Extremt dålig uppdatering xD

Hej allihopa!! Absolut inget har hänt i mitt liv har legat hemma sjuk med ont i hals och i öronen =( igår var Johanna förbi en stund och pigga upp mig :) Och idag har jag klippt av mig allt hår i nacken xD var inte riktigt som jag hade tänkt mig när jag gick dit men jag e grymt nöjd, lite kort men det växer ut igen =D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2094269/images/2012/pic_50b776be9606ee4f0f347248.jpg" class="image">


Sportlife

Har precis haft en timma bodystep och sitter nu och laddar inför en timma bodyjam som börjar 19:15 om ni är i närheten av Sportlife kom och dansa med mig =D själv sitter jag i personal rummet och tar mig en banan som en liten återhämtning :)


Lunch

Fick bli en snabb lunch för mig idag mellan barndansen och väntan på att åka till Trollhättan city för att gå på bodyjam. Ska ha pass där på torsdag halv 6 så tänkte passa på att åka med Josefina som ha passet och kolla vart det ligger :) så fick göra en omelett på två ägg, klippt ruccola och skinka ovanpå till lunch idag :)


Soppa

Passet gick jätte bra och var riktigt roligt att det var så många nya och de var extremt duktiga och gav verkligen inte upp! Underbart :) så nu sitter jag och unnar mig en tallrik fisksoppa med kvarg blandat med vitlök och brödbitar, skinka i ugn och riven parmesan ost ovan på. Blev smaskens =D


På väg mot Sportlife

Fick ett sms för några timmar sen om jag inte kunde tänka mig att hoppa in och ha bodyjam idag för att Zumba tjejerna är sjuka. Självklart tacka jag ja och är nu på väg ner. Har haft en grymt bra dag då jag har varit i Vänersborg och fikat med en vän. Så ska bli skönt att ta och dansa en timma 90-tals dans! Här får ni en skylt jag har över datorn, glöm aldrig bort detta!!


70-tals jam!


Laddar för bodyjam 70-tals tema :)

Sitter hemma och slänger i mig lite mat innan jag måste måste åka ner mot sportan igen för Bodyjam med 70-tals tema!! Hoppas vi ses där kl17:30!!!!


Frukost

Sitter och äter en ordentlig och extremt god frukost innan jag måste springa iväg mot jobbet. Idag blev det fiberrik havregrynsgröt med linfrön och kokta hallon i toppad med banan och mjölk!! Så otroligt gott :)


50 - tals step!

Har precis kommit hem efter Josefinas och mitt 50-tals step pass! Även att det inte var så mycket 50-tals låtar så körde vi ALL IN på kläder och smink! Tror vi båda kom på att vi föredrar mer Zombie tema än 50-tals xD


Söndags mys

Har haft en hemsk migrän hela dagen så jag verkligen mår illa!! Men nu har jag fått vila och tagit det lugnt så det känns redan bättre. Blev även överraskad av mamma med hallon och blåbärs paj när jag kom upp ur min koma :) så nu sitter vi och muser framför brasan och skriver julklapps lista :)


Otroligt god frukost!! =D

Idag fyller min underbara farfar år så jag och pappa är och firar han med en lyxig frukost :)


Snabb middag

Fick passa på att göra mig en snabb middag idag så det fick bli fullkorns pasta med en sås av kvarg, rökt lax, purjolök och lite salt och peppar :) det är otroligt gott och väldigt lättvindigt :)


På väg hem :)

Är nu påväg hem efter en bra dag på jobbet, blev till och med tillfrågad att komma tillbaka imorgon =D wooop!! Nu ska jag hem och vila/sova lite för inatt blir det bio med några underbara vänner . Kommer vara hemma sent då bion börjar vid midnatt och måste upp innan sex imorgon så imorgon blir det kaffe, kaffe och mer kaffe xD


Matlåda

Står just nu och rör ihop en matlåda inför imorgon då jag dig blev tillfrågad om jag ville jobba imorgon vilket jag självklart sa ja till utan att ens tänka :) så fick passa på att göra en kycklingwok med massa gott i :) så nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig :) sov så gott :)


Wooopwooop!!

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och varit en första sväng på Sportlife och tränat triceps och mage! Så nu går jag runt med en protein shake och ska alldeles strax hänga upp tvätten :) känner mig så duktig när man redan har hunnit tvätta, diskat och gjort rent köket samt massa andra ärenden xD


MTV EMA

Sitter och tittar på MTV EMA med världens största godispåse och ett glas vatten xD Detta kommer att bli den sista gigantiska godispåse på länge ska verkligen göra en stor förändring i mitt liv från och med imorgon!! :D känns jätte bra och laddar verkligen för en enorm omladdning :)


Fars dag!! :)

Hej förlåt för dålig uppdatering spenderade kvällen igår på fest med massa härliga vänner både gamla och nya :) Idag har jag träffat hela släkten på både mammas och pappa sida. Pappa och jag åkte till farfar och lagade mat hos han och bara myste och hade det jätte trevligt! Nu har jag precis kommit hem från gymmet och vill bokstavligen bara ta en stor filt och krypa in i ett hörn och bara vara xD


Äggwrap

Prövade mig på ett av Elins recept nämligen äggwrap! Tyckte främst att det såg så himla gott ut och det var det verkligen!!!! Receptet hittar ni på hennes blogg http://elinoskarsson.blogg.se">elinoskarsson.blogg.se och tryck på recept, finns massa gott där :) jag hade dock i stekt kyckling, paprika, lök, zucchini toppat med kvarg, vitlökspulver och sambal oelek!! Otroligt gott verkligen!!!!!


Hoppas vi syns här!!


Ben!!

Körde idag ett gott benpass (första gången jag har kört ben på gymmet) med Alexandra även kallad Spolmask xD kände dock att man var lite väl mesig med vikterna på ben hade velat ökat allt med dubbelt så mycket, då bena bara känns uttömda men inte helt slutkörda :/ Ska man träna då ska det banne med kännas!!! det är mitt motto!! körde massvis olika sköna övningar och det var riktigt roligt att träna med någon för en gång skull xD nu sitter jag hemma kollar på tv och äter lite gott :)


Nattinatt

Nu rinner ögonen och Louise är 100% helt slut!! Längtar som bara den imorgon då jag ska pröva ett helt nytt omgjort benpass!!! Det ska brännas och det kommer att kännas :) I love it!!!


Kvällsmat

På brist av något att blogga av tänkte jag visa er min extremt goda kvällsmat!! :) den består av eget bakat nyttigt bröd, ruccola, ägg, avokado och toppad av flingsalt och citron!! Super Mumsigt :)


Godmorgon :)

Idag efter jag körde mamma till jobbet så bestämde jag mig för att inte gå och lägga mig. Som jag vanligtvis brukar göra och sova bort halva dagen. Utan jag bestämde mig för att släcka ner hela huset tända lite ljus och bara njuta av morgonen med en stor kopp te :)


Godmorgon :)

Idag efter jag körde mamma till jobbet så bestämde jag mig för att inte gå och lägga mig. Som jag vanligtvis brukar göra och sova bort halva dagen. Utan jag bestämde mig för att släcka ner hela huset tända lite ljus och bara njuta av morgonen med en stor kopp te :)


Bodystep

Hade bodystep idag på sportan, valde att byta ut halva passet mot de gamla 88. Det blev tungt, bena skakade, pulsen dunkade och svetten rann som bara den! Helt fantastiska deltagare och vilken energi!!! Kändes helt fantastiskt! Passade även på att använda mina nya färgglada träningsbyxor som jag fick massa komplimanger för :) lite roligt:)


Lunch!! (Inlägg som inte kom upp tidigare idag)

Sitter nu och äter lunch på jobbet :) Gjorde mig en jätte god tacosallad, otroligt lätt att ta med sig som matlåda! Tog lite kvarg vid sidan av :)


Överby!!

Mamma och jag var trötta på att packa och greja så vi bestämde oss för att ta en road trip till Överby. Vill ha ett svart träningslinne och är extremt i behov av nya vinterskor (mina läcker in) och nya tränings skor. Sliter som bara den på tränings skor :D Har letat efter bra tränings skor länge och tror jag har hittat ett par som jag gillar men tycker det är svårt med skor :/


Skräck film!!

Har fått psykiska besvär idag eftersom jag är dum nog att gå med på skräck films kväll med Johanna. Vi såg Orphan som var seriöst psykiskt störd! Och nu ska jag få gå själv hem!! Fyyyyy men vi hade iallafall gott godis eller vad säger ni?? :)


Bröst och triceps!!

Sitter nu och vilar mig i omklädningsrummet på Sportan och tar det lite lugnt efter ett otroligt skönt bröst och triceps pass!! Körde även en halvtimmas kondition som uppvärmning :) känns riktigt skönt nu när man märker att man orkar höja vikten!! Man blir verkligen bara mer peppad på att köra mer och hårdare då :)


Film!!

Sitter och kollar Bridget Jones' dagbok och bara tar det lugnt. Idag kände jag att jag verkligen inte orka gå till Sportlife men har tagit två stycken promenader idag på över en timma var! Samt skickat mail till arbetsförmedlingen och lite annat så det har varit en pyssel dag istället. Men jag vet att jag kommer åka till gymmet imorgon istället så det för inget :) så ska fortsätta mysa nu med mammsen :) nu får ni en bild ifrån onsdags innan Bodyjamen!!


Soppa

Gjorde precis den godaste soppan någonsin, blev dock lite väl stark eftersmak men riktigt god! Hade i lite köttfärs,morot,lök och krossade tomater riktigt gott!! Till gjorde jag kvarg med vitlök och små "brödbitar" (kommer inte på vad det heter just nu xD) i ugn med lite olivolja, salt och riven parmesanost på! Mumsigt!!!! Så soppan var nyttig men inte brödbitarna på, men det är ju faktiskt fredag :)


RSS 2.0