)


Promenad

Jag och tjockisen tog en snabb promenad eller snabb och snabb 2 timmars promenad med samson idag. För att prata lite om resa, allas hjärtans dag osv. Men det slutade med för mycket flum och två helt utmattade människor och en fruktansvärt pigg hund xD Vi har i alla fall nästan bestämt oss att vi ska gå på bio till helgen troligtvis imorgon. Who knows? Vi hade i så fall tänkt att se Trassel för det påminner oss så mycket om oss själva xD Och för att vi e så barnsliga för vi har ju inte fyllt 18 än =P Titta bara på bilden påminner inte hästen lite om Victor xD


Fullproppad av mat och dans!

Som ni kanske förstår så ligger jag här med pappa i var sin soffa som två inpackade sadiner. Han överraska mig med jätte god mat och pannkakor till efterätt! Mumsigt! Idag har jag nästan blivit av med min migrän dock på dans lektionen blev den lite värre. Men jag kunde inte skippa den. Dansen är så sjukt rolig så det är inte sant! Om ni funderar på vad ni ska välja på individuellt val så rekommenderar jag dansen! Det är roliga människor, man lär sig roliga och kluriga koreografi, man får släppa loss OCH man längtar till nästa lektion! Hur viktigt är inte det! Speciellt om man går samhäll! Så vad tycker ni att vi ska lägga in för bild här? Kanske en dans video?!?


Övningskörde till stallet

Idag så övningskörde jag med pappa till stallet. Vilket var roligt för han e dubbelt så mycket petigare än mamma så under körningen så får man kuggfrågor. Hur som helst så åkte vi ut till stallet för att hjälpa Maria med hästarna och för att jag ville ut =) Så vi åkte först till Marias stuga där jag lagade mina berömda amerikanska pannkakor. Sen så åkte vi till stallet och tog hästarna, vilket var vått, blött, mörkt och svettigt värre med dom otroligt snygga overollerna (?). Så som ni ser på bilden så ser vi rätt galna ut xD


Söööött

Sitter just nu och gör lite engelska för att inte hamna för mycket efter i skolarbetet. Men trots detta är det enda jag vill göra är att lägga mig i soffan brevid Bertil(min katt) och bara sova. Sista gången jag kolla på klockan inatt var 05:00 mysigt speciellt när mamma gick upp runt sex-halv 7. Då man självklart vaknar =) Nu tänker jag skriva ner 5 ord till sen blir det soffan med katten =D


Godmorgon =)

Hellu igen här sitter jag yttligare en dag hemma. Som tur kom tjockisen och håller mig sällskap innan han ska till skolan. Idag känns det som om jag har blivit överkörd av ett tåg!? Kan vara möjligt med tanken på dom konstiga drömmarna jag har haft. Så nu hoppas jag att tjockisen gör mig något att äta som jag förhoppningsvis kan få ner utan att få kramp och må illa. Vi håller tummarna =) ;)( Man kan ju alltid drömma) Idag tänkte jag ialla fall försöka hoppa in i duschen. Och åka till skolan och hämta lite böcker så jag inte kommer för mycket efter =) Alltid lika roligt med läxor eller vad säger vi?

Istället för att skräma iväg er med mitt feta hår och osminkade ansikte så visar jag en annan bild på mig =P


Älskar knallrött hår

Jag har under flertals gånger färgat mitt hår mahognyrött och tycker verkligen om den färgen. Men något jag tycker är så sjukt snyggt är rött hår! Det är så sjukt snyggt spelar ingen roll om det är knallrött eller mahognyrött så länge det är rött. Men jag skulle inte tacka nej till att färga håret knallrött. Det svåraste är bara att få tillbaka sin naturliga hårfärg efteråt på grund av att man förstör hårsäckarna. Jag kämpar fortfarande med att få tillbaka mitt naturliga efter 2 år sen jag färga mitt hår rött senast. Men tror att den röda färgen kommer komma tillbaka snart =D

Två som är så sjukt snygga i sina röda hår är Rihanna och MTV bloggaren Mirre.

Rihanna:



Mirre:


Sjuk..

Idag är jag hemma ifrån skolan på grund av migränen jag hade igår. Jag blir alltid helt seg i huvudet, trött och mår alltid kasst efter ett migrän anfall. Så mamma sjukanmälde mig idag. Dock så kunde jag inte sova en blund inatt det kändes som om jag hade en orkester i huvudet. Så när jag vakna imorse trodde jag att jag mådde rätt okej men så fort jag ställde mig upp så märkte jag att jag hade fel. Mitt huvud kommer att sprängas vilken sekund som helst, jag e yr och hur illamående som helst! Det tog min 30 min att äta upp 2 teskedar keso på grund av kramper/illamåendet jag fick i magen av maten! Så vi får se om det blir skola imorgon har bara en lektion imorgon så det gör inget om jag missar den. Nu ska jag vila lite kanske till och med sova så jag kan fly bort ifrån mitt huvud xD

Btw ni ska bara veta hur rolig jag ser ut. Halva mitt ansikte följer liksom inte med. Min migrän har gått ner över vänstra sidan så ögat ser helt slappt ut. Hade det varit Halloween nu så hade jag inte behöft någon mask xD


För er som är lite intresserade så finns det nedanför lite olika symtomer på just migrän
  • Anfall av sprängande eller dunkande huvudvärk. Smärtan ökar i regel gradvis, men vaknar man med den kan den redan vara svår.
  • Värken sitter ofta vid ena ögat eller ena halvan av huvudet och kan också vandra från sida till sida.
  • Attacken kan pågå mellan fyra timmar och två till tre dygn.
  • Värken förvärras när man rör på huvudet.
  • Man blir överkänslig för dofter, ljud och ljus.
  • Man mår oftast illa och kan kräkas under attackerna.
  • Migränattacker hos barn liknar dem hos vuxna men varar oftast kortare tid, från en halvtimme upp till ett dygn.

 


RSS 2.0