Buuu!!

Har ni någonsin haft känslan av att man har så otroligt mycket att göra så man tror man går i väggen vilken sekund som helst? Men gör man det man ska göra? Nepp inte ett smack! Vad gör man istället jo ser på tv och äter godis xD hur fint är inte det? Går sista terminen i 3an och man borde verkligen kämpa in i slutet men min psykiska och fysiska vägg är 5 cm från ansiktet och får jag något mer så går jag nog igenom min vägg xD Jaja får tänka endast några veckor kvar =P


Hejsan

Hejsan hoppsan om en kvart ska jag bege mig ner till sportlife och gå igenom jamen innan passet kör igång. Idag kommer vi att vara en liten tapper skala tror jag speciellt när man kollar ut på det extremt tråkiga vädre! Men det hindrar inte mig och syrran som jag tvingat med idag, hon har inte provat på det nya passet så då kör vi tvång =) Annars så lever jag knappt, det är så sjukt mycket i skolan att man knappt vet vad som är upp eller ner xD Men studentklänning, balskor, balklänning och studentmössa är fixad och klar =D Vad är det ca 40 dagar kvar =D TAGGA!!!!!!



Det var inte igår xD

Hejsan svejsan vet att det var 9 dagar sen jag blogga sist verkar inte som om det kommer bättra sig på ett bra tag heller :/ illa illa eller vad säger vi xD Har så sjukt mycket med skolan, jobbet och privatlivet allt på en och samma gång illa xD Hur som helst tänkte bara säga hej och ge er denna underbara låten som är här under =) Måste bara säga att tjejen Kimbra (?) Tror hon heter så i allafall jag tycker verkligen att hon är sjukt snygg ifrån sidan eftersom det är de man får se av henne xD Men hon sjunger grymt bra lyssna på låten!!! =) Hej svejs!!

Påsk!

Hej allihop =) Tänkte ge er en snabb uppdatering angående min påsk! =) När man har skilda föräldrar så delar man ju upp allting med pappas och mammas släkt, sen eftersom syrran är hemma så vill alla ha dubbelt upp typ, dock så har jag skippat allt som middag med pappa och träffa kusinerna och så som syrran har gjort istället. Hon kan behöve få all uppmärksamhet ibland =p.

 Ne men vi började fira påsken med farmor i fredags middagen var extrem kort och intensivt. Sen på lördagen hade jag träning och sen middag med mamma för att sedan åka och fira påsken med mina underbara vänner fram tills klockan 3 på natten ca, för att sen gå upp klockan 10 för att göra mig iordning för ett påskfirande med mammas släkt. Och här snackar vi ca 4-5 timmars mat med förrätt, huvudrätt, efterrätt sen kaffe, tårta och småkakor. Så nu rullar vi fram, speciellt eftersom min moster är tillsammans med en italienare så är det ju italiensk mat som e så extremt god att man aldrig slutar äta heller! xD

Men nu ska jag ta och hoppa i sängen eftersom klockan ringer innan 6 eftersom man ska åka till Norrköping och sedan vidare till Stockholm imorgon =) WIIIIIIEEEE!!!!


Make up rådgivning =)


När jag fyllde år fick jag en make up rådgivning av mina underbara kompisar Allis och Sandris xD Och idag var jag och blev vacker samt att jag fick produkter för 250 kr =) Tjejen jag hade var ung och otroligt trevlig och duktig! Hennes sminkning och hennes hår var helt underbart och jag bara önskar att jag var lika duktig som henne. Hon gjorde en balsminkning på mig som hon tyckte passa mig och min hud, egentligen fick hon enbart göra vardags sminkning men det sket hon i för hon var så glad över att jag skulle på bal och erbjöd sig även att måla mig privat på baldagen. Men hur som helst så blev jag jätte nöjd och fick massa fina kommentarer senare =) Nu är det kassa bilder man man ser ändå att fokuset var på ögonen =)

Döende blogg?

Hej hopp allihopan. Jag vet dåligt dåligt uppdatering, vill säga att det kommer att bli bättre men men det blir upp till bevis xD Under veckan som har gått så har massa saker hänt. Skola, jobb, balklänning, ny mobil, högskoleprovet och personliga händelser osv. Sen blir det inte mycket bilder till bloggen eftersom jag har tappat bort laddaren till kameran vilket gör att det blir 1000000000 gånger tråkigare att blogga xD Men vi hoppas att jag hittar den så får ni följa med och se hur vi firar påsk =) Kram 



RSS 2.0