,




Har precis kommit hem efter ett grymt roligt Bodyjam pass ifrån Sportlife. Man blir så otroligt glad och energifylld ifrån ett sånt otroligt roligt och bra pass! Dock så får man inte lika mycket energi när man helt plötsligt ska sätta sig med massa skolarbete. Man försöker tänka att det är bara några få veckor kvar sen är det lov. Men hjälp vad jag längtar till vila! Mitt jullov ska jag spendera på ett spa eller utomlands xD


-



När vi var i Göteborg köpte jag denna underbara ansiktspeeling med aprikoskärnor. Den är helt fantastisk! Så köpte jag en ny hårkur så att håret inte skulle se för slitet ut när jag klippte mig idag xD


,



Fick göra lite myspys igår när vi kom hem ifrån göteborg, så tände levande ljus i hela huset! Levande ljus är något jag verkligen tycker om det blir så mysigt och passar perfekt till vinter tiden då det är så otroligt mörkt ute. Så jag
 och Victor tände ljus överallt och satte på Monsters, inc. Lite barnslig måste man ha xD Så nu ska jag göra lite skolarbete innan det är tv dags! =)


.

Sitter just nu i bilen på väg hem ifrån Göteborg. Victor har nämligen varit på Sahlgrenska och jag fick åka med som moraliskt stöd och som karta xD Besöket på sjukhuset gick bra och vi åkte sen till Nordstan och min pojkvän bjöd mig på mat på en jätte mysig resturang! Fick huvudrätt och efterätt på grund av att jag var ett sådant bra moraliskt stöd =) Sedan tyckte victor att jag skulle få shoppa lite för han ville att jag skulle koppla av lite så han följde med mig till alla mina favorit affärer. Så nu sitter vi i bilen påväg hem då jag och victor ska mysa lite till med film och massa annat gott =)
Hoppas det blir lika mysigt som när jag och Bertil sover =D

-

Igår fick jag och Anna dra en snabbis till torp för att hitta ett par byxor jag kunde ha på mig på Sportlife medlems fest igår =) Jag bjöd med Anna och Linn för en girls night out! Trots att det inte kom så många så hade vi tre tjejer grymt roligt xD Och det märks att sportlife medlemmar vet verkligen hur man dricker xD Det var först gången Linn gick ut så det var lite tråkigt att det inte var lika mycket folk som en vanlig fredag på Harrys men nästa gång då ska vi gå all out!
Tyvär så har jag inga bilder, för min pojkvän är lite knasig xD

,



Igår var jag och fika med Farmor på rasten, hjälpte henne lite med julklappar till mig osv. Dock så kom vi in på något sätt att jag inte andvänder någon ansiktskräm. Hur tror ni att det slutar? Jo helt plötsligt står jag inne på KICKS med en tjej som smetar olika krämer på armarna för att hitta den som skulle passa mig bäst xD  Händer bara när man är med Farmor båda tyckte det var otroligt roligt och nu har jag fått en tidig julklapp av farmor =)


.




Idag fick jag gå rakt in till min frisör och skrika hjälp mig xD Ne inte riktigt jag har verkligen försökt att inte slita på håret men har nu bestämt mig att jag måste få klippa bort lite av mitt gigantiska burr xD Tyvär så är dock min underbara frisör mamma ledig, så jag måste pröva en ny. Funderar även på att klippa mig kort , men mamma tror att jag kommer ångra mig till balen. Får nog hålla med henne =) 


,


Historia är ett hemskt ämne, jag tycker att det är okej med historia men när det kommer till att kunna 1000 - tusentals olika årtal och en bok som orden bara flyter samman.. Jag känner att jag håller på att bli galen nu när jag sitter med ett historia arbete som ska in imorgon. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Jag skulle så behöva en dag att åka bort kanske SPA eller något skönt.


.




Idag har varit helt kaos! Jag coh victor hade massa att göra eftersom han skulle flytta in hos min pappa och bo här i två veckor drygt. Så vi har varit hos min mamma och hämtat alla mina saker. Vi har varit på Maxi och handlat mat för typ ett år xD Vi har varit hos Victor och rivit ner hans rum typ, sen tog vi en snabb sväng förbi spara på grund av att vi glömde det viktigaste att handla. Sen hem lämna allt för att byta om och åka ner till sportlife och sen massa annat xD Listan blir låååång så nu ska jag sätta mig med historia, dricka massa te och mysa med Bertil och önska att han var en kattunge!!!!


.


-




Idag har jag varit barnvakt för min underbara kusin. Det var verkligen otroligt roligt men den ungen har bara ren energi i kroppen  xD Hon var här i kanske 2 timmar och vi han spela 3 olika spel, läsa 2 olika sagor, prata i telefon med systern min, måla 3 olika tekningar och vi hann att baka bröd xD Bakningen var nog det hon tyckte var roligast speciellt med att kasta runt allt mjöl överallt. Och självklart var man tvungen att ha mjöl på kinderna xD Så otroligt roligt det är att vara lite fjantig och bli tre igen.

 Men nu ska jag och mamma hämta victor och åka och hyra film =)


Konstigaste samtalet någonsin!

Jag sitter i soffan och ska äta med mamma. När victor och mamma kommer in på världens konsitgaste samtals ämne nämligen hur det är att föda barn! Samtalet gick knappast lugnt utan ord flög hit som dit verkligen xD
 Victor säger helt plötsligt denna underbara meningen ifrån ingenstans.

- Aaa men Catarina vad tror du gör ondast egentligen, när du födde Louise eller när man själv föds? Jag menar man går ju faktiskt ut med näsan i rumpan.
 
Mamma svarar: Går ut! Det är ingen dörr man går igenom liksom!! Och man kommer inte ut med näsan i rumpan man skjuts ju inte ut som en boll! Även om läkaren gjorde allt för att Louise skulle stanna inne!

- Victor svara något med att det inte kan vara bekvämt att bli född osv..

- Tillslut svarar mamma: Victor jag tänker inte prata med dig om vad som gör ondast för du kommer aldrig föda barn! Utan det kommer Louise göra och då kan vi ha det samtalet!!

Så hör jag en mumlande röst antingen från mamma eller victor: Vem som kommer få ondast när Louise föder är antingen Louise eller hennes man som får känna smärtan i en avbruten hand xD

Jag sitter i soffan under hela samtalet och ser ut som en levande fågelholk xD Detta är en vanlig fredagskväll hemma hos mig =)

Imorgon ska jag vara barnvakt till världens bästa kusiner! Så imorgon räknar jag med att klä ut mig och gå all out med ungarna! Ska bli så sjukt roligt att bli 3 igen xD


Kvällsläsning =)



När mamma kom in med posten och visade att jag hade fått Kicks tidningen blev jag överlycklig. Snart jul och vad jag hörde av tomten så har jag varit extra snäll i år ;) Så jag lyckades hålla mig till att inte öppna den utan spara den tills när jag går och lägger mig =) Så nu kommer jag sängen med tidningen i högsta hugg! Självklart är bilderna dem jag tycker bäst om xD


Bodystep!



Ska snart sätta mig i bilen och åka ner till Sportlife för att hålla i dagens Bodystep pass. Efter att ha varit sjuk i över en och en halv vecka så kan man ju säga att jag är extremt sugen på att köra! Har även tänkt att köra en fuling och byta ut nästan hela passet, så att deltagarna ska få jobba lite med nya steg =) Sen måste jag hem och börja med religions uppsatsen känner mig lite illa ute att inte ha börjat med den än =/


Fatta vad hemskt!

Idag på lektionen visade en klasskamrat en video där en flicka i Kina blir överkörd och sedan ignorerad. En bil kör alltså över flickan, stannar medans hon ligger mellan fram och bakdäcket, och sedan utan att kolla till flickan fortsätter han att köra och kör över henne igen!

Efter en stund kommer en till bil och körde över henne igen! Flickan låg på gatan med inreblödningar. Och flertals människor som kollade på henne utan att reagera. Utan att göra något! Det är sjukt! Hon låg där i ca 2 timmar innan flickans mamma kommer och tar henne till sjukhus! Flickan låg levande på gatan i 2 timmar, men när hon kommer till sjukhuset var det redan försent och flickan var hjärndöd!
 
Det jag tycker är sjukast är att föraren som körde över henne säger att han visste att han hade kört över flickan men ville inte sitta i fängelse och gasade. Sen säger han:
"jag hade fått betala större skadestånd om hon skulle överleva än om hon dog"
Vilken normal männsika skulle säga så! Det skrämmer mig rejält!

Jag blev så chockad att jag vet inte vad jag ska säga! Det sjukaste var att jag sen fick se en video där någon hade släppt ut två hundar på motorvägen. Där ena hunden blir överkörd och den andra hunder springer ut på mitten av motorvägen och drar den överkörda hunden till sidan av vägen och räddar hunden! 

Detta är sjukt! Hundarna hjälpte varandra, medans människorna inte gjorde något åt den överkörda flickan! Fyyy ibland skäms man för att vara människa!

Vill ni höra om händelsen klicka på länken nedan: (OBS!! ÄR NI KÄNSLIGA TITTA EJ!!!!)
http://www.miloop.com/film_view.aspx?movie=76373

Kommentera gärna om ni känner er lika chokade som mig!

Min stortå!



Jag lyckas alltid att skada mig vad jag än gör xD Men idag på stepen så kände jag att jag hade lite ont i stortån. Jag tänkte inte så mycket på det och tillslut släppte det. Men nu när jag tog en timmas promenad genom halva staden med Samson så kände jag vad det började att värka. I stortån! Asså fattar ni ironin hur ofta skadar man stortån xD Så nu bultar den som bara den så det blir högläge och sen mot sängen =)

Bilden är ifrån när jag skada foten på stepen då en deltagare lyckades trampa mig på foten och jag skadade hälsenan rätt rejält. Var borta ifrån träningen i drygt två månader då tror jag xD
Så vi får hoppas på det bästa nu att det är över redan imorgon =)


Smoothies!



Idag har jag tränat för första gången på 1 och en halv vecka vilket kändes helt underbart! Jag får sån otrolig kick av att träna så det är helt underbart så då passa jag på att köra två pass efter varandra =) Så nu har jag precis bjudit Victor på en Smoothie med vanilj och hallon. Har hört att vaniljkesella ska vara jätte gott i smoothie och det var det verkligen xD Dessutom blev det mer mättande =) Rekomenderar det starkt!

Mitt recept:
- 1 Vaniljkesella
- Hallon så mycket som man vill
- en banan
- lite apelsin jos (?) stava som man vill xD

Resultatet blir SMASKEN!!!!!!


13/11-11



Idag är en händelsefylld dag. Det är farsdag, jag och victor firar 2 år och 8 månader samt att morfar fyller år. Så hur får man dela upp dagen. Jo man får sova hos pojkvännen, gå på 12 fika hos morfar och sen åka hem och fira pappa och farfar. Vilket hade varit lättare om pappa var hemma så nu får det bli plugg innan pappa kan komma hem och öppna sitt paket =)


Det är såhär man borde plugga!



Idag ringde klockan halv 8, eftersom vi skulle hämta mamma och åka till Göteborg inför Kunskap och framtids mässan. Det var riktigt roligt faktiskt, fick prata med flera intressanta universitet, flera olika utbildningar och fick pratat med flera studenter/elever(?).

Sedan blev det en tripp till Ikea, vi handlade saker till syrran och jag köpte flera doftljus. Det är min gigantiska svaga punkt! Så nu sitter jag och kollar igenom svenska häftet inför Nationella omringad av flera ljus och bara myser med Bertil. Det är såhär man borde plugga!!! =D



Passion play!



Snabbt vad filmen handlar om:
Mickey Rourke spelar jazz-trumpetisten som kärar ner sig i “fågelkvinnan” Megan Fox på en circus men stöter på problem när en gangster Bill Murray inte gillar att dom umgås.

Denna filmen är en av dom mest långtråkigast filmerna någonsin.
Vissa delar är bra,vissa ledsna, vissa BIG NO NO NO och sen vissa glada scener.
Kan snabbt berätta hur den var:

1) Början - långtråkig och man bara väntar på att filmen ska dra igång
2) Mitten/sluten - Spännande, nu börjar filmen bli riktigt bra!
3) Slutet - Nu sten döck filmen till den lägsta nivån någonsin!

Slutet var tyvär så tråkigt och så dåligt att jag var tvungen att resa mig och gå därifrån och ta en promenad med hunden istället xD


Matte C!



Hellu =)



Idag har jag haft mitt första Matte C prov, vilket vart det värsta jag har varit med om. Jag kände mig helt korkad när man speciellt sitter och pluggar och inte fattar ett dugg på vad man gör (då blir man som på bilden över) xD Som tur så gjorde min matte lärare en snabb koll på det och rätta snabbt och sa att jag i hade klarat det. Vilken underbar känsla det var! Så nu ska vi fira detta med godis ifrån hemmakväll och en bra film!!! =)


Sjukrappport!!

Idag har jag min värsta dag någonsin! Jag har en huvudvärk som jag inte har skådat tidigare, mina bihålor försöker tränga sig igenom min panna! Jag vill bara krypa ner under täcket,sätta på en bra film och bara somna.
Men nej man måste sätta sig och plugga mysigt!! Jag är så trätt på att vara sjuk!! Jag vill träna! Jag vill inte plugga mer matte. Teckenstudium , symetrilinjen och olikheter kan ta och hoppa i sjön! xD

En otroligt bra låt med en fantastiskt video!





Sitter tyvär och pluggar Matte C och känner mig helt dum i huvudet inför provet på fredag. Vilken underbar känsla därför bjuder jag på denna otroligt grymma låten istället för ett tråkigt blogg inlägg om matte =P

Sjuklingen här!



Hur underbart är det inte att jag har blivit sjuk, känner verkligen att jag hoppar upp och ner av glädje. Eller inte! Hjärnan kommer att explodera och det känns som om jag lever i ett is hus. Tog febern förut efter alvedon och hade 38,3 grader mysiiigt!! Vad hände då jo mamma kom till räddning och bädda ner mig i soffan, med tigerbalsam under näsan och raggsockar på fötterna somna jag framför tv och vakna sedan till en god macka =) Nu hoppas jag att jag blir frisk inom en timma så jag inte behöver ligga hemma imorgon och få skippa skolan. Men det verkar dock som om det blir så =( Tur att pappa jobbar hemma imorgon och kan ta hand om mig =)

Visst ser soffan otroligt mysig ut! =)


Typiskt!



Hela lovet gick jag runt och var så otroligt trött och var säker på att jag hade någon infektion. Och självklart samma dag som skolan börjar vaknar jag med mandlar som har täppt igen hela halsen, kan inte äta, kan inte dricka allt gör ont. Öronen bara tjuter och skriker medans huvudet har blivit bombaderade av aliens. Nacken är stel och bihålorna har blivit överkörda av tåget. Visst är det underbart!!!!

Hatar att vara sjuk! Idag fick jag känna mig nerslagen och strunta i träningen. Mina vänners reaktion var ungefär: ÄR DU DÖENDE ELLER?!? haha jag som aldrig erkänner att jag är sjuk xD Känner mig dock inte speciellt taggad inför en dag i den otroligt kalla ishallen imorgon xD


Gokväll!

Idag har jag sett på sista säsongen av Buffy, hälsat på kusinerna, varit hemma hos pappa, gjort ansiksmask, lagat mat samt lagat matlåda till mamma, sett på film, tagit en promenad, kollat igenom (raderat) gamla bilder på datorn och pluggat svenska och matte. Jag har gjort fler saker idag än vad jag tror att jag har gjort på hela lovet xD Så inatt tror jag helt klart att jag kommer sova som en ängel, känner mig lite utmattad efter dagens ansträngningar xD

Så nu tänkte jag bjuda på världens snyggaste bild på mig någonsin xD Ser inte alls väldigt väldigt självupptagen av ut^^


Blade

Ligger i soffan med mamma och victor och kollar på första blade filmen. Mitt mål var att vi skulle se alla tre men mamma hoppar av efter första, victor ser trött ut och andra filmen är lite läskig så jag vill inte se den själv! Kommer aldrig somna annars xD som tur har jag victor som ska sova här inatt ifall jag drömmer något läskigt =)
Vi får helt enkelt vänta och se om någon av oss sommar innan första filmen är klar xD Godnatt!!

Harrys!

Dålig uppdatering igår I KNOW men det råkade bli så att jag och några vänner valde att gå ut och festa. Vilket var sjukt roligt kommer inte ens ihåg sist gång jag var ute på krogen och dansa så xD Tror det var i juni? Hur som helst så var det otroligt roligt och man träffa massa kompisar som man inte har träffat på flera år! Vid 2 började jag och Victor gå hem och halv 3 började vi koka makaroner xD Så för en kvart sen gick vi upp för att möta dagen med en god huvudvärk =p

Gladiator

Jag Ligger just nu i victors knä och vägrar låta han få åka hem! Nu på lovet så jobbar han hela dagarna och då har jag sjukt tråkigt, och självklart tränar jag och har mina pass på kvällen vilket betyder att vi aldrig träffas. Därför tvingar jag han att se klart filmen med mig innan han får åka! Visst är jag snäll=D hoppas ni inte har missat sportlife uddevalla har gratis vecka fram till söndag så kom och dansa med mig imorgon klockan 6! Kram

Tråkigt!!!!

Jag fattar inte att det kan vara såhär sjukt tråkigt att ha lov och att vara halv kraslig samtidigt!  Så just nu funderar jag skarpt på att åka ner till sportlife och gå igenom stepen för att jag har så otroligt tråkigt! Kanske passar på att gå igenom jamen med. Tror det får bli så! Tänkte först laga mat men kolla i kylen och det såg bra ut. Kolla i frysen och märkte att den var tom xD Så jag kunde välja mellan att tugga på en gurk bit eller en lök. Roliga alternativ man har xD

Fick dessa bilderna av chefen ifrån Halloween stepen i måndags =)


Sjukling!

Hejsvejs idag har jag spenderat hela dagen med min kompis sandra och jag tycker så synd om henne. Jag kan säga att idag har jag inte varit mig själv utan jätte knepig xD Dels så har jag blivit jätte förskyld tror att de har med all stress och nervositet man har känt. Inför högskoleprovet, utbildningar och pressen på att börja ta skolan på riktigt allvar! Vad jag känner just nu är FEBER!! Ska se om jag kan kanske flörta till mig en kopp te med honung av pojkvännen som alltid tar bra han om sjuka mig =) Tur det annars vem vet om jag hade överlevt annarts xD
Här lär jag Victor att rida 3 dagar efter hans olycka då han bröt nyckelbenet xD Han red dock på världens bästa underbaraste häst som jag saknar som bara den! =(

RSS 2.0