Don't get caught alone! Because I'll bite!!!!

 

Som instruktör får man ta många smällar, det sliter verkligen på kroppen något otroligt, man träffar många människor vilket leder till att man får både de ena och den andra sjukdommen! Jag har tyvär fått kött ätande bakterier!! xD HAHAH skoja idag så skulle jag och Josefina köra Halloween step men tyvär blev Josefina förskyld och är fortfarande inte frisk så jag fick köra själv! Så jag tänkte att nä nu ska du bjuda på dig själv! KLÄ UT DIG! Och det gjorde jag! Jag vet inte vad jag var utklädd till men jag såg rätt äcklig ut ändå xD


Hemma hos mamma!

Är nu hemma hos mamma en snabbis för att kolla på vad jag ska klä ut mig imorgon om jag ska klä ut mig är frågan. Ska ju ha Halloween step imorgon men josefina är fortfarande lite sjuk så jag kanske få köra själv. Så antingen får man bjuda på sig själv och go all out eller så kör man bara halloween musik xD Vi får helt enkelt vänta och se! Eller hoppas på att Josefina blir 100 procent återställt under natten =D


Internet problem!

Hej allihopa!! Tyvär så funkar inte internet på min dator. vilket leder till att jag skriver detta på victors mobil.förhoppningsvis så kommer vi fixa datorn inom snar framtid. Kram!

Kalas



Har precis gjort mig iordning för att åka på 18 års kalas tyvär är jag sen eftersom jag precis har haft Jam pass. Så nu kom victor som blir taxi för mig ikväll =)

 


Vad gör Louise efter ett pass?

Täkte ge en kort bildbeskrivning vad jag brukar göra direkt när jag kommer hem efter ett pass! Dock så är bilderna tagna i förhand eftersom jag oftast är antingen jätte trött eller helt uppe i varv, och börjar helt plötsligt med skolarbete eller något annat oftast går igenom passet för morgondagen xD

VILA!!! VIKTIGT =)


LAGAR MAT! VIKTIGT ATT DETTA GÅR SNABBT ANNARS LOUISE ARRRRRGG!!!! 
 På bilden nedan är det jag som lagar men oftast tvingar jag pojkvännen eller någon annan att göra det åt mig eftersom jag är såååååå trött =) xD


Helst något gott xD ( Nej egentligen är jag faktiskt rätt nyttig av mig =O tro det eller ej!)




Sen tv och mys med katten och dricker typ 7 koppar te xD


Sen tvinga Victor ur min säng så jag kan få sova i den xD



Jag sover egentligen inte med kameran i ansiktet och sover inte med öppna ögon xD


GODNATT!!!!!!!!!!!!!

Hej! =)




Hejhopp idag har jag haft en otroligt kort dag i skolan började 10 och sluta 1. Tordde det skulle vara fullt tempo sista året men lektioner försvinner lika fort som en nål i en höstack. Så idag bestämde vi några tjejer att gå på en dansföreställning som är några 3:ors projektarbete. Som var riktigt bra och roligt att se. Efter det sprang jag ner till Espresso house och köpa mig en Chai Latte. För nu har vi verkligen kommit till den kalla delen av året! Då man går runt med jackor i skolan och halsduk för att det är så otroligt kallt! Så behövde något varmt och gott =) Nu ska det bli plugg innan powerstrip på Sportlife Uddevalla =)


Paramore

Paramore är ett riktigt grymt band som jag har lyssnat på ett bra tag. Deras musik är verkligen inget man kan tröttna på!


Drömrulltårta!

Idag när jag kom hem ifrån idrotten och var sjukt trött kände jag ett sånt otroligt sötsug och ser då en bit drömrulltårta som mamma har sparat åt mig. Jag blev så otroligt glad och det tog 1 sek innan den biten var borta och sötsuget var större. Illa,illa, illa det sägs att så fort man känner sig sötsugen så är det egentligen så att man är törstig =O Och istället för något gott ska man ta ett glas vatten. Roligt eller vad xD Själv röstar man på godis då =P


Hatar att gå upp på morgonen!

Hatar är ett starkt ord men att gå upp på morgonen är inte min grej och speciellt inte på vintern när huset är kallt och det är mörkt ute. Dels är jag otroligt morgon pigg eller inte, har inte ens det bästa morgon humöret. Det bästa är att låta mig vara nästan för risken är att jag hugger till xD Tänker bara stackars pojkvännen alla gånger han har väckt mig och sen blivit urkastad ur sängen xD Som tur så sover han oftast längre än mig. Det värsta med han är dock att han snarkar!

Det är det värsta som finns, jag kan inte ens ha en klocka i mitt rum för den låter för mycket när jag ska sova. Tror jag måste kasta ut Victor nu så han inte somnar i bilen på vägen hem. Han ligger och snarkar som bara den i min sköna nybäddade säng =P

 

BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ så känner jag mig för tillfället! Jag vill bara krypa ner i sängen och stanna där och verkligen strunta i allt! Bara ligga och fundera och låta tiden gå. Jag är så himla frustrerad på mig själv och känner verkligen att jag tar ut det på alla i min omgivning för tillfället!

Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill bli eller vad jag vill göra efter studenten eller med mitt liv! Jag vet att jag vill jobba med människor sen då? Jag tycker psykologi är sjukt roligt och intressant men jag blir konstant påminnd av att mina betyg är inte tillräckligt bra för det. Känslan blir då Tack för en till påminnelse av att man suger =D! Ska vi ta och skriva det i pannan med???

Man märker att fler vill då hjälpa en men inte på det sättet man vill ha hjälp på. Alla säger helt plötsligt det är inget bra yrke, har du tänkt på detta alternativet, men har du bokat med syon, har du letat själv? Man blir frustrerad och man vill bara skrika tills lungorna inte får luft längre.

Känslan blir för mycket, klart man har letat? Klart jag har drömmar! Har jag någon aning om hur jag vill att mitt liv ska vara? JAAAAAAA!!!

Men vad ska man göra? Vart ska man söka? Vad finns det för alternativ? Jag skulle bara vilja att någon satte sig med mig och bara vill veta vad jag tänker, vad jag känner passar mig och vad jag har för mål. Och har ett vuxet samtal utan några åsikter om yrke och inte har en aning om vad man har för betyg.

Tack för ni som orka läsa allt det! <3 
 

Mina drömskorna!



Jag tror att alla tjejers drömskor är Jeffrey campbell. Min personliga favorit är den svarta i mitten av första raden. Vem skulle inte vilja ha dom! Att få dom i julklapp eller i present över huvudtaget hade varit underbart! För att spendera 1650 :- kronor som jag tror att dom kostar är inget jag har råd med själv. Vilket är otroligt synd för dom hade passat mig perfekt! =(

Gomorron!

Om två minuter ska jag sätta mig i bilen och åka ner till stan för att fika med en kompis som jag inte har träffat på länge och verkligen saknar. Ska bli otroligt skönt att bara få prata och dricka Chai latte =) Men först måste mamma och syrran bli klara för dem ska ner på loppisen nere i stan. Snacka om att två människor är sega -,- KRAM

Jag och syrran i Stockholm påväg till koncer =)


Skolfoto

Skolfotot är något man aldrig blir nöjd med det är bara så! Men för första gången är jag faktiskt helt nöjd med mitt. Syrran älskar det och skulle nästan vilja ha mig på väggen vilket jag tycker är en överdrift på tusen. Och ja hon har kommit hem för helgen hur roligt är inte det! =D Så nu ikväll har hon varit med på Jamen och sen blev det filmkväll nämligen Dumma mej! Sjukt roligt älskar tecknat!!!


Dubbel pass!

Idag har min kropp varit med om en hemsk resa xD Jag har ont i varje muskel och dem skriker VILA! Idag har jag nämligen haft mitt första dubbel pass! 18:10 till 19:10 hade jag Bodyjam sen 19:15 började Bodystep konditionspass till 20:15! Ajajaj!!!! Stressade lilla jag råkar ju alltid dra över på tiden men på jamen höll jag tiden så jag sprang och böt byxor sen sprang ner fixa fram bräda och allting och körde direkt! Det var hemskt jobbigt, det var en riktigt utmaning både fysiskt och psykiskt men det var roligt! Jag vet nu att jag klarar det och kan göra det igen men inte på LÄNGE! Denna veckan har jag fått ha 5 pass istället för 2 vanliga så efter morgondagens sista jam pass så kommer kroppen älska en helgs vila! =)

 Nu godnatt jag kommer sova underbart inatt!


Hej hej!

Hoppas allt är bra med er =) Själv har det varit en ganska händelserik dag nämligen att idag har jag haft mitt första bodyjam pass helt själv. Tyvär så var Josefina fortfarande sjuk så jag var tvungen att hoppa in och köra hela passet själv. Det var otroligt roligt, jag kände att man fick jobba otroligt mycket mer än när man kör bara ett halv pass xD Vilket är rätt självklart men det blev mer att tänka på så som teknik, coaching och kontakt med deltagarna. Idag kände jag att det gick över förväntningarna faktiskt och det kändes bra utan Josefina (inget illa menat xD) Man vill inte hålla på att tema hur länge som helst utan man vill ju komma igång så fort som möjligt =)

Och nu kör man bara på för imorgon ska jag hoppa in och ha Bodyjam istället för Zumba för den instruktören var tyvär sjuk. Och 5 min efter att det passet är klart ska jag byta sal och köra en timma bodystep konditionspass xD Sen på fredag får det bli veckans sista träning då vi avslutar med Bodyjam! Något som gör mig mer nervöst är att syrran kommer hem och ska vara med på passet xD


Träningsmagi!! TACK! =D

Idag skulle jag och Josefina egentligen ha teknik och konditionspass men eftersom Josefina har fått sin sons förskyldning fick jag hoppa in själv, och köra endast kondition. Deltagarna var helt fantastiska jag behövde nästan inte prata utan det räckte att jag pekade och visade med kroppspråk. Det var så otroligt häftigt! Alla var otroligt peppade och hejade på varandra, det blev sån energi i salen och man kände hur man blev en riktigt energibomb! Detta passet som var idag var verkligen det vi kallar träningsmagi! När allting verkligen sitter till 100 procent!

Det var så otroligt roligt så jag kan verkligen inte sluta le! När flera deltagare kom fram och sa tack du gjorde min dag! Det går inte att förklara! JAG ÄLSKAR MITT JOBB! Detta är verkligen det jag behövde, vilken energi, vilka deltagare. Det var helt otroligt!


Inspiration!


Dålig uppdate!

Varför det har varit dålig update under helgen är på grund av att jag ska ha något att prata med mina vänner om när jag träffar dem i skolan på måndag =D Eller inte riktigt. Jag har spenderat helgen i Ljungskiles mörka skogar! Och byggt och kört maskiner fram och tillbaka hela helgen =) Samt shoppat i Överby med kära Anna och flyttat på soffor med pappa =) En kort men bra beskrivning på vad jag har gjort =)

Vi har nu kommit rätt långt och håller på att måla och fixa =)

Dagens Outfit!

Ska om 5 min springa mot bussen för ikväll blir det Bodyjam 58! Ser sjukt mycket fram emot detta speciellt när man sitter och lyssnar på musiken. Dock så tror jag inte riktigt att vädret vill att det ska komma många till mitt pass idag. Hade varit bättre om det regna eller något xD Fredag kväll och ett underbart väder skriker ju träning i en svettig rum med en skrikandes instruktör. Eller inte ?!? xD


Dra ut eyeliner!



Här under ser finns en länk till ett inlägg som beskriver jätte bra hur man gör och visar bra bilder rekommenderar den starkt! =)
http://blogg.veckorevyn.com/makemeup/2011/04/27/jakla-eyeliner/

Musikanalys!

Idag hade vi den roligaste redovisning jag någonsin har varit med om nämligen en musikanalys! Det var otroligt roligt att se vilka låtar flera hade använt sig av och hur alla hade tolkat dom till sitt egna sätt! Vi hade valt att ta Tarzan låten människan som är här nedan. Det är verkligen en helt underbar låt som är så otroligt fin!


Shopping beroende?!?

Jag måste verkligen sluta shoppa xD När jag var uppe i Norrköping så handla jag presenter till Victor och till Pappa samt ett par leggings och en tröja till mig själv. Nu när jag var ute på Torp med Anna kom jag hem med detta sjukt snygga halsband =) Jag verkligen älskar denna modellen samt ringarna och smycken med kors på. Så jag kunde inte stå emot xD


Mot torp!

Just nu sitter jag och väntar på Anna vi ska nämligen bege oss ut till torp för att kolla på lite presenter =)Ska bli riktigt roligt var så otroligt länge sedan jag träffade henne. Har massa skitsnack samt tjejsnack som vi måste gå igenom. Sånt man inte kan prata med pojkvännen om ;) Tänkte även slänga in en dagens outfit snabbt innan jag ska gå ut och sätta mig i bilen =)


Bananflugor!

När vi var uppe hos syrran i helgen hade hon fått ett dussin bananflugor hemma hos sig. Hon hade tricket att man skulle hälla ättika i en skål vid diskbänken så skulle dem dränka sig själva i det. Visst det funka till en visst gräns men vi fick ett större och jobbigare problem. Hela lägenheten luktade ättika vilket var vidrigt att ligga där på nätterna och känna den lukten. Men bananflugorna försvann xD

Lite fakta om Bananflugor:
Bananflugan förökar sig fort. Utvecklingen från ägg till färdig fluga tar ungefär en vecka och varje hona lägger cirka 500 ägg.
Men den har å andra sidan en relativt kort livslängd, en bananfluga blir bara cirka 20 dagar gammal.


Borta bra men hemma bäst?

Att åka upp till Norrköping verkade som en underbar ide i fredags. Men att åka upp en fredags kväll och hem en söndag var kanske inte den bästa, kändes som man fick alldeles för lite tid där uppe. Det var så mycket mer jag ville se samt att jag och Victor ville inte åka för sent. Vi ville ha någon timma innan vi skulle sova och ville helst inte köra när det var kolsvart.

Tyvär så satt vi i bilkö utanför Jönköping en bra stund vilket gjorde att det tog längre tid hem än vad vi ville. En lastbil hade krockat med en person bil så poliser, ambulanser och brandbilar kom till platsen. Så det tog ett bra tag innan vi kom iväg igen. Men jag och Victor hann prata om massa saker som var roligt, ledsamt och bra saker att prata om så det gjorde inget =D

Norrköping har bland annat dom fulaste men sötaste spårvagnarna någonsin xD

M97 65

TJOHO!

Just nu sitter vi på golvet i syrrans lilla lägenhet. Vi ska alldeles strax göra oss i ordning för att gå på bio innan vi ska gå ut =) Tror vi ska se de tre musketörerna vilket ska bli riktigt roligt. Ni får reda på mer om den imorgon. Nu ska jag och syrran fortsätta att kolla på Glee innan vi ska bege oss ut =)


Norrköping =)

Igår kom vi till Norrköping vid halv 1. Det var mörkt och vi körde lite vilse men det gick bra =) Nu ska vi bege oss in mot stan och shoppa!! Här får ni en otroligt vacker bild på mig och syrran =)

NORRKÖPING HERE I COME!!

Helt spontant och galet nog kom jag och Victor på att vi skulle åka till Norrköping ikväll och hälsa på min Syster så om 5 min är han här hoppas jag xD Så vi kan sätta oss i bilen mot Norrköping!!! Ska bli grymt roligt att träffa syrran igen! =D Så vi planerar att komma hem söndag kväll så ha det så mysigt så länge =)

Bodystep!

Idag höll jag i Bodystep för första gången på 3 veckor och det gick väl sådär xD Jag säger bara att när man har pluggat religion i 3 dagar i streck och sen byter ut det mot träning så kan det gå sådär xD För mitt under låt 10 gjorde jag bort mig STORT!!! Jag var så säker på koregrafin och deltagarna var så fantastiska att jag koppla av för en sekund och ut ur min mun kommer då religionen. Och inte vad som helt utan just:

Omskärelsen är ett tecken på ett förbund!!! Jag hör helt plötsligt hur mina deltagare börjar prata och skriker vad säger hon?!? Jag trodde jag skulle börja skratta så fick använda varje muskel i hela kroppen för att verka normal som om jag inte sa något fast jag höll på att dö lite inombords xD

Annars tyckte jag att passet gick bra. Tyckte inte att det var så jobbigt så när jag kommer hem till mamma så sa jag att det kändes som om jag inte ens hade svettas. Jag hade fel mamma drog fram kameran och visa att jag hade fel xD


Klädval idag? Byxor? Klänning? Shorts? Tunika?

Jag liksom många andra tjejer (tror jag?) har ett stort problem på morgonen nämligen vad man ska ha på sig? Varje morgon säger jag till mig själv att: Idag kan du väl göra dig snygg? Du behöver inte alltid se så sliten ut xD Men trots detta så sätter man på sig de bekvämaste byxorna och de goaste tröjorna och struntar i hur man ser ut. Bara för att det är bekvämt och för man inte orkar att bry sig xD Det är troligtvis bara jag som tänker så och det skulle inte förvåna mig. Om jag fick bestämma så skulle jag lätt ha gått till skolan i Pyjamas! =D


Plugg!!!

Ibland undrar inte jag om man pluggar helt i onödan! Som i måndags skulle vi ha prov i Svenska så man spendera hela helgen på att plugga (inte jag för jag var så himla upptagen xD) men alla andra i klassen som var duktiga på att plugga. Och vad händer? Jo läraren kommer inte?!? Hon har inte hört av sig, inte sjukanmält sig till våran skola. Inget alls! Då känns det lite respektlöst mot dem som faktiskt har lagt ner flertals timmar på pluggandet så kommer inte läraren till provdatumet?  Hur peppad är man att plugga nu då?

Jag har nu suttit i två dagar och råpluggat religion, det bästa av allt är att jag knappt några antekningar om Judendomen och har inte en enda mening om Kristendomen utan bara om Islam xD Louise börjar känna paniken inför provet på fredag!!! Samt väldigt trött xD GODNATT!!!!


Trötta Samson när han var lite och Söt! Nu är han stor och helt underbar! xD


Lady Gaga!



Tycker att denna låten är väldigt skön och Lady Gaga visar verkligen en helt ny sida som jag aldrig har sett tidigare. Charmig och helt underbar =)

Fashion week London M·A·C



Dessa underbara bilderna finns på MAC hemsida och dem har massa bilder och underbart smink! Man blir så grymt inspirerad!! Skulle vilja köpa varenda ögonskugga dem har! Dem finns verkligen i alla hundratals olika färger. Min favorit är helt klar mitten bilden, kan man verkligen se så snygg ut! Kommer ihåg hur Victor var tvungen att dra ut mig ifrån en affär i Spanien med bara MAC produkter xD


Trött!!!!

Känns som om jag aldrig har en minut stilla längre xD Hela helgen har gått åt att bygga på detta vindskyddet till hästarna. Det är nästan helt klart!!! =D Vi håller just nu på att måla det sen blir det invigning xD SÅ idag har jag gått i skolan samt tränat, pluggat och tagit Samson på en liten promenad. Han fick även pröva min halsduk idag då han faktiskt gick rakt in i den. Han var så gullig sen när stora kameran kom fram såg han verkligen livrädd ut xD


RSS 2.0