Migrän = illamående = yr = trött = feber

Tjabba tjena hallå. Här ligger jag sjuk i min soffa med feber och världens migrän med världens underbaraste pojkvän =) Tack vare den kunde jag inte varit med på scen idag på bodystepen utan fick åka hem och sova. Mamma har hårda regler när det gäller min migrän. Tyvär så har jag knappt fått i mig någon mat och äter jag så mår jag så illa att jag tror jag kommer att spy. Så ingen skola för mig imorgon. Måste bli av med detta innan jag sätter mig vid skolbänken.


Bones

Sitter just nu ivirad och kollar på Bones och överväger om jag ska göra mig en varm kopp oboy med grädde eller en kopp vanilj te? Det är ett fruktansvärt svårt val och jag tror jag kommer satsa på oboy. För jag e fruktansvärt godis sugen xD Dessutom har jag redan druckit tre koppar te idag så det får nog räcka =) Sen så e vi (jag och mamma) så grymt duktiga på att göra varm oboy med grädde och vit choklad. Det får ju en att börja dreggla xD

Bilden är ifrån julas men jag ser exakt likadan ut nu xD


Jag vill till värmen!

Jag är så otroligt sugen på att åka utomlands! Jag och victor har ju planer att åka till spanien under påsklovet och hälsa på hans farmor. Eftersom vi inte kunde förra året på grund av att jag skulle gå bodystep utbildningen 3 dagar efter vi kom hem. Men nu gäller det hoppas jag . Annars så vill syrran att jag och hon åker själva till Bahamas och bara myser. Och hur underbart lät inte det då!?! Bara sola, bada och mysa! Jag vill till värmen nuuuu!!!!

Sitter och längtar tillbaka till Italien!


Sweet Dreams

Idag skulle jag och victor egentligen på bio men vi skippa den kvällen för en filmkväll med mamma istället =) Vi åt sushi, godis och ostbågar, så tittade vi på den grymt underbara filmen Salt. Den var coool fast det sa jag inte högt för victor och mamma gilla den inte=P Så nu ska jag hoppa i sängen för imorgon så är det möte på jobbet =)

Godnatt!!!


Bilder ifrån gårdagen!

Igår efter jag filmat stepen skynda sig jag, sandra och Alexandra för att göra sig iordning innan vi drog på party hos Linnea i min klass =) Hon har precis fyllt 18 så vi fira henne. Det som var mest underbart var att det var Hollywood tema så alla var utklädda! När vi gjorde oss i ordning så sminka jag Sandra medans alexandra gjorde mitt hår så vi stod som ett tre tåg och gjorde i ordning varandra xD

Vilka vi var utklädda till.

Jag = Miley Cyrus i videon can't be tamed.
Sandra = Snygging/stjärna ifrån Hollywood.
Alexandra = Bond Brud
Fanny = Maria Montazami
Linnea = Lisbeth Salander
Sandra = Lady Gaga
Anna = Johnny Depp
Malin = Beyonce



TJA!!!!

Tjo jennifer här! Louise har inte tid att blogga för tillfället för hon har fullt upp med att träna bodystep under våran dans lektion.. hmm.. jag tor inte egentligen dansläraren hade tänkt sig de men men xD jaa vad ska jag säga jag e bäst :P haha ne men bra iaf ;) jag kan ju alltid säga något om mig själv... jag e 18 år och går på Agneberg sgymnasiet i Louises klass vi läser pedagogisk inriktning. dock vill jag bli pilot så jaa jag har inte riktigt kommit på varför psykologi e bra att ha men jag kommer nog på nått;) men nu ska vi dansa så att vi kan bli klara med uppgiften nån gång ;)
ha de bra :)

Men aaaaaaaa

Jag e ledsen att jag behöver säga detta men min blogg funkar inte för tillfället allt jag skriver försvinner. Och just nu e jag emellan plugg och bodystep ska ju filma imorgon så hinner inte blogga speciellt mycket. MEN DET KOMMER!!!! =D vänta tills på lördag I WILL BE BACK!!

Kramp i käken!

Jag är en sådan person som älskar att tugga tuggummi. Kan sitta i flera timmar. Men dom tuggummin jag har nu ger mig kram i käken efter 3 min! Jag vet inte vad det e, dom kanske e för hårda? Det var min söta farmor köpte två hela paket till mig. Så då måste dom ju ätas upp xD Får bara ta ett varannan dag eller träna käken. Träna upp musklerna i ansiktet så kanske det går =O Eller vad tror ni?


Naglar!!!

Jag har blivit helt kär i naglar sen Elin drog med mig så jag kunde få fixa mina. Tyvär är dom på väg av men jag längtar redan till nästa gång xD Här ser ni fyra stycken hur snygga naglar som helst!! Jag skulle så gärna vilja ha naglarna på den översta raden till höger!!! xD


Aj aj aj aj aaaaj!!!!

Idag skriker hela min kropp efter vila! Jag körde en timma step och 30 min score och jag har aldrig varit med om att det var så tungt! Det var varmt och jobbigt  men hur roligt som helst! Så tänkte berätta om mitt tränings schema denna veckan xD

Måndag: Bodystep och Score
Tisdag: Gymmet med Linnea
Onsdag: Gymmet med Tjockisen och Bodystep
Torsdag: Idrott i skolan, dans och tennis
Fredag: filma bodystepen (mammas jobb)
Lördag: VILA
Söndag: Bodybalance med Alexandra

Med andra orde. Det är öppet hus på Sportlife denna veckan och alla vill med xD Kommer ni ihåg Bodystep 82  releasen?




Bästa hårprodukten jag har!

Tänkte visa er den absolut bästa hårprodukten jag har nämligen WELLA high hair flat iron spray. Det är alltså en värmeskyddande spray som är super! Jag vet inte hur jag hade överlevt utan den xD Ne men den är faktiskt riktigt bra speciellt om man är som mig och älskar att platta håret =D Jag rekommenderar den starkt om ni plattar håret ofta =D




Resultatet på mig!
(Titta bara på håret tack) xD

Mobil laddare sökes!

Om någon har sett min mobil laddare ring mig! xD För jag är grym på att tappa bort saker så jaaa min laddare e väck! Jag som blev ledsen och lite arg åkte ner till Sportlife och träna en timma. Där en stor muskelknutte (jag e starkare) gick runt efter mig och glodde så jag trodde människans ögon skulle ploppa ut och följa efter mig som en svans!  Så nu är jag gott svettig och hungrig så tyvär åkte jag och pappa förbi spara och köpte pizza deg och godis. Bra och nyttig mat när man har tränat xD Men med tanken på nästa vecka så e jag helt klart värd det! :D

Jag e starke Adolf i Pippi!!!


Aftonbladet kommer ut om fakta om nya stärnteckena

Själva verket är de som trodde sig vara fiska i regel vattumän, vilket skulle innebära att de
i stället för att vara känsliga, medkännande och idealistiska är vänliga, lojala och påhittiga
– om man nu tror på astrologi.



Annan konstellation

Skälet: Jorden befinner sig på en annan position i dag än för 3 000 år sedan, när läran om astrologi grundlades. De forntida Babylonierna baserade stjärntecknen på vilken konstellation solen befann sig i den dag en person var född.

Men under de årtusenden som gått, har månens dragningskraft lett till att jorden vinglat runt sin axel. På grund av denna förändring, står jorden och solen i en annan konstellation idag och det är därför som de stjärntecken som vi trodde att vi hade, kan vara fel. Det har skett ett hopp på en månad i stjärnornas positioner.

Snurriga idéer

Men Erik Hesser, känd svensk astrolog, ger inte mycket för de här teorierna.

– Det här blir ju alldeles snurrigt! Astronomi är en sak och astrologi en annan. Men det stämmer att astrologin bygger på hur astronomin var för cirka 2000 år sedan, säger han.

Astronomi ska inte blandas ihop med astrologi och enligt Erik Hesser är det vad som hänt i det här fallet.

– Astrologer bryr sig bara om vårt solsystem i verkligheten. Man kan tänka sig solen i mitten av en tolvbladig blomma. Varje blomblad är ett stjärntecken. Men det är allstå inte stjärnbilden, utan stjärntecknet. Ska man tillämpa den stjärngeografiska tanken på astrologitanken hamnar man fel.

Nygammalt stjärntecken

Enligt teorin som nu lanseras, kan man upptäcka att man är född i ett stjärntecken som man aldrig har hört talas om, nämligen ormbäraren.

Solen befinner sig i stjärnbilden ormbäraren under första hälften av december, men trots detta återfinns inte ormbäraren bland djurkretsens stjärntecken.

– Man har hittills delat upp jordens bana runt solen i tolv delar med hjälp av tolv stjärnbilder. Men stjärntecknen är bara namn på områden runt solen. Sedan kan man ju dela in det i tretton delar om man vill och kalla en stjärnbild för omrbäraren, men det blir mest förvirrande, tycker Erik Hesser.

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

  Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

  Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

  Fiskarna: 11 mars till 18 april.

  Väduren: 18 april till 13 maj.

  Oxen: 13 maj-21 juni.

  Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

  Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

  Lejonet: 10 augusti till 16 september.

  Jungfrun: 16 september till 30 oktober

  Vågen: 30 oktober till 23 november.

  Skorpionen: 23 november till 29 november.

  Ormbäraren: 29 november till 17 december. <----------- NY

  Skytten: 17 december till 20 januari.


Jag säger bara en sak. Jag har varit fisk i hela mitt liv och tänker inte ändra på det nu! Jag är inte ens i närheten av vattenmannen! Jag är hellre ormbäraren xD ! Jag gillar att vara fisk och där tänker jag stanna! Jag tänker bara på de som har tatuerat in sina stjärntecken om det nu visar sig att de är felaktiga.




TRÖTT!!!!!

Jag skulle kunna somna stående just nu. Men jag vill verkligen inte gå och lägga mig. Flera nätter i rad har jag haft otroligt hemska mardrömmar så jag har vaknat sittandes med hjärtat utanför bröstet på mig. Det är helt sinnes. Jag har blivit uppskuren, dränkt, hängd, halshuggen, uppäten you name it! Skulle göra vad som helst för att drömma om rosa kaniner på en rosen äng! Kanske inatt? Vem vet HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! 

Tänk om jag kunde få sova lika fridfullt som Bertil!


Studion

Idag var jag och Alexandra i studion och det var otroligt roligt dock har jag inga av bilderna här just nu förutom några som alexxi har lagt upp på Facebook. Enjoy!


Militärgrönt e sååååå snyggt!

Har precis kommit hem ifrån torp med flera påsar alltid lika roligt när kontot är uttömd =) Jag övningskörde till torp och det gick rätt bra. Tycker faktiskt att det är riktigt roligt att övningsköra! Imorgon ska jag ha min andra körlektion och jag e rätt nervös vet faktiskt inte varför men men =) Som ni ser så har jag köpt ett par militärgröna leggings och en stor tunika, ett silvrigt armband, en hårkur och torrshampo =D Nu blir det kvällsmat och buffy!!!!





Ibland e dom bra att ha ;)

Jag var ju så duktigt idag och tränade både step och core idag vilket var riktigt roligt. Men det tyckte inte riktigt mina muskler var lika roligt dom var i kramp tillstånd rejält. Jag fick även lite tråkiga nyheter idag så jag valde att ta en stund för mig själv. Min underbara mamma hjälpte mig (med andra ord ordna) ett varmt och skönt bad åt mig med oljor i och badsalt. Vi tände massa levande ljus så det var bara för mig att hoppa i det varma sköna vattnet. Medans hon gjorde varma mackor till mig =D Ibland är mammor bra att ha även om man inte alltid erkänner det!

 Idag berätta även mamma en liten rolig sak för mig nämligen att någon av hennes jobbkamrater har varit här inne och läst min blogg. OTROLIGT ROLIGT KOM IGEN!!  xD Så jag bara måste säga: Hej allas mamma jobbarkompisar hoppas vi ses snart så ska jag köra bodystep med er! =D


  

Klippt och färgat =)

Igår la jag och mamma i nya slingor i mitt hår eftersom jag inte var riktigt nöjd. Idag så var jag även och klippte mig hos den bästa frisören jag någonsin har haft! Tänker aldrig lämna henne igen! Jag blev jätte nöjd med resultatet trots att luggen blev lite kort men den e ändå grymt snygg =D Eftersom min tjockis ligger hemma och e sjuk så lovade jag att lägga upp en bild på mitt hår för hans skull =P


Plugg plugg plugg ingen vila!

Hela helgen har gått åt att plugga! Har inte gjort något annat förutom sova, äta, jobba och pluggat! Det är sjukt xD Så fort jag har haft skolan och jobbet imorgon ska jag ta ett långt och mysigt bad och ha en Louise kväll =D Kan inte tänka mig hur galen älsklingen har blivit under denna helgen xD Tex när han förhörde mig idag på psykologin så råkade jag skriva hela Sigmund Freuds utvecklings teorier på hans ben xD Han får stå ut med mycket han xD Hoppas bara att det går bort i duschen kanske inte är speciellt mysigt att gå runt med den orala och den anala fasen skrivet på benet.... Opps (A)



Amerikanska pannkakor!

Jag kände att jag bara var tvungen att berätta om den otroligt goa kvällsmaten jag tvingade/hjälpte mamma att göra åt mig och victor idag =D Nämligen Amerikanska pannkakor! Jag har tjatat i flera veckor om att jag har velat ha det och äntligen! Vi hade bär, grädde, sylt och socker till xD Vi hade inget godis så det fick bli allt annat som var onyttigt xD Så nu blir det snart sängen för mig och bussen för tjockisen =)




Skola!!!

Hejsvejs jag vet dålig uppdatering jag har absolut ingen aning varför eller jo Plugg!!! Fy visste jag att tvåan på samhäll skulle vara såhär jobbigt direkt efter lovet så hade jag tagit ett år ledigt. 4 veckor var definitivt för kort! Idag hade jag prov i hälsopedagogik vilket gick "host" bra(?). Det roligaste är att direkt när jag kommer hem satte jag mig med psykologin som vi har prov på måndag med. Jag satt i över 2 timmar och läste. Tills jag kom fram att jag verkligen ÄLSKAR psykologi det är så otroligt intressant! =D Dock så var det inte lika roligt när jag märker att jag hade läst 10 st sidor som vi inte skulle ha på provet xD Roligt eller inte xD Dock så tycker jag att sigmund freud och Erik H. Eriksons utvecklingsteori var riktigt intressant att läsa om!



sigmund freud (han ser jätte glad ut =D )


Fotokurs 12/1-2011

Igår hade vi fotokurs igen vilket är riktigt roligt. Dock så var alla fina bilder jag hade tagit under lovet helt raderade ur min kamera =( Så jag hade inget att göra men så skulle Malin och Rebecka in i Studion så jag och Alexxi hoppade på. Det var sjukt roligt vi flumma runt och tog massa löjliga kort xD Vi fick prova att mäta ljus och att leka med kameran så var redo på flum bilder nu =D






Sandra 18!!!

Idag fyller en av dom mest underbaraste personerna i mitt liv 18 år! Nämligen Sandra Olsson. Jag har känt henne i drygt 2 år och denna människan e helt otrolig. Hon går inte att beskriva med ord och idag blir hon myndig! Jag hoppas verkligen att du fick den bästa dagen någonsin. Du spendera den ju med mig så varför inte ;) xD GRATTIS GUMMAN!!!!!!!!




Sommarens måste ha!




Ifrån H&M


Willow Smith - Whip My Hair

Will Smiths dotter har gjort denna sjuk sköna låten den är riktigt härlig. Tänk vad otroligt duktig hon kommer bli när hon blir äldre! Tror vi kommer se rikigt mycket av henne =)


Bodystep!!!!!

Idag filmade jag några låtar bara för att se hur min teknik såg ut och blev chockad över hur mycket bättre den har blivit!  Sedan har jag en lång bit kvar men det e roligt när man ser förbättringar =D Dock så blev jag otroligt chockad över hur rolig jag låter när jag har headset som jag skratta det var sjukt xD Det lät absolut inte som mig och vad mycket jag pratar xD Jag e glad över att jag inte behöver höra min egna röst helatin jag hade blivit galen. Fast en deltagare sa till mig idag att hon tycker att jag har blivit mycket bättre. Och att det inte är någon människa som gillar sin egna röst när man hör den  xD Stämmer det kanske?!? =O


Ny Dator

Nu har vi äntligen fått ny dator hos mamma. Dock finns inget på den varken spotify, msn eller något annat. Har inga bilder eller något vilket är tråkigt. Så jag sitter just nu och laddar ner allt jag använde förr och lägger in massa bilder musik och dokument. Detta kommer med andra ord ta hela min kväll MYSIGT! =D

Hela kroppen skakar xD

Idag gick jag upp vid halv 10 för kl 11 skulle jag dansa afro dance som är otroligt roligt =) Dock glömde instruktören av sig vid flertal gånger men jag hade ändå grymt roligt! Efter Afro så träffa jag och Ulrika på en instruktör som skulle filma och lämna in sitt pass och behövde desperat 5 st som var med på passet. Jag och Ulrika ställde upp =D Säger bara AJ! Efter Bodypumpen så skulle jag åka och äta med pappa och syrran på stan. Men på grund av väglaget så gick inte detta det var så otroligt halt! Så jag stanna kvar på gymmet och gick igenom steppen. Min kropp är helt urpumpad (?) Så jag var på gymmet vid 11 kom därifrån halv 4. Så efter detta blev det hem till älsklingen och bli ompysslad =D


Bowling =)

Therese kände idag att hon ville hitta på något och det blev bowling. Det tog 5 min innan pappa ringde och boka en timma på en bana. Jag och syrran fick då sminka oss och fixa håret, så fort jag satte i plattången gick strömmen inne på toan och i mitt rum. Efter pappa fixat tillbaka det bar det ner mot stan. Jag, pappa syrran och Victor bråka om nummer ett platsen. Efter 10 min började vi bråka om nr två eftersom pappa ledde rejält. Victor tog den förlusten väldigt hårt. Men inte lika hårt som att jag vann över han med 1 poäng! =D Jag kom tvåa victor trea och syrran sist. Men det var en riktigt hård kamp!



Stallet

Idag har jag fått följa med pappa till stallet. Vilket var underbart på grund av det fina vädret vi hade idag =) Så jag passa på att ta flera snygga bilder på både hästar, hundar, katter och utsikten. Vi tog en härlig ridtur och promenad med Samson runt stallet vilket var väldigt uppfriskande för mig som har varit förskyld och inlåst i en vecka drygt =) På stallet fanns några av dom sötaste kattungar jag någonsin har sett 2st kolsvarta och 2 st randiga =)  Skulle inte tveka för en sekund för att ta med alla fyra hem!



Frisk?

Nu på kvällen har jag mått hur bra som helst har varken ont i halsen eller hosta. Kan detta betyda att jag börjar bli frisk efter en veckas plåga? Vad jag hoppas det! Vill ju träna Afro Dance eller vad det hette på sportlife på lördag. Lär vara sjukt roligt =) NU bär det av till tv och sen sängen för imorgon har pappa lovat att ta med mig till stallet. Jag har tjatat hål på denna människas skalle under hela jullovet och sista dagen på jullovet får jag åka med. Sjukt irriterande eller vad?!? xD =p


Gröna Hissen

Jag och Victor har precis suttit och kollat på gröna hissen som slutar nu! Den var verkligen rolig tror aldrig tjockisen har skrattatn så i hela sitt liv xD Tyvär så såg inte vi hela utan missa början så någon gång måste vi verkligen se hela. Grymt roligt, grymt bra!



Eva Rydberg och Johan Ulveson i årets komiska otrohetskarusell på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. ( Där har jag varit och kollat på stand up)

Bilder ifrån Nyår. Bättre sent en aldrig =P

En sjukt underbar kväll!





Färgat håret.

Idag blev det akut färgning av håret för att lägga i några slingor som ska vara i närheten av den färgen som min naturliga hårfärg/utväxt. Jag tyckte det blev bra och mamma e också nöjd fast vi gjorde väldigt få slingor så om några veckor ska vi lägga i lite flera =) Tyvär har jag ingen bra bild som visar hur det blev för kameran dog =(
Nu ska jag bara boka klipp tid vilket förhoppningsvis sker imorgon =)




Blääää!!!

Som ni kanske förstår så mår jag bläääääääääää. Jag e sjuk/döende =(. Jag har världens hosta, snuva, halsont, huvudvär och kroppvärk(?) även kallad träningsvärk. Jag var förskyld redan imorse men tänkte att det inte var det värsta. Så jag tänkte att jag kunde träna lite, pytte lite. Det blev 30 min zumba, 30 min bodystep och sist men absolut inte minst eller lättast för den delen utan 30 min bodypump på det. Allt detta med lite feber. Detta var det värsta jag har gjort i hela mitt liv! Aldrig någonsin (man ska aldrig säga aldrig men) göra om det!

Jag blev i slutet av steppen och i början av pumpen helt yr. (Gissa om jag var glad att jag inte stod på scen)Hjärtat gjorde konstiga hopp och blicken blev hur konstig som helst.  Så jag fick sätta mig ner en liten stund sen blev det lite bättre men fyyyyyy som jag mår nu det fick bli film nerbäddad i soffan med en stor kopp te med en av dom bästa filmerna som finns Inception. Sängen kommer bli min bästa vänn i fortsättningen vid sjukdom! Träna aldrig sjuk dagens råd!


Fotografering/Vandring!

Idag så tog jag och älsklingen en promenad ute i det fina vädret. Så vi passa på att även ta några fina utomhusbilder och även ta några bilder på mig =D (snarare 250 st) xD Vi hade snö överallt när vi kom tillbaka 3 timmar senare. Mina jeans var så blöta att man kunde vrida ur dom men men.. Det var roligt och romantiskt och det är det viktigaste!





A Child Called It

Inatt sov jag otroligt otroligt dåligt! Så när jag inte kunde somna och klockan var tre så drog jag fram boken jag ska läsa och redovisa i engelskan. Fyy säger jag bara! Jag har inte läst klart boken och tänker inte berätta så mycket om vad som händer på grund av att pojkvännen också ska läsa den. Men jag mådde seriöst illa när jag läste den igår. Jag höll på att spy!  Visst jag älskar att läsa "hemska böcker" men detta jag vet inte ens vad jag ska säga. Läs den och ni kommer att förstå!


1 Januari

Igår kväll och natt var verkligen sjukt roligt =D Jag såg fyrverkerierna i stan med pojkvännen åkte hem åt 3 rätters med familjen. Gjorde mig i ordning och drog hem till Alex och festa med dom mest underbaraste människorna på jorden xD Tyvär så har Tjockisen tagit sin kamera med sig hem så kan inte bjuda på några fina festbilder. Plus att hälften av bilderna är barnförbjudna! xD

Idag har jag bara sovit, spelat DJ Hero, ätit och sovit lite till och precis så tänker jag fortsätta min kväll idag. Har precis sett fångarna på fortet ocg bloggarna fick stor stryk det var så roligt att jag och syrran höll på att dö. Mamma tyckte att hela pogrammet var löjligt och det kan man definitivt hålla med om! Tänkte bjuda på en bild på hur jag såg ut igår också =)


RSS 2.0