Mot skolan !



Egentligen har jag mitt lov denna veckan eftersom jag valde att ha mina prao veckor efter varandra istället för att ha en vecka sen ledig för att sen ha praktik en vecka till. Men trots att jag har lov så ska jag åka in till skolan idag eftersom vi ska ha tema dag idag. Då massa universitet och högskolor kommer och vill prata med oss angående vår framtid. Tänkte åka dit och se om jag blir något klockare eller inte, tvekar dock xD


Bilden är ifrån studentum.se


Chicago


Jag tror det var i lördags musikalen Chicago gick på tv, jag har aldrig sett den men jag har hört så otroligt mycket om den. Jag har ju en liten förkärlek till musikaler exempelvis RENT, Hair och så vidare. Men när jag satt och bläddra genom kanalerna kom jag fram till Chicago när dom precis skulle göra numret över (inte den bästa videon men kvaliten duger) Jag blev helt fast, jag blev helt förälskad, jag tycker verkligen att det var så otroligt bra! Så nu vill jag så gärna se hela musikalen!


ÄNTLIGEN FRISK!



Idag har jag gjort lite små försök med att sanera mitt rum! Jag har vädrat mitt rum och hängt ut alla sängkläder och renbäddat, även alla kläder(filtar,handdukar, osv) som användes under magsjuks perioden ligger i tvättstugan. Jag själv är ren duschad och spritad inprencipt så nu ska jag vara frisk och ren! Har fortfarande problemet med att få i mig mat eftersom jag är livrädd för att spy igen men det blev en förättring idag. När Vickan kom hit med Pizza!! =D Då slank självklart en bit ner och det stora + är att jag slipper att laga mat imorgon jippi!! Synd bara att han lämnade all disk åt mig =( Det får helt enkelt bli morgondagens problem! Godnatt =)


Värsta helgen i mitt liv!

Hej! Jag ligger just nu hemma i magsjuka som börjades i fredags och fortfarande håller på =( Som tur hann jag precis avsluta praktiken, men 1 timma efter att jag kom hem började jag att spy. Fick panik eftersom jag avskyr att spy (är så otroligt obehagligt!) så fick ringa Sportlife och säga att jag inte kunde hålla i bodyjamen =( Tur för dom kan jag säga för efter det samtalet började helvetet!! Jag säger bara varje kvart ifrån halv 4 till halv 10! 

Men nu börjar det bli bättre har fått i mig två st hela smörgåsrån =D Jag vet att det låter pytte men i mina ögon så är det underbart! Sen är jag så grymt tacksam över att det är helg för då har mamma varit hemma och tagit hur bra hand om mig som helst, utan henne hade jag aldrig överlevt denna helgen. Vilket jag inte trodde att jag skulle göra heller kan jag ju säga xD Jag har verkligen varit grymt ynklig och bara skrikit efter mamma OCH det vågar jag erkänna jag grät och skrek och det fick sluta med att jag fick sova hos mamma. För jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Magsjuka suger!!!!!!!!!


Hej hopp =)


Hej allihopa det känns som om det var år sedan jag bloggade sist xD Fast det egentligen var i typ lördags, men men inget speciellt har egentligen hänt förutom att jag har kommit hem ifrån Norrköping och är nu tillbaka på praktiken. Så sjuk roligt är det =) Så nu slut på onödigt blahblahblaaa för jag nu försöka att vila lite eftersom jag fortfarande är lite förkyld =(


Sjuk i Norrköping!


Har precis kommit hem efter en liten shopping tur inne i stan. Hittade endast ett linne och ett paket som Vickan ska få när vi firar 3 år ihop =). Dock så blev vi utslängda ifrån en Galleria eftersom det började brinna, jag tänkte inte så mycket om det men syrran fick lite panik. Hur som helst så känner jag mig inte alls speciellt fräsch då jag har blivit grymt sjuk! Känns så otroligt tråkigt men men just nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på Bones =)


Frågestund?



Imorgon åker jag till Norrköping för att hälsa på min underbara syster! Kommer dock inte hem fören kanske söndag kväll typ =p. Så jag fundera på om vi ska ha en lite frågestund då ni får ställa alla frågor mellan himmel och jord! Dock är jag otroligt rädd för frågeställningar för jag tror inte någon kommer fråga nått xD Men vi provar går det inte bra behöver vi aldrig göra om det igen xD


Bodyjam i onepiece!



Idag har jag gjort något  jag aldrig har gjort förut! Nämligen haft ett Bodyjam pass i pojkvännens Onepiece xD Kan börja med att säga att det var inte var min idé, utan Josefinas. Men hur som helst så tyckte jag att passet var helt lyckat, det var en otrolig energi och ett gammalt otroligt bra pass som ligger en nära =) Dock så kände man sig inte speciellt fräsch när man känner hur det börjar droppa om en efter låt nummer 3 xD Annars grymt roligt! =)


Vad hände egentligen? xD


Alla hjärtans dag =)



Idag skulle jag och min gubbe egentligen göra något jätte speciellt! Men tyvär blev det avbokat på grund av sjuka barn xD Fråga inte för det blir för komplicerat för mig att berätta xD Dock efter praktiken var jag tvungen att vara hemma klockan 5 OCH det var viktigt! Både mamma och Vickan tjata om det konstant. Jag som verkligen avskyr överraskningar som jag vet om att dom ska komma, oväntade är helt okej ;)

Klockan 6 ringer det på dörren och jag får för Vickan inte öppna dörren med öppna ögon, och vad står utanför? Jo en av Vickans nära kompisar med en bukett av 12 röda roser =D Röda roser är verkligen min favorit. (BTW blommorna var ifrån Vickan och inte Robin xD) hur som helst så var jag så glad att jag trodde jag skulle spricka! Vad gjorde vi sen? Jo vi nörda spelet Zoo Tycoon! THAT IS HOW WE DO IT!


Första dagen på praktiken =)

Idag har jag spenderat första dagen på praktiken, ska spendera 2 hela veckor på en förskola på en "resursavdelning" (tänker inte säga vart eller vilken). Hur som helst planerna inom framtiden är inte att bli förskollärare, även om jag tycker det är otroligt roligt att jobba med barn.

Ser verkligen fram emot att åka tillbaka dit imorgon dock så har jag ett läkarbesök på morgonen som jag inte ser fram emot. Lovar att det kommer bli sprutor och massa annat imorgon. HATAR SPRUTOR!!!! Doktorn som alltid säger att det inte känns! PSSSST! Klart det gör! För det första ni prickar aldrig rätt! För det andra SLUTA GRÄV I MIG! JAG ÄR INGEN NÅLDYNA!


Bio med Vickan

Igår var jag med Vickan's familj i Göteborg på bio. Jag och Vickan valde att se mission impossible ghost protocol, medans resten av hans familj valde en gång i phuket. Egentligen ville jag se båda men mission impossible var högst på listan och den var så otroligt bra! 

Måste bara säga att jag älskade bio reklamen där dom säger att längst bak är stolarna om man vill hångla, och längst fram är stolarna om man bara vill fokusera på filmen och inte på den man går med. Vilken ska man välja? Valet för Vickan var lätt! Vart tror ni vi satt??? Jo precis andra raden xD


Slööööö dagen!

Idag är en sådan dag som man inseer hur otroligt skönt det är att bara strunta i att sätta på sig kläder eller att skippa sminket och bara gotta sig framför tv. Det är precis det jag har gjort! Gottar mig med godis och pajer =) Hur mysigt som helst! Sa till mamma förut att det är så otroligt gott att bara fatta att man inte har några prov eller läxor på 3 hela veckor! HUR UNDERBART ÄR DET INTE!!!


-



Idag fika jag med min närmsta bästa vän som verkligen vet allt om mig, jag fick äntligen berätta allt som tyngde ner mitt hjärta och bara sa hjälp mig! Jag vet inte vad jag ska göra! Hon lyssna och förstod verkligen allt. Sen sa hon det bästa jag har hört på länge. Hon sa: Detta är ditt liv! Gör vad du vill med det, det är du som bestämmer för det är ditt liv! Och hon har så rätt! Varför ska man alltid försöka göra som alla andra vill istället för att göra vad man själv egentligen vill göra? Visst alla andra har åsikter man kan lyssna på dom, men i slut endan måste man lyssna på vad man själv vill. Man kan inte göra alla till lags jämnt.

Varför ska jag låta någon annan bestämma vad jag vill göra med mitt liv? Vad jag vill jobba med? Eller om jag vill ta ett studie uppehåll och arbeta? Den enda personen som kan göra dom valen för mig det är mig själv. Jag lever bara en gång! Från och med nu tar jag kontrollen över mitt liv och gör endast det jag egentligen vill göra!

TACK OCH HEJ!


Min dag!

Gissa hur jag har spenderat min dag om inte framför tv och sett klart hela Buffy säsong 6. Har även spenderat 10 minuter i skolan då jag hämtade matte böckerna så jag kunde plugga inför provet imorgon. Så nu ska jag laga lite mat till mig och vickan samt gå igenom Bodystep 86 ska ha Step för första gången på 3 veckor ca xD Lite nervös men det kommer gå toppen tror jag =)

Btw vad tycker ni om min otroligt goa onepiece ifrån Ullared som jag fick av mamma i julklapp, dom är så otroligt fula man ser ju ut som jätte bebisar men dom är så sköna!!!! =)

Snacka om gummiben xD


Liten kort blogg paus!

Det har tyvär blivit en kort liten blogg paus på några dagar. Dett är dock ofrivilligt men antar stt ni börjar bli lite vana xD Saken är bara den att jag har så sjukt mycket att göra nu för tiden .. Dock så har jag mig själv att skylla, jag är så otroligt skoltrött så jag har verkligen skjutit upp allt som går att skjuta upp! Dåligt, dåligt jag vet! Men nu har jag bara ett prov kvar denna veckan och sen blir det bara bättre och bättre =) Så jag är positiv i alla fall =)

Idag har vi haft teknik pass och det känns otroligt skönt för när jag tränar så släpper jag verkligen allt! Jag slutar att oroa mig för allt jag har att göra, stressen släpper och jag blir glad och mår bättre! Så mamma säger att det ska bli underbart när jag ska ha step passet imorgon. Som jag har längtat efter stepen men som precis allt annat så har det fått ligga lite lågt men nu *PIP* ska jag komma igång igen =) I HOPE I SEE YOU THERE!!!

Här får ni en underbat bra låt =)


Världens bästa morgon =)



Idag när jag och vickan vakna så hoppa han in i duschen medans jag skulle laga frukost. Helt plötsligt så hör jag vickan säga Louise??? Jag är ledsen men jag tror säkringen gick inne på toan och i ditt rum.. Min första tanke var inga problem det fixar jag(Stolt och naiv som jag är xD). Jag trodde att det var som när strömmen går hos mamma att man bara drar upp en knapp. Men nej! Här snackar vi riktigt gammalt proppskåp och oavsett hur blond jag låter nu så har jag ingen aning om hur man gör xD Så vi fick ringa pappa men vi hann inte fixa ljuset. Detta innebar att jag fick sminka mig till ett levande ljus, inte det lättaste jag har gjort xD


Torp + Bodyjam!

Direkt när jag vakna idag gjorde jag mig iordning för en sväng till torp med mamma, där jag köpte mig ett par byxor och en ny sport bh. Min första svarta sport bh kände mig jätte stolt xD Direkt efter torp blev det att åka till Sportlife då jag skulle hålla i Bodyjam efter som Zumba tjejen var sjuk. Det var otroligt roligt speciellt eftersom mer än halva gruppen aldrig hade kört Bodyjam innan, och dom var helt otroligt duktiga! Snacka om att man får sån energi då =)  

Bilden är på mina nya byxor som jag är helt förälskad i.. Men det roligaste var när jag skulle köpa dom och mamma fråga hur man skulle tvätta byxorna..  Mamma fråga nämligen experditen om man skulle torka av byxorna med en disktrasa xD Det var så roligt jag trodde jag skulle krivera xD


Taxi =)



Hello just nu ligger jag och vickan helt utslagna i soffan och bara vill gå och lägga oss. Ska köra hem vickan om en stund eftersom han ska upp och jobba imorgon. Medans jag själv ska sitta upp och vänta för att köra hem mamma ifrån en jobb fest =) Känns hemskt att sitta upp en fredags kväll för att hämta mamma som är ute, lite omvända roller ikväll kan man ju säga =) Men har ju fått mysa med vickan nu istället =) Plus att mamma blir skyldig mig en tripp till torp imorgon MOHAHAHHAA xD


Sista terminen i 3:an är den lättaste och roligaste terminen!

Jag har hört kommentaren sista terminen i 3:an är den lättaste och roligaste terminen i hela gymnasiet! Min kommentar till detta är FEEEEEEEEEL xD Jag har haft så sjukt mycket att göra dessa senaste veckorna så det inte är sant! Kolla bara på högen på bilden som endast är saker som ska vara klara till nästa vecka, samt tills idag. Så gissa hur min helg kommer att se ut...... Precis endast plugg xD Ska även se om jag kan få Vickan att gå på bio med mig =)

Lista på saker jag ska plugga och göra klart till idag fredag eller under helgen:

Till fredag/idag:
*Naturkunskaps läxförhör
*Förbereda svenska debatt
*Religion läst igenom sidorna 70 - 71  

Under helgen/nästa veckas plugg
*Skriva loggbok
*Semenarium religion och historia (Palestina och Israel konflikten)
          - Läsa ut boken: Hur man botar en fanatiker.
          - Lära sig tidslinjen + historia fakta
          - Läsa religions sidorna i boken + antekningar samt besvara frågorna till semenariumet

*Matte prov (var egentligen tills på torsdag men läraren dök ej upp)
*Göra klart alla diagram och tabeller till vår sammanställning av 69 enkäter = projektarbete 
*Svenska debatt
*Kolla igenom böckerna angående mobbning - planering inför egen lektion

Tror det var allt =)


Allergichock!


Idag har jag fått min andra allergichock i skolan. Dock så kändes denna gången tusen gånger värre! Det börja med att jag nös konstant och att ögonen rann och klia så jag gick till skolsyster och fick en liten dos allergimedicin. Efter en 40 min efteråt  så börja det klia överallt och jag började få utslag på halsen, bröstet och armarna. Men värst av allt var att halsen klia och blev mindre och mindre yta att andas in luft. Detta ledde till fullständig panik efter som jag kände att jag inte fick någon luft! Så Sandra som var så snäll och hjälpte mig och höll koll på mig, följde med mig att störa skolsyster igen som nu satt i lunch. Så fick kasta i mig 10 starkare mediciner och få asma sprej för andningen.

Så imorgon ska mamma ringa vårdcentralen eftersom man tror att min nötallergi kan ha blivit luftburen? Hoppas inte på det för hur jobbigt kommer inte det bli! Men vi kolla med vårdcentralen och tydligen är det lättare att få en allergi när man inte mår speciellt bra innan. Man är tydligen mer mottaglig =P


RSS 2.0