Inbakad fläta :)

På brist av idéer till en mysig frisyr så bestämde jag tillslut att göra en inbakad, inbakad fläta. Blev inte jätte bra men är nöjd eftersom det är första försöket :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5016da6cddf2b353bd00000e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5016da6cddf2b353bd00000e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5016dab39606ee1dae000001.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5016dae39606ee19c3000018.jpg" class="image">


Inbakad fläta :)

På brist av idéer till en mysig frisyr så bestämde jag tillslut att göra en inbakad, inbakad fläta. Blev inte jätte bra men är nöjd eftersom det är första försöket :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_5016da6cddf2b353bd00000e.jpg" class="image">


En kväll på Yerba!

Igår spendera pappa, jag och systern min kvällen på Yerba. Där vi verkligen gotta oss i regnet xD Vi åt massvis med god mat, efterrätter och sen kaffedrinkar. Fick passa på att vara så onyttig som möjligt eftersom det ändå var lördag =). Efter vi hade ätit upp så gick vi upp till torget och lyssna på ett riktigt bra band. Vi var faktiskt otroligt chockade över att de var så bra. Tråkigt för dem att det bara inte var så mycket folk eftersom det regna lite grann, men trots vädret så var det en riktigt rolig och mysig kväll =)
 

Hårakuten?? I need help!!!

Sitter på jobbet på rasten och undrar vad jag ska göra med mitt hår!! Ska nog boka tid hos frisören och säga hjälp mig!!! Klipp mig, färga det och styla det!!! Gör något annorlunda bara gör nått!!! Vad tror ni??? Lugg? Röd hårig? Klippa det kort? I don't know!!!


SOL!!!!

Hejsan svejsan här ligger jag en lurvig hårboll och passar på att suga ut varenda minut av solen innan jag måste göra mig i ordning för ett kvällspass på akuten :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_501265b8ddf2b32918000100.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_501265eb9606ee40310001f4.jpg" class="image">


Bodyjam!



Trots det fina vädret så hoppas jag att alla ni kommer till Sportlife för ett av de bästa Bodyjam passen genom tiderna. Blandningen av låtarna och koreografin är bara genialt! I love it!!! På det kör vi en underbar pose xD

Powerwalk!

Hej!

Kommer fortfarande inte överens med blogg appen då den har vägrat ladda upp inläg under två hela dagar så här kommer tisdagens inlägg ;)



Idag vakna jag och det första jag gjorde var att ta en timmas powerwalk med Sasse i solen! Det var helt underbart och så extremt skönt, har ju hittat den mest perfekta rundan för mig och Sasse. Då man kan gå mer "ute på landet känsla promenad" så man känner att man verkligen kommer bort ifrån all stress och bara kan slappna av och gå! Dock fungerar inte detta då Samson kliver på en huggorm på promenaden. Ormen låg ihop kringlad och Sasse trampar mitt i denna ringen och jag får panik och skriker SAMSON ORM!!EN ORM!! Och rycker i kopplet för att få han att flytta på sig! Vad händer?? Jo Ormen på något vänster "kramar" eller drar ihop sig och följer med Sasse en meter innan den släpper xD Allt var så extremt sjukt!! Jag såg verkligen framför mig hur jag skulle bli tvungen att ta med Samson hem och på min fina moped och skaffa hjälp! Men som tur högg aldrig ormen och Sasse mår bra, dock så kommer jag nog aldrig att återhämta mig igen xD


Träning!

Passade idag på att träna triceps, mage och lite kondition innan ett kvälls pass på jobbet. Var riktigt skönt att bara koppla i hörlurarna och bara köra själv och använda sin egna kunskap för första gången. Var så skönt att det inte var så mycket folk heller, passa även på att sola en kvart :) helt underbar morgon :) glömde dock min vattenflaska så fick köpa mig en celsius ;) tummen upp!!!!


Fallens 21/7-12

Hej! Egentligen så försökte publicera detta blogg inlägget sen klockan 17 igår men blogg appen har varit starkt emot mig xD Så jag gjorde så att jag tillslut gav upp och tog datorn istället =) Så igår var det premiär för mig på fallens i Trollhättan jag kommer inte ihåg sist gång jag var där men mamma lova att jag har varit där tidigare men inte vad jag har i minnet. Hur som helst så var det hur roligt som helst eftersom det var strålande sol och hela familjen var samlad mamma, mammas kusin, syrran, vickan och jag. Vi passade på att fika ute vid "bryggan" och sprang sedan vidare till fallen när de öppna slussarna, det var riktigt fint men hjälp mig vad folk det var xD 


FAllens 21

 

Bodyjam!!

Första jobbet avklarat, ombytt och på väg till Sportlife för att gå igenom nr 2 =D första gången jag ska ha den nya jamen så är sjukt nervös men taggad!!! Så nu kopplar jag i hörlurarna och beger mig ner mot stan :D


Filmkväll :)

Vickan och jag kasta oss precis ner i soffan för att se en film innan läggdags :) vi blev lite sena med tv tittandet på grund av att vi hälsa på söta Emil på OKQ8 och fika med han. Så nu ska vi se thrillern Resident, något säger mig att jag inte kommer att sova inatt xD


Godmorgon!!

Idag börjar jag dagen med frukost på vickans altan :) Det är hur mysigt som helst förutom att grannarna bredvid verkar ha magsjuka och låter som de spyr utomhus xD Annars sitter jag här invirad i en mysig filt på grund av blåsten med min kopp te och nyttiga frukost som består av kvarg och mango =D mumsigt!!


Catching the sleep!

Hejhej! Nu börjar klockan dra ihop sig :/ och sängen närmar sig. Ska upp imorgon innan sex eftersom jag jobbar ännu ett dagpass. Men trots att klockan är mycket och jag snart ska upp så kasta jag ändå fram boken catching fire nämligen andra boken ur serien the hunger games. Har läst mer än halva boken och måste säga att jag är lite kär i båda böckerna och filmen! Hoppas tvåan blir dock lite bättre än första filmen, tyckte faktiskt de hoppa över alldeles för mycket detaljer! Ne nu blir det en sida till och sen ska lampan släckas! Godnatt :)


Göteborg

Idag åkte mamma, jag och syrran till Göteborg för en tjej dag/kväll. Vi börja med att äta på jeffrens böfhus för att sen börja med lite shopping. Jag handla enbart några få skönhets produkter på yves och sen blev det bio på bergakungen abraham lincoln vampire hunter. Den var faktiskt rätt okej, gillade verkligen skådespelarna :) nu ligger vi helt slut i soffan och kollar på Ice age 3 =)


Effektiv dag :)

Klockan 8 ringde väckarklockan och jag tror aldrig jag har sprungit upp ur sängen med så mkt energi som jag hade idag xD jag har hunnit göra i ordning matlåda och kvällsmat inför ett kvälls pass, jag har varit på karlheden och valt ut bilderna ifrån fotograferingen, gjort några ärenden med pappa på stan, tagit en halvtimmes promenad genom kurveröd och nu står jag och plockar ur diskmaskinen för att bara ha något att göra xD detta är illa, men jag har definitivt varit effektiv xD


Sol!!!!

Var ute och lämna tillbaka kusinen efter en övernattning och massa lek. Direkt när man kommer hem slänger man av sig kläderna och lägger sig och solar på altan =)


Student kort!

Idag hade farmor bokat tid på Karlheden för att ta student bilder :) jag älskar att stå framför kameran så det var inga problem för mig. Så det var bara på med mössan, klänningen och skorna och åka ner till stan. Efter fotograferingen bjöd farmor mig på fika på lejlas vilket var supermysigt :) nu sitter jag hemma och går igenom Stepen och bara väntar på att kusinen och syrran ska komma hem så jag får leka lite xD
 
Bilderna är tagna efter fotograferingen :)




Slappar innan jobbet :)

Det är så extremt skönt att börja sent ibland! Då man kan man passa på att göra en ordentlig frukost och bara njuta i soffan med en skön morgonrock och kolla på alla möjliga olika program som går på tv :) men alldeles strax ska det bära av mot duschen innan man måste åka mot jobbet =)
 



Fotoalbum

När jag kom hem till pappa förra veckan låg det ett fotoalbum i min säng som gjorde så massa gamla minnen kom fram igen. Precis som min farmor så älskar jag verkligen kort och att ta kort. Det är bland det roligaste som finns så jag passa på att ta kort på några få kort ifrån albumet. Kanske inte den bästa kvaliten på bilderna men det ger en liten återblick ifrån min uppväxt och min knepiga familj! =)
Förlåt pappa men älskar verkligen den bilden på dig xD
 

Hjälp här var det nytt !

Ojojoj vad blogg.se ser annurlunda ut xD kan säga att jag blev grymt chockad, jag som hade tänkt att starta om bloggen och nu tog det mig en kvart att bara hitta vart man skriver inlägg typ xD Idag har jag inte gjort något speciellt jag har varit nere på Sportlife och tränat sh'bam och bodyjam. Det var sjukt roligt, jag har ju legat hemma sjuk i en vecka och innan det var det Alanya så har saknat dansen som bara den. Och jamen den är så sjukt bra!!! Älskar verkligen jamen speciellt antidote låten !! Såååååååå braaaa! Så glöm inte Bodyjam onsdagar klockan 17.25 Sportlife Uddevalla!!!!!!!!!!!
 
 
 
 

2 juni

Hej! Jag vet dålig uppdatering men för mitt försvar så har jag ingen dator hos pappa och inga bilder = tråkig blogg typ xD. Vet. Inte hur man lägger upp bilder med iPaden än men  förhoppningsvis kommer jag att lära mig det inom en snar framtid. Just nu diskuteras det om att kanske till och med stänga ner bloggen och öppna en helt ny! Känns som en ny blogg är en helt ny start, sen känns det som om jag har växt ifrån själva namnet på bloggen xD kan man säga så? Ne tror jag vill börja om, passar bra till omständigheterna då man kanske inom snar framtid behöver flytta, byta jobb, börja skolan osv. Vi får helt enkelt vänta och se vad framtiden har att vänta

=) 

RSS 2.0