Middag!!

Passade idag på att göra mig en äggwrap med enbart äggvitor, hade massa äggvitor över så tänkta att de var lika bra att bli av med det =) Så stekte kyckling med massa curry på och sen tog jag tomat, purjolök, keso och solrosfrön till, blev riktigt gott och mättande. Sen blev jag akut inringd till jobbet så sitter nu och tar mig en mini rast =)


Grymt bra träningspass!!

Har precis kommit hem ifrån Sportlife och har precis haft ett av de grymmaste härligaste passen någonsin! Jag och en kompis åkte ner och börja med 1 timma thaiboxning och sen ett riktigt härligt ryggpass med massa puls i. Så nu är jag helt slut och hela kroppen bara skakar! Och äntligen så börjar jag få lite kontakt med musklerna när jag kör rygg känns så bra!! Älskar verkligen hårda bra pass på gymmet längtar redan tills imorgon då blir det kondition!! =D nu ska det bli mat är hungrig som ett djur xD


Woooowooop

Fick en jätte härlig överraskning av syrran och hennes kompis Sofia idag! Nämligen en övernattning i Stockholm den 19 juni för då spelar thirty seconds to mars på Gröna lund!! WoopWooop min första konser var thirty seconds to mars och de var awesome så ser redan fram emot det!! =D


God Jul!

Sitter och äter en underbar frukost bord med pappa och syrran innan jag ska åka mot jobbet. Slutar klockan tre och då blir det direkt ut till kusinerna för riktigt jul firande med hela familjen. Jag hoppas att alla ni får en riktigt god jul!!


22 december

Igår spenderade jag kvällen/eftermiddagen med mamma och syrran. Vi var på torp och panik handla det sista julklapparna sen gjorde vi julgodis och klädde granen och såg på en as bra film!!! Mumsigt!!


Jul på Liseberg!

I tisdags var jag och mina underbara vänner på Liseberg och det var så fint och så mysigt!! Har inte varit på jul på Liseberg på flera år så jag kom verkligen inte ihåg att det var så mysigt! =)


Snabba ryck!!

Idag jobbade jag till 1, sen åkte jag direkt till sportan och körde ett grymt bra ryggpass och 30 min cardio. Och nu så är jag på väg att hämta upp en kompis och åka till Göteborg för jul på Liseberg kan det bli bättre!! =)


Hej!

Har precis satt mig i soffan för att äta lite och kolla på sex and the city. Har spenderat dagen på jobbet och åkte sen direkt till Överby för att jul shoppa. Kom hem tomhänt förutom att jag hade köpt jätte gott te utan koffein!! Så har tänt massa levande ljus och bara kopplar av innan man måste börja med matlådan inför imorgon =)


Körsång

Har idag varit och kollat på farmor och hennes kör som har sjungit på museet här i Uddevalla. Kan erkänna att jag blev positivt överraskad över hur duktiga de var! Det blev riktigt roligt och mysigt, när de var klara tog jag mig en titt runt om museet då jag inte har varit där på över ett år =)


Mys promenad

Tog mig en grymt skön promenix i skogen mitt i ingenstans land =D riktigt skönt när solen sticker fram och härligt att få komma ut i kylan en stund!! Nu ska jag bege mig mot jobbet!


10 december

Hej! Har precis kommit hem efter en lunch dejt med min goa far. Träffade oväntat på min gudfar som jag inte har sett sen studenten vilket var riktigt roligt =D Nu sitter jag och har beslutångest över vilka låtar jag vill ha på bodystepen ikväll, känner för ett redigt tungt och svettigt pass =D


Packar

Mamma och jag packar ihop mitt rum eftersom vi ska flytta så alla mina saker åker till pappa istället. Men eftersom jag är hundvakt så fick Sasse (Samson) åka med och packa. Han fick även passa på att plocka fram sin feminina sida =D min lilla gosse älskling =D han ser inte alls plågad ut xD


3 December

Hej allihopa!! Sitter just nu i soffan med en gigantisk kopp te och kollar på tv. Har tyvärr fått världens huvudvärk efter efter passet idag. Tidigare idag var jag på gymmet med en vän och tränade bröst och mage sen blev det två-tre timmars vila. För kvart över 5 till kvart i 7 skulle jag, Matilda och Kajsa hålla i 30 min bodystep, 30 min bodypump och 30 min bodybalance med fokus på ben. Sista benlåten trodde jag att bena skulle få av det var helt sjukt, fick verkligen bita sig i tungan för att inte ge upp. Men skönt känns det nu efteråt och deltagarna var otroligt duktiga!!! Bilderna är ifrån adventsfikan igår :)


Äntligen frisk!!

Efter en vecka med ont i halsen och öronen är man äntligen tillbaka på gymmet för att träna armar!! I love it!!


RSS 2.0