I'm still alive but I'm barely breathing..

I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks, no, it don't breakeven.

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven.

What am I suppose to do when the best part of me was always you and
What am I suppose to say when I'm all choked up and you're okay,
I'm falling to pieces,
I'm falling to pieces.

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven.

And, what am I gonna to do when the best part of me was always you and
What am I suppose to say when I'm all choked up and you're okay,
I'm falling to pieces.....

 


blääääääääääääää!!!

Mina skor som jag ville köpa på nelly var slut!!!! Nu satsar man på tradera istället! Där någon idiot försöker buda över mig. Jag blir fan me förbannad snart alltså. Nu ska jag dra med mamma ner till spara. Eftersom jag skiter i att äta för att jag inte kan plus att jag mår piss. Så vill mamma se om hon kan få i mig choklad. Detta ska bli intressant..

Godnatt..



Älskar verkligen färgen på min tröja som jag fick av min far. Nu är det god dags att hoppa ner i sängen kanske? Japp det tycker jag skola och allt imorgon ju wiiiie =) Och efter barn passningen och att övningskört till Bokenäs för att umgås med Jennifer och sedan köra där ifrån som gick AS BRA! Så blir man rätt trött när allt går i ett =) Men det har varit en rätt underbar dag. Är helt underbart nöjd =)

I WANT IT!



Hur grymt snygg är inte denna koftan! I WANT IT NOOOW!!!!! Den ser så otroligt mysig ut. Tänk er att ha på denna godingen på sig i höst/vinter.

Ute bion igår.

Tjabba tjena hallååå. Igår blev det ute bio med Elin =) Sedan kom ett par gamla vänner förbi som jag inte hade sett på as länge. Så himla roligt när sånt händer =) Vi träffad e även Johanna och vänner som senare kom och satte sig med oss. Men jag och Elin hade satt oss i en stor stol som hon hade med sig och en filt. Det var så sjukt mysigt att det inte var sant! Filmen var riktigt bra också tyckte i alla fall jag. Har villat sett den as länge nu. Bröllopsfotografen tror jag den hette =)




Who am i living for?

Hellusan har precis kommit hem från arbetet och torp idag =) Hade mina första träningar idag. Helt underbara grupper mellan kl 9-13. Idag kom jag hem från torp med en ny mascara. Frågade efter hjälp på kicks och fick as bra hjälp. Hon till och med tog bort min gamla mascara och satte på den nya så jag kunde få se skillnaden! Hon var hur underbar som helst älskar sånna människor! Hon förgyllde min dag =) Och jag fick ett Kicks kort så jag kunde samla poäng och sånt WIIIEEE Älskar sånt ! =)

Nu sitter jag och Lyssnar på Katy Perry´s nya CD Min absoluta favoriter är Who Am I Living For? Och Peacock.


27:E augusti

Jennifer och Alexandra följde med mig hem idag efter skolan. Det spö regnade dock när vi skulle åka hem så vi såg verkligen ut som ett par dränkta katter xD Vi lagade tacos och spelade tv spel och pratade en massa. Var riktigt härligt med en tjej kväll. Behövdes verkligen! Idag fick jag även tillbaka min klocka som morfar har varit så snäll och kortat av =) Älskar min rosa klocka! =) Nu ska jag sova börjar klockan 9 imorgon med en helt nybörjar grubb, ska bli fruktansvärt roligt har gjort en jätte fin planering för imorgon. =)


Lollipop!

Nu bär det av till skolan ska ha första lektionen med min nya klass =) Idag har jag på mig
Kofta från New Yorker
Linne från New Yorker
Och "cykelbyxor" från cubus.
Efter skolan idag ska Jennifer och Alexandra följa med mig hem för en tjejkväll =) Kommer att bli super! Nu måste jag springa! Gaaah!




Skinn jackor.

 Skynda att fynda höstens it-plagg nämligen en skinnjacka med fårpälskrage! Det är både snyggt och praktiskt när det är lite kallare ute. Tyvär är det lite dyrt men hur snyggt är det inte. Min favorit är den bruna från Next!



Här en snygg brun skinnjacka från Next.



Och här en svart skinnjacka med fuskpälskrage från Jofama.

I LOVE SCHOOL!!!!!

Äntligen efter flera veckors väntande på svar har jag äntligen fått reda på att jag har kommit in i pedagogik klassen! =) I LOVE IT! Hoppas bara att det är en bra klass för jag började gilla friskvård. Lektionerna var roliga ju xD Men men jag vill ju ha psykologin =) Nu sitter jag och lyssnar på Darins nya CD den vissa låtar är helt okej. Och ja älskling jag säger att Darin är helt oki! Skjut mig inte =( Men han har faktiskt gjort flera låtar som är bättre. =/ NU måste jag göra mig iordning för idag har jag min första tennisgrupp denna terminen. Och sen träna själv ska bli riktigt roligt faktiskt LÄNGTAR!


By the way! (25:e augusti)

En glad nyhet som jag har glömt att berätta här är ju att jag har namnsdag idag! GRATTIS ALLA VID NAMN LOUISE! =D

Och självklart en annan glad nyhet är att min pappas kusins barn har fått barn idag en flicka =) Grattis =)


Älskar min nya kofta<3!!



Detta var vad jag har tillbringat min dag i. Måste bara påpeka att min nya kofta är så fruktansvärt skön så att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Till min kofta hade jag ett par shorts med nitar på och ett vitt linne jag fick av mamma.

Måste bara berätta att idag har jag tränat något som heter powerstrip. Och det var UNDERBART ROLIGT! Det var precis det jag behövde idag. Passa perfekt! Om ni någonsin har chansen att prova på detta TA DEN DÅ! Ett tips på vägen ;)  Nu ska jag dricka te med min mammi =)

24:E augusti

Denna tråkiga dag har jag inte gjort ett skvatt! Efter att suttit själv i flera timmar. Blev jag deprimerad och ringde min tjockis så han fick komma över en stund. Och då blev jag sugen på godis så han släppte av mig hos mamma där jag fick vänta på henne för hon var hos mormor. =(. Hon och victor kom tillbaka samtidigt Victor med godis och Mamma med super iden att se Buffy! Sen åkte vi hem till mig och nu sitter jag här själv med en kopp te =) Jag dricker sjukt mycket te nu det senaste. Minst 3 gånger om dan! Oj det kanske inte är så bra =/ Får fundera på det =)



Nu ska jag sätta mig framför tv och se Private Practice wiiiee =)

Torrshampo



För dig som lätt får fett hår eller för dig som vill sova längre och slippa tvätta håret varje morgon är Björn Axén torrshampo perfekt för dig. Själv älskar jag denna produkten av precis dom orsakerna.

Det ända du behöver göra är att spraya där håret är fett och sedan gnugga försiktigt in "shampot". Det gör inte håret rent men det uttorkar och därför motverkar fet hårbotten. Det finns flera olika sorters torrshampo men denna är absolut min favorit. Torrshampo finns att köpa i flera affärer jag köpte mitt på Kicks. Men det finns torrshampo både på Kicks, Åhlens och Bellbox mm.

Buuh för regn!

Hejsvejs idag är det skittråkigt väder. Så man nästan bara vill spy! Körde moped hem ifrån våran korta skoldag idag och blev genom blöt. Jag är trött blöt och hungrig så nu ska jag laga mat och kolla på The Biggest Loser. Som ett plus på kanten börjar jag även känna mig sjuk =( Hoppas ni mår bra iallafall =)


Isadora Graffiti Nails

Har precis provat detta läckra nagellacket fast i blått istället för svart är alltid slut. Finns på H&M, Åhlens, Kicks
finns i nästan alla smink affärer och kostar ca 69 kr. Ett riktigt häftigt nagellack tycker jag som piffar upp naglarna snabbt och enkelt.






Detta är ett nagellack som delar sig och bildar olika mönster.


Steg 1: måla nageln med en basfärg. (Kan vara vilket nagellack som helt)
Steg 2: vänta i 4 min och måla sedan med Graffity nail.

Tänk på att bara måla ett lager med graffity och ta rikligt med färg. Om du tar för mycket färg så spricker inte basfärgen upp lika bra.

Om man vill vara fin får man lida pin!

Har precis kommit hem efter ett jobbigt men otroligt roligt pass på gymmet. Man kan ju snacka om att dom körde gärnet på passet idag. Självklart tränade jag min favorít bodystep idag =) Man blir så himla taggad att det inte är sant! Älskar att träna! Alla som inte har provat Bodystep måste göra det NU =) Det är mitt tips =)

Shopping i Stockholm!

Nu har jag packat upp min överfyllda väska. Och med en beställning av min underbara vänn EMIL <3 Så ska jag visa vad jag har köpt i Stockholm/Uppsala =)



Från vänster ser ni:
 En svart/militärgrönt linne från New yorker. (Uppsala)
Ett par svarta jeans med högmidja från Cheap Monday (Uppsala) 
En Militärgrön skjorta från H&M (Stockholm)
En helsvart kofta från New Yorker. (Uppsala)
Och sist men inte minst en beige kofta från Cubus. (Stockholm)

Jag hitta även ett par skitsnygga skor i Stockholm som jag bara ville ha men inte fick för mamma =( Fattar inte ens varför jag lyssnade på henne.. Får skylla mig själv =(


Hemma!

Efter 6 timmar i en varm bil är jag äntligen hemma i Uddevalla igen!!!!! Det känns så fruktansvärt härligt att det inte är sant! Snart ska jag och pappa laga något att äta och sedan se på tv. Älsklingen kommer även hit med min moped. Men nu ska jag gosa med min underbara Bertil =) Bilder på allt jag har handlat kommer senare =)

Uppsala!

Nyheter ifrån Uppsala idag! Newyorker  äger! För er som inte vet är Newyorker en stor underbar affär! Man kan hitta hur mycket snyggt där som helst. Men efter besöket i Stockholm och alla andra affärer i Uppsala valde jag att ta det lugnt i Newyorker och inte bli för uppspelt. Vilket gick sådär men är fan stolt över mig ändå! Mitt bästa fynd idag är ett par svart jeans  hur snygga som helst! Högmidja också =) Ni får se på bilder så fort jag har kommit hem =) Nu ska vi ta det lite lugnt i syrrans 13 kvadrat och se på lite Buffy. Det kanske även blir bio ikväll innan Therese ska på fest kl 11 =) Ska kanske få sminka och fixa hennes hår YEY!!!!


Stockholm!

JAG ÄLSKAR STOCKHOLM! Staden är helt underbar!!!! Jag hitta massor med kläder skor smink och smycken som jag ville ha! Fick inte köpt något förutom en skjorta och en kofta.. Men dom var otroligt snygga! =) Men alla var tydligen på dåligt humör så tillslut fick jag gå lite själv och då handla jag =) Men mamma lova mig att vi skulle gå i lite affärer här i Uppsala. Så vi får hoppas på att det blir mer då. Nu ska vi dricka te och se på Buffy! Sedan blir det den otroligt STENHÅRDA bäddsoffa och försöka sova lite.. Hoppas ni har det bra i lilla uddevalla! =)


Vampyrer suger!

Var på en sån sjukt grym rolig bio ikväll så det inte var sant! Satt och grät för jag skratta så xD gaaah xD Tillbringa hela dagen i Göteborg med 4 underbara vänner och allt jag fick med mig hem var en as snygg sjal som jag blev totalt förälskad i!!! Och ett nagellack som blev as coolt! Så egentligen e jag nörjd eftersom jag åker till Uppsala imorgon och ska shoppa massa i Stockholm =) Men nu ska det bli sängen för 11 åker vi eller om det var tio -,- Det kommer bli runt 1 xD



Nattinatt<3


UNDERBART!

Äntligen är bloggen klar och nu är det bara att tutta och köra!  NU ska jag slänga på mig skorna och sätta mig i bilen för idag blir det GÖTEBORG!! Ska bli så jävla roligt! Och imorgon ska vi åka upp till Uppsala och vi ska åka till Stockholm varje dag =) Nja kanske bara någon dag men skitsam det är ju Stockholm! Så imorgon bitti blir det akut packning =) Men nu måste jag slänga mig in i bilen!

PS ÄR INTE BLOGGEN SKITSNYGG!!!!!!!!!!


Otur eller vad?!?

Idag har syrran jobbat jätte hårt på min design till bloggen. Otroligt nog är hon klar! Men gissa vad då funkar inte hennes mail som hon har sparat den på -,- Otur eller vad?!? Så tyvär får ni vänta på den nya design tills imorgon. För hon lova att lägga upp den här imorgon medans jag är i Göteborg med flera av mina underbara vänner! Ska bli så himla roligt. Vi ska shoppa och sedan gå på bio. Längtar redan men har lovat mamma att inte shoppa för mycket för på torsdag åker vi! STOCKHOLM HERE I COME! Så förhoppningsvis får ni se design redan imorgon och då får ni se den innan mig! Men jag vet att syrran har gjort något snyggt, litar på henne 100%..

Nattinatt!



God Morgon!

Idag vakna jag av att jag mådde så sjukt dåligt! Direkt när jag kom ut ur mitt rum hoppade syrran på mig. Hon ville spela tv spel Nintendo 64 mario party blev självklart direkt på schemat! Så vi satt och spela det i någon timma. Och nu har jag precis kommit ut ur duschen Och ska nu göra mig i ordning för att träffa Marija =)


BLÄÄ!!

Har en allmän dålig dag och har absolut inget att göra. Skolan börjar närma sig och en stor förkylning börjar sakta men säkert krypa sig emot mig! Har ont i huvudet halsen och känner mig sjuk. Inte trevligt. Därför blir det idag en lugn dag med älsklingen. Ska spela lite COD, dricka te och bara mysa!
Skriver mer imorgon =)

Grillfesten!

Här kommer flera bilder ifrån grillfesten med Anna, Simon, Victor, Jag och Marija.

(Bilderna kommer inte i ordning)

(Jag och Marija åt vänster och Anna och Simon på höger)



(Jag)



(Jag och Marija på kiss paus)



(Simon Jag och Marija)



(Jag och Älsklingen och Simon och Anna)



(Maijas ansiktsuttryck när hon märkte att hon var själv)



(Anna rockar själv/lite lätt dragen?)



(Gruppbild hemma hos Alex)



( Alla tjejerna)



(Älsklingen lite väl full kanske xD)



(Jag och Anna)



Godnatt !!!


Dop.

Igår var det grillfest hos min pojkvän, sedan gick vi vidare hem till Alex där vi dönade(?) musik till högsta nivå! Sedan tog vi en sväng ner till stan och åt lite på MC. HUr som helst så kom varken jag eller tjockisen i sängs innan klcokan var kanske cirka halv 3-3. Och Vi gick upp halv 8 för att vi skulle på dop klockan 10!
Bakis? JAAAA! 
Trött? JAAA!!!
Illamående? JAAA!
Mensvärk? SKOJAR DU ELLER?!?!
Men nu ska vi få gäster om en halvtimma för en ny grillfest med hela släkten. Så kommer inte i säng tidigt idag heller. Bilder och mer ifrån dopet och grillfesten ikväll kommer senare. =)


Otroligt vad man hinner med när man vaknar tidigt!

Idag har jag varit otroligt duktig och städat hela mitt rum och även vardagsrummet! WOW vad har egentligen hänt med mig xD. Nu väntar jag på att syrran ska laga klart maten så jag kan få äta lite mår så sjukt dåligt. Brist på näring i kroppen kanske? Ja troligtvis. Sen ska jag och min tjockis ner till Willys och handla för våran lilla grillfest ikväll. Hade tänkt att släppa iväg han själv till affären. Men när jag hörde vad han hade tänkt att handla så tänkte jag direkt att det kommer vara ett´GIGANTISKT HÅL i min plånbok. Och det går ju bara inte! Så nu måste jag packa och tänka efter vad fan man ska ha på sig ikväll. 
Måste verkligen handla kläder!


Inception

Har precis varit och sett Inception med två söta kompisar nämligen Elin och Johanna. Bion var riktigt bra, fast jag hatade slutet fast det är ju min personliga åsikt. Vet inte riktigt hur jag ska ta deras reaktion på filmen men tror dom gillade den med =) Johanna tyckte att alla i filmen var söta och som vanligt älskade hon inprecipt alla skåderspelarna i filmen xD Men som vanligt hade Johanna och Jag tusen frågor om filmen som Elin fick förklara för oss. Man kunde nästan undra om vi hade verkligen kollat på filmen eller inte. Men nu ska jag försöka slänga mig i sängen fast man är hur pigg som helst.

Man måste ju se om man kan komma på hur drömmen börjar inatt!
Nattinatt =)


17 månader <3

Idag har jag och älsklingen 17 underbara månader tillsammans och det ska firas med Sushi och kakor! Så nu sitter jag bara och väntar på att min tjockis ska komma. Han e så seeeeeg ibland så det inte är sant.. Men han e ju faktiskt kille =) Senare ikväll ska det bli bio med Johanna vi ska se Inception. Så idag kommer det bli en stressig med skit rolig dag tror jag. Vi får hoppas på det i alla fall =)

Jag (jultommten) och tjockisen på julafton xD


3 Års kalas!

Har precis kommit hem ifrån min kusins tre års kalas.
(Precis och precis har skrivit detta inlägget 3 gånger men datorn cpar och stänger av sig själv) 
Vilket var jätte roligt. Vi träffa massa trevliga människor, både Elinas Och min mosters vänner. Till och med min mosters fästmans Italienska föräldrar var där. Det är så himla roligt när hela familjen träffas sådär. Tyvär så pratar hans föräldrar bara Italienska och ingen Svenska eller Engelska. Så vi kör på kroppsspråk! Nu ska jag gå och se klart filmen som jag och mamma ser på som är OTROLIGT spännande!


Wiiieee =)

Nu har jag och Therese(min fantastiska syster) kollat lite på min blogg och diskuterat lite om hur jag vill att den ska se ut. Och jag gav henne fria händer att göra precis det hon vill! Det ska bli otroligt spännande att se vad hon kommer fram med.
Men nu ska jag hjälpa henne med att måla naglar, sminka och fixa hennes hår för hon ska på Kent koncer =).



(Jag och Therese i Stockholm på väg för att se 30 Seconds to Mars)


Äntligen!

Nu har jag äntligen hittat ett namn som jag tycker är okej! Alla säger olika och ger olika tips, vilket kändes jätteroligt. Men nu har jag äntligen hittat ett som känns bra. Vilket är super! Nu ska man bara lära sig kodmallarna så man kan få en bra design till bloggen. Som tur är min syster otroligt duktig på det så man kan kanske få lite hjälp därifrån. Vem vet =)


RSS 2.0