Illa!!

Nu börjar det bli illa!! Här sitter jag en fredags kväll med levande ljus, en stor kopp te och ser på High school musical 3 med mamma xD när jag egentligen borde ligga på ett hotell rum i stockholm nervös över morgondagens bravader på super saturday -,- attans att man missar det i år :( bilden på mig ser asrolig ut men bjuder på den ;)


Promenad

Avslutade dagen med en promenad med underbara Johanna!! Nu blir det sängen och en bra bok innan lampan släcks :)


Barndans + how low can you go!

Idag hjälpte jag till på barndansen som Josefina hade det var grymt roligt och dansen var faktiskt rätt svår xD fick verkligen kämpa för att hänga med xD efter barndansen åkte vi tillbaka till sportan där vi gick igenom lite street dance :) nämligen en otroligt grym koreografi av låten how low can you go by Jasmine meakin sök på youtube den e hur grym som helst!! Och nu har vi lärt oss halva dansen i alla fall, men nu ska det bli mat för mig tjoooohoooo :)


Mot sportan!!

Igår var jag på gymmet för att träna mage. Ett två tre helt plötsligt tränar jag med en kollega ifrån sportan och gör dessa brutala övningar att jag knappt kan resa mig ur sängen själv xD har verkligen den värsta träningsvärken i mitt liv, dock så var det sjukt roligt att träna med någon som har så sjukt mycket kunskap inom ämnet :) så idag tänkte jag åka ner till sportan och bara springa och köra lite powerwalk eftersom jag knappt kan röra mig xD


Kvällsmat

Efter en dag med ett morgon pass med bodyattack och efter ett kvällspass med 30 min bodystep och 30 min Zumba. Passa jag på att göra lite mer rolig kvällsmat nämligen en avokado med fyllning av kvarg, lite lax, laxrom och ett ägg och några paprika bitar till :) mumsigt :)


Barnens loppis!

Har spenderat hela förmiddagen på barnens loppis och sålt en del barnkläder och gosedjur ifrån när jag var pytte liten :) riktigt roligt eftersom det var strålande sol och massa folk :)


Sushi!

Igår prövade jag och en vän att göra hemma gjord sushi! Det var extremt roligt att göra men hjälp vad svårt det var att få det bra! Vi valde att ha wasabi som lite "klister" för att verkligen få det att hålla ihop. Eftersom wasabi som man får när man köper maten är otroligt god och inte alls stark, men den vi köpte var otroligt stark så  sushin gick tyvärr inte att äta så vi doppa lax, advokado, gurka, morot osv i soja. Samt så blanda vi massa drinkar speciellt en P2 och åt hemmakvälls godis till Iron man. Så kvällen var lyckad ändå =)
 

Frallor =)

Det godaste brödet jag har gjort hittills, jag har gjort om ett recept som redan fanns, pga allergi och brist av varor :)

Du behöver:
3 ägg
1 dl vispgrädde
3 dl rågmjöl
2 msk fiberhusk
0,5 hela linfrön
1 tsk salt
1,5 tsk bakpulver
Toppades med solrosfrön!

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Vispa äggen fluffiga
3. Tillsätt vispgrädde och rör om
4. Blanda alla torkade ingredienser och vänd i. Rör samman till en deg och låt degen stå några minuter.
5. Lägg degen på en pappersklädd plåt, toppa på solrosfrön och tryck till så de inte ramlar av. Grädda i ugnen i ca 20-25 minuter.

Lätt, gott och perfekt!! Jag tog rökt kalkon och lite keso på. Mumsigt!!!!


Godmorgon!!

Idag är ingen bra dag, vaknade med ont i halsen, trött, snuvig, hängig och ont i hela kroppen. Vad hände där?!? Så när pappa öppna min dörr för att släppa in sasse så blev jag klarvaken/skittrött. Så tog kudden och mitt täcke och plasdera mig i soffan och somna på tre sekunder. Nu sitter jag med min kära iPad och kollar på olika LCHF recept. Tänkte kanske pröva på att baka ett nytt bröd recept imorgon :)


Harry Potter kväll!!

Är hemma hos Johanna för lite tjejmys/te kväll och filmkväll :) jätte mysigt att träffa tjejerna och bara ta det lugnt efter ett stenhårt triceps och biceps pass på sportan :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5033ea9bddf2b31f00000dbf.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5033ea9bddf2b31f00000dbf.jpg" class="image">


Handlat!

Märks tydligt vad jag konsumerar mest av allt xD finns verkligen inget som jag tycker är godare än frusen mango och quark! Använder verkligen quark till allt frukost, såser och i maten osv. Så gooood och så protein rikt!


Bröd

Tyckte det såg helt tomt ut i kylskåpet så jag bestämde mig för att baka lite bröd. Nästan precis samma sort som jag baka sist fast egentligen med ett helt annat recept xD

Detta behöver du:
1 msk fiberhusk ( jag hade inte det utan tog 1 msk gravhamsmjöl)
2 dl skalade sesamfrön (tog 2dl linfrön ist)
1tsk bakpulver
2dl riven ost
3 ägg

Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser och osten. Tillsätt äggen och rör ihop till en jämn massa. Låt stå och dra 10-15 min för fiberhusken skull (jag hoppa över det). Smeta ut det sen på plåten, välj tjocklek själv på brödet. Desto tjockare desto längre tid i ugnen. Ugnen ska vara på 225 grader i ca 8 min.

Själv tyckte jag det blev riktigt mumsigt!


Trevligt :)

Fick ett sms av en kompis igår som jag tyckte var lite roligt. Nämligen att en student bild på mig finns i ett fönster i Ljungskile. Detta tyckte jag var lite roligt eftersom jag var på karlheden i början av sommaren och hon tyckte det var så lätt att fotografera mig och gillade bilderna och frågade ifall hon fick använda dem. Detta hade jag helt glömt så jag bad att han skulle gå förbi och ta ett kort på det så jag får se vilken bild hon valde. Så det var riktigt roligt :)


Blääää!!

Tyvärr så blev ingen träning innan jobbet eftersom jag skulle på ett jobb möte. Men imorgon kör vi igen kändes dock bra med en dags vila sedan jag i onsdag körde 3h och 30 min. En timma och 30 min powerstrip, 1h bodyjam och sen pga att en instruktör fastna i bilkö blev det även 1h bodystep. Så körde ett lugnt pass igår men idag fick det bli vilodag :)


Mitt nya hår!!

Tänkte att det var dags att visa lite bilder på mitt nya korta hår :) hoppas att detta inlägget enbart ligger uppe 1gång och inte hundra då blogg appen inte vill fungera xD
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make a wish! =)

Natten mellan lördag till söndag och söndag till måndag skulle det vara lättast att se stjärnfall vid ca klockan tolv. 60 stjärnor i timmen ca skulle falla eftersom vi kör genom svansen av en komet. Så igår vid elva bädda jag in mig i solstolen på altan och väntade. Och visst såg jag massor av stjärnfall hur mysigt och fräckt som helst!!!


Kräftskiva och 5 års kalas

Igår fyllde min underbara kusin 5 år kalas men eftersom syrran min åker hem på torsdag så bestämde vi att även ha kräftskiva. Eftersom jag är allergisk mot skaldjur så fick jag lövbiff och fick sen agera barnvakt :) sen spela vi kubb, såg på bilder och åt tårta och cuppcakes som syrran hade gjort :) hela kvällen var supermysig :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5027b1029606ee1145000027.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5027b1029606ee1145000027.jpg" class="image">


Bröd :)

Jag bakade igår nyttigt bröd utan mjöl och jäst utan enbart med massa olika sorters frön och med enbart ägg och olivolja samt bakpulver! Vilket jag tyckte var supergott, mamma gillade det med men inte syrran dock xD


Träning :)

Idag var verkligen en sådan dag då jag verkligen inte kände för att träna och speciellt inte själv! Så jag bestämde att Ne träning ska det bli varken du vill eller ej så jag drog med min mamma så jag fick pröva mina nya handskar. Så vi körde ett litet överkropps pass med fokus på mage och armar eftersom mamma ville pröva allt på en och samma gång xD så nu sitter jag med min shake och letar recept för jag vill baka bröd :)


Nyttig middag

Idag tänkte jag försöka vara nyttig så gjorde ungsbakad lax, broccoli och stekte blomkål, morot, vitlök och färsk rosmarin och oregano istället för potatis och en vanlig knorr sås på grund av brist av annat xD Men som sagt små steg i taget för en bättre framtid xD


Förändring

det senaste har jag kännt att verkligen allt går emot mig och inget går som det ska!!! Så jag har bestämt mig för att det ska ske en drastisk förändring i mitt liv! Så därför börjar jag med att från och med nu börja jobba med migsjälv och ta hand om mig och det börjar nu!

Träning =)



Har precis varit och tränatpå Sportlife med min kära far. Fick bli ett överkroppspass eftersom vi inte kunde komma översens över vilken kroppsdel vi ville träna. Tro det eller ej men jag tycker det är riktigt roligt att träna med pappa på grund av att han är så extremt petig med teknik och eftersom han har en sådan bra grund =) Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att träffa några vänner =)

Myskväll

Ensam hemma ikväll och första gången någonsin som jag ska sova helt själv! Ingen hund utan solo :D så otroligt skönt kom hem efter träningen med godis, kokade en stor kopp te, duscha och på med so you think you can dance!! Bädda ner mig i soffan och är nu redo på 100 % mys :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_501ae08bddf2b32435000010.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_501ae08bddf2b32435000010.jpg" class="image">


Kattmys :)

Ligger framför tv med sex and the city en stor kopp te och en skadad älskling:( min lilla sötnöt är skadad någon har bokstavligen försökt äta sig in i hans hjärna!! Sitter och klappar han och försöker hindra han ifrån att riva i det.. Min lilla älskade Bertil :(


RSS 2.0