Helluuu!!

Tyvär så blir det inte mycket bloggande när jag är hos pappa på grund av min dator som är sönder!!! Så tyvär tyvär. Nu ska jag snabbt slänga i mig något att äta och gå igenom bodystepen en sista gång för ikväll smäller det! Premiär på Louise Egna Bodystep pass en gång i veckan torsdagar 19.15-20.15!!! KOm och svettas med mig!!!!!! =D


Beauty Guide Sotade ögon!

Jag älskar sotade ögon tycker att det är sjukt snyggt till fest och när man vill känna sig lite extra snyggt. Jag använder mig av Kicks beauty guide som fungerar helt perfekt så tänkte visa er den här nedanför =)

1)

Lägg primer (eller vattenfast cremeögonskugga) på hela ögonlocket så att skuggan sitter hela kvällen utan att lägga sig i veck. Använd svart kajalpenna längs övre och undre fransraden för att rama in ögat, måla även mellan fransarna.



2)

Den svarta skuggan lägger du på halva ögonlocket börja från ögats yttre vrå och tona mot mitten. Tänk dig formen av en trekant, den kallas intensitetskugga. Applicera även skuggan längs undre fransraden.



3)

Forma och ge djup till ögat genom att använda en mjuk pensel med svart skugga i svepande rörelser, fram och tillbaka i globlinjen. Applicera grå skugga från inre ögonvrån och tona ihop med den svarta skuggan, även under ögat.



4)

En ljus skugga applicerar du i inre ögonvrån och under ögonbrynet som highlighter. Lägg sedan en tunn flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i ögonvrån och avsluta med en lätt knyck på handen för att få till en vinge i ögats ytterkant.



5)

Använd en svart kajalpenna längs inre fransraden, både uppe och nere. Välj en vaxbaserad, vattenfast kajalpenna som håller vid fuktkontakt. Avsluta med en volymgivande mascara och – voilà!


Dagens outfit!




Nu ska jag ut och övningsköra till torp så håll er borta ifrån vägen xD

Rolling in the deep!

Denna fantastiska underbara låten hörde jag för första gången när tjejerna var här och gjorde våfflor med mig. Direkt när jag hörde den fastna jag för den direkt. Jag kan dock inte höra låten utan att börja stor gråta, vad betyder det egentligen xD Låten är så sjukt fin och bra, plus att musikvideon passar så sjukt bra till låten! Jag säger bara lyssna och njut!



Bodystep 83!

Idag smällde det! Bodystep-releasen nummer 83, helt underbart fantastiskt! Vi klädde upp oss med skjorta och väst med slips och hela paketet tyvär fick jag ingen snygg bild med oss tre tillsammans på grund av att jag sa till att vi var tvungna att gå ner när passet började om ca 5 min xD Vi gick fortfarande igenom det 5 min innan smart eller inte =P Jag rekommenderar dock inte att köra step i linne, skjorta och väst det blir sjukt varm och det RANN verkligen om oss. Plus ni ska bara veta hur svårt det är att köra Step med hatt! HJÄLP!!! Men deltagarna var helt awesome och allt gick perfekt!


Plugg, step, tennis och ännu mer plugg!



Denna helgen har varit helt sinnes sjuk! Jag har bara tränat eller pluggat. Undrar om lärarna förstår hur mycket dom har gett oss nu det senaste. Hur som helst igår spenderade jag 8 timmar som tennistränare, direkt när jag kommer hem så får jag sätta mig med Engelska och Psykologi. Som tur drog victor ut mig på en promenad i skogen som var jätte mysigt. Men idag så har jag fått träna sjukt mycket bodystep eftersom vi har release imorgon KOM!!! =D Sen så har jag fått plugga väldigt mycket engelska och psykologi. Gud vilket roligt liv jag har!!! xD



MUMS!

Idag på håltimman hade vi bestämt att vi ville ha våfflor så Sandra körde hem alla till mig där vi började våran matlagning/bakning xD Vi var grymt duktiga på detta så vi gjorde dubbel sats och vi hade ett helt berg åt oss själva!

Till våfflorna hade vi socker, sylt, grädde, ni vet de vanliga men även kolasås! Det var så sjukt gott! När vi dock var klar med att äta märkte vi att våran lektion börjar om 20 min. Så det blev en snabb diskning och sen mot skolan i en rusande fart. Men vi var så sjukt mätta hela gruppen så vi eller jag fick sitta med uppknäppta byxor under hela lektionen. Lite för mycket våfflor, kanske?



God Morgon!

Idag var jag uppe med tuppen, nästa i alla fall gick upp klockan sju och ville bara gå och lägga mig igen men icke sa nicke. Så nu är jag redo för att dansa med en vikarie. Har valt dans i indval. Det är sjukt roligt om man gillar att dansa vill säga. Vi har blivit en skön men liten grupp nu men det är mysigt. Nu ska jag dra mig mot bussen..

När jag kom hem till pappa för någon dags sedan så hade jag fått en liten present nämligen ett kort på mig på väggen xD Vad tycker ni?


Smarta jag =D

Idag åkte jag och mamma till pappa för att hämta DVD skivan till den nya bodystepen så jag kan börja hård plugga in den. Kommer hem öppnar DVD fodralet för att se att själva dvd skivan är borta och jag endast har CD skivan med mig. Jag får ett litet psykiskt utbrott av att jag börjar skratta så mycket att jag började stor gråta. (ILLA) Sätter mig vid datorn och är helt förbannad så ska då sätta in en CD i datorn. Och ur dator kommer vad? Jo Bodystep dvd skivan xD  Tänk om man då hade varit smart och kollat där innan man åkte runt hela stan för att hämta den! xD




Ont i magen...

Jag har precis tjockat mig med ett kilo godis och ett paket kakor. Det behövs när man pluggar tråkig historia som man verkligen suger på! Just nu känns det som om det är så sjukt mycket i skolan och utanför skolan så man snart faller ihop! Prov hit och prov dit. Inlämningsuppgifter dit och läxor dit jag menar kom igen tror dom att läxor är allt man har eller??? Nu sitter jag och läser högt för Victor som är så snäll och duktig och tar hand om disken. Men jag laga faktiskt maten så det är lika ;) Nu Mer historia =D

Kastrerar snart min dator!!!

Jag vet inte vad som är problemet med min dator men vad jag än gör så tar allt en tio minuter att starta upp. Att komma in på internet tog 10 min att sidorna skulle komma upp tog 10 min att logga in tog 10 min. Vad e detta?!?  Tror inte pappa kommer att vara så chokad om datorn ligger utanför mitt söndriga fönster när han kommer hem. Vi ska inte ens snacka om hur lång tid det tar att lägga in en bild! Så ne inga bilder idag förutom en på mig och samson.

Vilken dag!

Vad har hänt med dagen idag? Detta är helt sjukt jag hade hur mycket som helst planerat men nu sitter jag här och bara undrar vart dagen har tagit vägen xD Nu ska jag hoppa i sängs så LOVAR jag att visa vad jag har köpt i Stockholm imorgon. Idag åkte pappa till stockholm så då fick pojkvännen flytta in. Trots att jag har både hund och katt här så är jag helt livrädd för att sova själv här hemma xD Hur sjukt är inte det? Jag är 18 nu ju! Ligger bara vaken hela natten och tror seriöst att jag kommer att bli brutalt mördag eller något. Måste sluta se på så hemska filmer! Så nu ska jag hoppa i sängs! Syns imorgon =)

Älskar hennes stil!!!!! Sommar kom hit!!!


My Chemical Romance!



Koncern var helt fantastisk! Känslan och alla människor det var helt sinnes! Dock så blev flyttad ifrån Hovet till Annexet så istället för sittplatser fick vi stå. Och det var sjukt roligt trots det men då hade dom satt upp ett staket så dom som hade ståplatser egentligen fick stå längre fram och dom som hade sittplatser fick stå bakom staketet. Men det var så sjukt bra, man fick gåshud!

 De Bästa låtarna var helt klart:
* Destroya'
* NaNaNaNaNaNa
* SING
* Mama
* I'm Not Okay
* Planetary

Men Alla låtar var helt AWESOME!!!!


Dagens låt!


Harrys!




Igår kväll drog en kompis med mig på för fest och sen ut på krogen. Det var grymt roligt och jag som tvekade på att följa med ut. Skäms Louise! Det var live band på harry's igår nämligen några elever ifrån plusgymnasiet här i uddevalla.  Dom var grymt duktiga, det var riktigt länge sedan jag dansa så mycket som jag gjorde igår!

Tyvär så har jag inga bilder på grund av att jag inte hade någon väska så fick kameran stanna hemma. Igår träffa jag massa roliga och underbara människor och det var grymt roligt. Detta måste göras om inom en nära framtid. Förhoppningsvis har pojkvännen fyllt år så han kan följa med också =D


My chemical romance!

Nu är jag äntligen uppe i Stockholm hos min underbara syster och hennes kompisar. Sofia som vi bor hos har typ världens snyggaste garderob, jag försökte bränna upp den men det gick tyvär inte =( Nu ska vi börja kolla vad vi ska ha på oss och prata lite om hur vi ska göra. Sen bär det av mot affären för att handla sen koncer!!! Ska bli så sjukt roligt =D Vi hörs på söndag då jag kommer hem! WIEEEEEEE!!!

Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow

När jag fyllde 18 fick jag Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow av mamma. Jag tyckte i början att den verkade lite sådär men nu tror jag inte att jag skulle kunna leva utan den typ. xD  Jag använder den till vardag och till fest. Dock tror jag inte att jag bara har använt pennan utan har även lagt till lite ögonskugga för mer "sotad" effect men tycker verkligen om den!!

Beskrivningen:
Professionellt sotade ögon. Nya Smoky Eye Effect Eye Shadow är ett nytt multiverktyg som definierar dina ögon för säsongens sexigaste look. Dess dubbelapplikator har 2 olika nyanser för att göra sotade ögon lättare än någonsin. Lätt applicering med två steg för den perfekta sotningen.

När man använder denna pennan så gör man 2 st steg.
1:a steget används för att highlighta inre ögonvrån, hela ögonlocket och under brynet, 2:a steget sotar i globlinjen och lägger en linje längs med ögonfransarna. Sedan ska man självklart lägga så mycket så man känner sig bekväm med.  




Onyx Smoke


Finns även i fler  färger men jag har bara testat den svart/vita =)

Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow


Hellu!!

JUst nu sitter jag hemma hos pappa och bara väntar på att tiden ska gå. Så jag kan ta bussen ner till stan ska gå och träna på sportlife, det blir bodystep! =) Jag har inte haft ont i knät på drygt 3-4 dagar så ska försöka träna step lite lugnt (med andra ord stenhårt) Ja jag kan ju inte riktigt detta med att träna lugnt direkt xD Sen blir det hem och plugga matte så ögonen blöder på grund av att vi har ett gigantiskt prov imorgon =( I DON'T WANT TO!! =(


2 år tillsammans!

Idag har jag och min älskling 2 år tillsammans vilket känns helt underbart!!!! Och vad är bättre än att köra ett bild maraton på dom åren?!?


Hippiekväll!

Igår kväll hade jag några vänner hemma hos mig vilket var jätteroligt. Dock så var det väldigt många som tackade nej i sista sekund. Men det hindra inte oss ifrån att träffas och låta allt spåra ut lite extra. Så jag varnar känsliga tittare att inte titta på bilderna nedanför xD


Äntligen!

I måndags var jag och gjorde ett nytt pass eftersom jag och Victor har bokat en resa till Spanien för att bo med hans farmor en vecka. Vilket kommer att bli fantastiskt roligt. Speciellt i detta vädret vi har här i Sverige så ska det bli extra skönt att komma bort en vecka. Men idag så hämtade jag mitt pass och fyy säger jag bara! Blir man någonsin bra på pass? Man måste se allvarlig och neutral ut, roligt kort liksom xD




Hahah fyyyy vad fullllllllllt!!!! xD Det är hundra % tillåtet att skratta xD Nu ska jag sätta mig och äta upp en hel godispåse själv =D



Vilken hårfäg tycker ni? =)





Är dom bilderna jag har efter datorn krascha annars har jag varit jätte blond och svart med bland mycket annat xD

Galning......

Just nu springer jag runt och hoppar och leker xD Har ganska mycket energi jag måste få ur mig så mamma drog fram alla utklädningskläder hon har. Så jag har nu provat på vad jag ska ha på mig på lördag! Jag tänker inte visa vad det blir utan det får ni kolla in på lördag! Kan säga att snyggare kan man inte bli!!! hahaha xD Ni kan ju få en lite ledtråd vad det blev dock =)


Give me some rope I'm coming loose, I'm hanging on you!!!!!

Dagens låt är Foo Fighters - Rope





Give me some rope I'm coming loose, I'm hanging on you
Give me some rope I'm coming loose, I'm pulling for you now
Give me some rope I'm coming, out of my head, into the clear
When you go I come loose

Sjuklingen här!!!

Tjabba tjena hallå här sitter jag hemma hos tjockisen och slänger i mig med en kopp te. Idag mår jag TOPPEN!!! Eller inte xD Jag har feber och går på alla droger som finns det vill säga alvedon, ipren osv. Så nu ska jag sätta mig och spela Bulletstorm med min älskling och förhoppningsvis ska jag även göra något att äta för jag har inte ätit sen 11. Eftersom syrran ringde mig och sa att jag bara SKULLE med till Överby så jag fick offra mig ;)
Jag funderar på att färga håret igen. Vad tror ni brunt, blond eller rödare???

Licens!!! =D Skadat knä =(

Jag har inte världens bäst dag idag tyvär, har blivit förskyld, halsont, huvudvärk, feber och har sabbat mitt knä!! Om vi ska beskriva hur detta känns för mig just nu så gråter jag blod =( Jag var så himla sugen på att köra Bodystep idag eftersom jag äntligen har fått mitt licens!! YEY!! Så har jag för ont i knät för att gå upp på brädan =(

Så duktiga jag ska till sportlife imorgon och träna upp knät med passet som jag har fått hjälp med av en PT. (haha nu fick du som du ville elin xD) Som ska hjälpa mig att stärka upp mitt knä. Jag är tydligen felbelastad vilket inte lät speciellt trevligt eller bra =( Det gäller bara att kämpa kämpa och kämpa lite till. Så länge man vill något tillräckligt mycket så ska det gå! Det är bara så! =D


Canon 550D

Det är många som har frågat vad jag fick för kamera när jag fyllde 18. Jag fick en Canon 550D av min pappa och farfar, jag tycker att den verkar sjukt bra men jag har inte vant mig med den riktigt än men förhoppningsvis så kommer det =) Sedan har jag även ett objektiv till kameran också som jag kan visa en annan dag..


Egenskaper om Canon 550D

 

  • 18 MP APS-C CMOS-sensor
  • DIGIC 4
  • ISO 100-6400, H:12800
  • 3,7 b/s i bildserie
  • Videosekvenser i Full HD
  • 7,7 cm (3,0") 3:2 ClearView LCD med 1 040 000 punkter
  • iFCL-mätning
  • Snabbkontrollfönster
  • Uttag för extern mikrofon
  • Beskärning videosekvenser

Om det är någon som vill veta =)


Släktkalas!

Idag har vi haft kalas med släkten för mig vilket var jätte roligt. Speciellt eftersom farfar kom fast han har varit sjuk och har kommit hem ifrån sjukhuset precis. Att se han så pigg och glad värmde verkligen hela mig! Idag så fira hela min släkt mig samtidigt (har skilda föräldrar) vilket var jätte roligt, alla skrattade och såg ut att storm trivas vilket var helt underbart!

Sedan hade jag den godaste och snyggaste tårtan jag någonsin har haft i hela mitt liv! Som min underbara vän Josefina har gjort. Hon är verkligen grymt duktigt.

Se här på bilderna under =)



Endast halva släkten dock =)

Argumenterande Artikel = tumme ner!

Fy sitter och försöker skriva klart min argumenterade artikel i Svenskan. Den ska vara klar 00:00 så paniken är här speciellt när den ska bara vara på 700 ord och jag har drygt 1500 xD Jag tar bort argument så det rycker om det och tar bort onödiga ord som men och att om osv. Pappa måste tro att jag håller på att bli sinnes sjuk som sitter och skriver läxor på en fredags kväll men så blev det när man var sent ute =( Nu ska jag läsa igenom den en gång till och skicka in. Sen planera tennislektionerna för imorgon och hoppa ner i sängen =D LÄNGTAR!!!!!



ÄLSKAR MIN NYA KAMERA!

SKUMPA!



Pappa sikta inte på mig du kommer träffa mig!



Kan du vrida korken BORT IFRÅN MIG!!!



NU SMÄLLER DET!




Va det allt?!



Aja vi får laga hålet i taket imorgon =/


Outfit!



En vit tunika ifrån någonstans
Militärgröna leggings ifrån Vero Moda
Kofta ifrån New Yorker
Halsband present jag fick ifrån tomas igår =D

18!

Idag är en stor dag för mig! Idag blir jag ett år äldre! Jag fyller idag nämligen 18 år. Vilket känns som vilken annan dag som helst bara att man blir mer uppvaktad och vem klagar på det ;) Jag vakna till att pappa sjöng och kom in med frukost på sängen. Jag fick några paket som var helt fantastiska nämligen en ny kamera och ett otroligt snyggt halsband ifrån min gudfar som hälsa på igår. Och det var den bästa presenten jag kunde få hittills (syrran kommer ju hem imorgon). Men min gudfar har jag inte fått träffat sen jag fyllde 13 kanske?  Så det var jätte roligt!

Nu ska jag göra mig iordning för skolan ska ha prov. Roligt eller hur =D Så nu bjuder jag på en sliten tjej som precis vaknade när pappa sjöng så vackert för mig =D


Tattoo!

Idag var jag med när min lilla gulliplutt sandra tatuera sig. Den blev sjukt snygg och hon ska vara extremt nöjd! Sandra sa att det inte gjorde speciellt ont och att de gjorde mest ont när han gjorde linjerna. Jag kan helt ärligt säga att jag blev sugen men den där nålen såg inte trevlig ut för fem öre och får inte vara nära mig på ett bra tag xD Tyvär kan ni inte få en bättre bild just nu men kanske en annan dag. Hoppas du är nöjd sandra, du var så duktig som INTE klaga trots att det sved så xD =D


HANLKAN!!!

Idag gjorde jag halkan vilket var otroligt roligt, fatta inte varför jag var så nervös. Halkan gjorde vi på glimmningen(?) så idag har jag snurrat, nitat och voltat xD Jag och en tjej satt i en bil så vände dom den upp och ner. Det roliga var att tjejerna efter oss fick hänga upp och ner en stund för maskinen fastna xD Han kunde inte få upp bilen igen men tillslut gick det.  Men vad hemskt det var när man kände att man lätta ifrån sätet och fick klämra fast i dörrhandtaget och skit.  Men GRYMT ROLIGT!!!!



RSS 2.0