Promenad

Efter att vara instängd hela dagen fick det bli en kvällspromenad i regnet :)


Blääää

Igår tränade jag bodypump trots att jag har varit lite krasslig och helt plötsligt slog det till ordentligt! Idag har jag ont i halsen, jätte förkyld med en irriterande hosta och världens mens smärta! Dock mår jag bättre nu än tidigare, jag bokade av all träning för idag, dricker mängder av te, äter ben och jerrys och ser på sagan om ringen filmerna :) har mig alltså en riktigt god söndag!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_506842e99606ee417177df1e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_506842ecddf2b313f0004e9b.jpg" class="image">


Barnvakt

Har precis gjort mig i ordning och slängt i mig lite mat, det blev stuvad spenat, lax och grönsaker i ugnen, kanske lite udda men sjukt gott :D För om en timma ska jag gå bort och hämta mina två underbara kusiner på förskolan. Ska vara barnvakt i några timmar medan mamma och min moster åker ner till Ullared :) har idag märkt att jag är väldigt seriös när jag tar kort på mig själv xD eller vad tycker ni?? XD


Morgon!!

Älskar att vakna tidigt på morgonen! Jag har under ett tag varit uppe sent och vägrar att somna, men nu går jag och lägger mig i tid och tar vara på nästa dag. Känns mycket bättre att vakna tidigt och skapa rutiner än att sova bort hela dagen :) dock finns det inget bättre och mysigare än att ligga och dra sig fem minuter extra i sängen ;)


Goooood daaaay :)

Idag har jag haft en underbar dag den börja med att jag jobba mellan halv tio till halv tre. Åkte hem och gjorde hemmagjord Gulaschsoppa som blev jätte god!! Gjorde extra så jag har mat för imorgon med :) mumsigt!!! Sen åkte jag till sportan och var med på scen och körde bodyjam :) a wonderful day!!


Sjuk!

Jag har varit förkyld i två veckor, migrän i tre och det vägrar att försvinna kanske inte hjälper att jag tränar också fy vad dåligt av mig egentligen, säger jämt till deltagarna att inte träna när man e sjuk så gör man det själv. Så idag har jag bäddat ner mig i soffan, med te och soppa! Nu ska vi bli frisk!!!!


Sjukling på utflykt

Har precis kommit hem ifrån fotbolls golf med Sportlife gänget, kanske inte det bästa man kan göra i regnet med trasiga skor med feber och en tråkig förkylning. Men jag är så pigg så ville inte ligga hemma men nu är jag så slut så det blir en kopp te och en stor filt så får vi se vad som händer ikväll :)


90 tals jam!!

Har precis haft release i bodyjam 62!! Grymt roligt trots många felsteg xD vet inte hur jag lyckades med 90 tals kläderna/sminket men roligt och uppskattat blev det i alla fall :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_505a0783ddf2b35647000089.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_505a07b4e087c33eee2115b3.jpg" class="image">


90 tals jam!!

Har precis haft release i bodyjam 62!! Grymt roligt trots många felsteg xD vet inte hur jag lyckades med 90 tals kläderna/sminket men roligt och uppskattat blev det i alla fall :)


Tjejmys :)

Sitter och dricker te med Johanna och kollar på Miss Secret Agent. Idag baka jag en choklad kaka utan vetemjöl. Utan enbart av 70% choklad, 5 ägg, knappt 1dl stevia och 50 gram margarin :) blev jätte gott riktigt mumsigt och det är ju faktiskt lördag :)


Magsjuk???

Vi har kanske fått en liten slänga av magsjuka i familjen, det e inte jag eller pappa utan lilla sasse :( stackarn tycker så synd om han när han behöver gå på toa och det enda man hör är ett förfärligt skrik! Man får ont i magen själv då.. Men nu har han precis fått sig en långpromenad, lekt med ekorrar och blivit duschad (något han verkligen inte tycker om xD) så nu ska jag ställa mig och koka ris och vit fisk till sasse. Det sägs att kokt ris, vit fisk eller kokt kyckling kan hjälpa hundar med diarré :)


Onsdags mys :)

Sitter och myser i min ensamhet med god mat och min variant av chips och dip :) istället för chips har jag paprika, svamp och blomkål. Och till det har jag gjort en vitlöksdip av vitlök och kvarg :) BTW!! visste ni att blomkål innehåller mycket kalium, C-vitamin och järn och är nyttigare rå. Det sägs även att blomkål innehåller andra ämnen som kan förbättra leverns förmåga att avgifta cancerframkallande ämnen!!! Coolt eller hur :)


Bodyjam after beach !!

Woopwoooop!!!


Helt slut!!!

 
Jag är helt slut idag är jag inne på en vecka med konstant migrän! Wooopwooop!! Helt underbart att känna denna pulserande trycket som pågår inne i mitt huvud. Och jag som har två pass att trycka in också xD frågandär vad anledningen till denna migrän är? Kan det vara en bakomliggande stress på grund av att man är arbetslös eller är det spänningar i nacke och rygg eller behöver Louise skaffa glasögon? Vad tror ni?!? Kram





Bodystep

Kom precis hem ifrån det svettigaste bodystep passet någonsin xD var grymt roligt och deltagarna var verkligen på hugget. Efter passet prata jag med chefen om jag fick låna med mig en bräda hem så jag kan öva och gå igen bodystep 89 som vi ska ha release på om exakt en vecka. Så nu ska jag träna bodystep så det ryker :) wooopwooop!!!!


I MISS U!!!!

Jag har hört hundratals gånger under min uppväxt att det är konstigt och onormalt att vara så bra vän med sin syster som jag och syrran är! Det finns ingen annan i världen som är mig så nära förutom min syster, hon kan mig in och ut och vet precis hur hon ska trycka på alla mina olika humör knappar xD Hon är min bästa vän och just nu saknar jag henne till tusen!!! Mitt uppdrag imorgon ska bli att hitta en ledig stund (mer än 4 dagar) så jag kan åka upp och hälsa på min underbara syster och se om jag kan reta henne till max! =D


Myspys!!

Sitter här i soffan och kollar på vänner och kollar på olika bloggar på iPaden. Helt plötsligt hoppa stora sasse upp i knät på mig och bestämde sig för att bli knähund, bli klappad och bortskämd ett tag. Enbart sådant han får göra när husse är borta ;)


den nya mannen i mitt liv !! =)

Jag har fått en ny man i mitt liv som jag är helt förälskad i! Nämligen King Arthur! En mer gosig och lugn häst får man leta efter =) Han är cool lugn, så mysig och påminner mig om min förra häst som hette King, vet ej om han blir långvarig eller inte men tänkte att jag kunde packa en väska och rymma iväg i skogen med han i några månader. Hade varit helt perfekt och underbart!! Det roliga är att jag är fortfarande extremt rädd och så fort han drar bak öronen hoppar jag 20 meter bak och frågar om han är arg och om jag har gjort något fel. Men som sagt det är bara att hoppa upp i sadeln igen, det känns så underbart när man sitter där även om jag är sänd och nervös så är känslan obeskrivlig. Känns som man för första gången kan andas, koppla av och känna att man trivs till 140%!!

Jag menar kolla bara på denna skönheten!

 


Och Självklart en fin bild på Pappas stora kärlek xD
 

Spelkväll

Idag var jag och mamma välkomna hem till min mister och hennes familj på middag/spelkväll :) vi grillade, tjatade åt gott och spelade buzz självklart så vann jag (otroligt nog) nu sitter jag och mamma hemma med var sin kopp te och funderar på vilken film vi vill se :)


Yeah!!!!!

Nu kommer min pappa och hämtar mig vilken sekund som helst. Vi har nämligen fått en ny häst i vår hage så idag ska jag få följa ned ut och få rida :D är så grymt nervös eftersom jag har en vana att ramla av hästen och åka in på akuten men inte idag!!!! :D


Rygg!

Idag vakna jag med en rolig känsla i kroppen, jag var så otroligt taggad på att åka ner till sportan och köra ett ryggpass! Det är verkligen underbart att när man har vant sig vid att träna att man längtar efter olika träningspass :)


RSS 2.0