Kvartal Bodystep!

Hejhopp allihopa! Just nu sitter jag och kollar på gårdagens eurovision song contest finalen. Missa ju detta eftersom jag var på min studentbal, och självklart vinner Sverige den enda gången i hela mitt liv som jag missade finalen!! Fy vad arg jag var när bandet som spelade på balen avslöjade att Sverige vann när jag verkligen bad alla att inte berätta resultatet för mig. FYYYYYYYYY!!!!

Men hur som helst nu har även precis kastat i mig en halv pizza och massor av godis xD Tycker jag är värd detta eftersom jag har varit i Göteborg och fått den nya Bodystep kvartalen nämligen Bodystep 88, vilket sjukt otroligt roligt och jobbigt pass! Det är nog ett av det bästa passen faktiskt, helt otroligt vad svettigt det var i salen med ca 45 instruktörer men vilken energi!!!!!!! I LOVED IT!

Orofluido

Hej allihopa hoppas allt är toppen!! Här är det helt underbart =) Jag har fått tränat, ätit god mat, underbart väder och blivit bortskämd av pojkvännen som städade hela köket =) Dock har jag inte fått plugga som jag lovade mig själv att göra, illa, illa därför ska jag åka in till skolan tidigare imorgon så jag får lite skrivet. Som sagt har en uppsats kvar och ett muntligt prov, sen är jag KLAAAAR!! Underbart!Så det var lite snabbt om mitt liv =) Nu till det jag egentligen hade tänkt att prata om nämligen Orofluido! Jag har Orofluidos hårolja som är helt fantastisk och underbar men nu har jag även köpt deras hårinpackning och är så extremt nöjd! Håret känns så otroligt underbart efteråt, det är mjukt, glansigt och lent. I AM IN LOVE!! NOW YOU TRY IT xD! Helt ärligt dessa produkterna är något av det bästa jag någonsin har köpt och produkterna är inte "jätte dyra". Köpte mina till och med på rea så har egentligen ingen bra koll på de.. Men de finns på Bellbox så check it out! =)


Prom!


HEJ!!

Oj vad chockad jag blev när jag gick in på bloggen idag efter vaddå flera veckors ledighet och inser att jag har fler läsare än vad jag hade när jag faktiskt blogga xD Ironi eller vad? Just nu sitter jag i skolan och har precis skickat in två arbeten och ska börja på ett tredje. Så otroligt skönt är det att efter 3 års slit i skolan att äntligen börja se ljuset i tunneln! Ska bli så otroligt roligt nu dem sista veckorna som är kvar, nu på lördag ska jag gå på den första balen med min Vickan, sen nästa lördag ska vi gå på min bal =) Och på onsdag ska vi börja med pyntet som ska vara på flaket! Vad man längtar det är sjukt!!!! Ska se om jag kan vara lite mer flitig denna gången än vad jag har varit med bloggen innan men som sagt jag lovar inget =P

BTW: Passa på och lyssna på denna otroligt sköna låten, kolla även på denna grymt söta videon =)


 

Bowling!

Hellu vet att det var ett tag sen vi sågs sist =) Tänkte därför berätta att jag idag vann på bowling, egentligen suger jag på bowling men idag gjorde jag inte det eller vad säger ni över resultatet =P Vann till och med över pojkännen  fast det var han som vi egentligen fira xD Illa illa, saken är den att det är nog bättre att jag vann än att jag förlora för jag är världens dåligaste förlorare  xD


RSS 2.0