Black Swan

Jag har länge velat se Black Swan och slog äntligten till och nu är den gigantiska frågan vågar man verkligen sova själv ikväll xD Fy bubblan man blev verkligen psykisk sjuk! Visst den var grymt bra men guuud vad jag ville spy, gråta och bara stänga av filmen och skita i allt! USch men den var verkligen värd att se! Den är spännande och man är verkligen med i filmen hela vägen man kan inte släppa blicken en enda sekund!


Bedrövlig dag ska räddas med dopp!

Jag har haft en hemsk dag och har bara velat gå och gömma mig! Dagen började redan dåligt igår då någon IDIOT har gjort sönder min moped och snott min backspegel och gjort sönder sätet! Idag så skulle jag ta ut mopeden ur garaget och ställer den på stödet. 1   2    3 så hör jag världens Krash och hur något släpas i asfalten. Jo då har min moped vält ur stödet och glider ner garage uppfarten =D Och gissa vad den läckte inte lite bensin! Sen hände massa skit på jobbet och efterjobbet som jag inte orkar ta upp. Så nu ska jag åka och bada och se om jag kan få upp mitt humör!

Igår köpte jag två nya bikiniunderdelar vilken är eran favorit? Jag själv kan inte välja xD


Göteborg!

Idag har jag spenderat dagen i Göteborg med Syrran och med min mamma vilket har varit behövligt! Självklart blev det massa shopping men inget av det jag egentligen behövde! Dumma mig! Utan bara kläder man hitta som var snyggt men men sånt händer alltid. Dock får ni se detta någon annan dag för nu måste jag sova börjar klockan 7 imorgon så får gå upp kvart i 6 xD SKOJ!!!! Kommer vara så sjukt trött man kanske ska vara uppe hela natten så slipper man att gå upp imorgon =D
'


Flum bild xD


Häst vakt xD

Nu har jag i två nätter legat på en balkong och sovit under bar himmel. Det har verkligen varit hur mysigt som helst! Vi har haft tända ljus och utomhus bio. Men orsaken till varför vi har gjort detta är på grund av att det är någon galning som går runt i området här och skär hästar!! Fatta vad sjukt! Men otroligt roligt har det varit i alla fall så här kommer några bilder =)


En underbar låt!!!


Japanese style

HIRO A/W 2011110604-5793: Harajuku, Tokyo, Beams Boy110604-5421: Harajuku, Tokyo, 6%DOKIDOKIG.V.G.V. A/W 2011110604-5484: Harajuku Street Fashion

Träning!!

Idag höll jag bodystep på sportlife vilket var sjukt roligt dock efter passet så blev jag otroligt dålig! Mamma vägra att jag skulle köra hem utan fick åka hem och bokstavligen mata mig. Jag skaka, var spy färdig och det kändes som om jag skulle tuppa av vilken sekund som helst. Känner mig fortfarande lite dåsig och illamående. Men det var bara sjukt hemskt! Det var som om mitt blodsocker bara sjönk hur fort som helst jätte blää var det xD Nu känner jag mig bättre efter att jag fick en rejäl socker kick av mamma. Men tänk om jag hade varit gigantisk envis och kört hem. Det kunde ha gått riktigt hemskt illa!

Nu kommer pappa hem och ska ta hand om mig. Har verkligen världens bästa familj!!!!



( Har tyvär ingen bild på mamma. Tror dock inte hon vill upp på bloggen ändå men men =(   )

Harry Potter!

Har precis kommit hem efter att ha varit och sett på den nya Harry Potter filmen. Jaa man är lite efter när man bara jobbar kvällar hela tiden xD Hur som helst så tyckte jag verkligen om den. Jag såg den dock i 3D vilket kändes lite konstigt eftersom ingen annan Harry Potter film har varit det. Men jag tyckte dock att det var bra och roligt! Det var extremt många bra scener som man blev helt tokig i men det är så det ska vara!!!!! GOOO HARRY!!! xD



Militär tjejerna!


Hejsvejs lingongejs....

Igår var jag stort behov av en tjejkväll och tack vare Elin var det precis det jag fick. Så först var vi hemma hos henne och åt och fixa oss för att dra ner till stan mot trädgården. Vilket var väldigt roligt! Dock så var det inte många som jag kände som var där men Elin hitta människor högt och lågt xD

Så nu väntar jag på att Alexandra ska komma hon ville att vi skulle gå ut och ta några snygga bilder. Och vem vill säga nej till det! Jag vill ju ha en ny header! xD Så kanske ska sätta på mig lite kläder innan hon kommer jag fick nämligen gå ut med hunden när det spö regna. Sen så råkade jag däcka i soffan i 3 timmar men vem ska klaga på det!



London Streetstyle Men


Londons Streetstyle Womens


Middag hos farmor =)

Nu bär det snart av för att åka och hämta systern min på jobbet för att åka vidare till farmor och äta middag =) Så jag tänkte nu snabbt innan jag åker fixa håret och slänga in en bild på vad jag har på mig. Samt visa dom otroligt snygga shortsen som kom hem i brevlådan för några dagar sen =)


Tips för fin hy! Ifrån hudexperten =)



1
. En sund kost är inte bara viktigt för att kroppen ska orka hålla igång, utan detta är även bra för huden. Man kan säga att en sund kost och fin hud går ihop som nyckeln i låset. Försök att få i dig tillräckligt av dessa vitaminer: A, B, C, E och betakaroten. Frukt & grönsaker är mycket rika på alla dessa vitaminer.

2. Fyll en vanlig sprayflaska med ansiktsvatten och ställ den i kylskåpet för att sedan använda den utav behov för att svalka eller friska upp huden. Kallt vatten sätter igång hudens cirkulation.

3. Var alltid försiktig när du skrubbar huden, annars kan den bli skadad.

4. Istället för att stryka ut fuktkräm på huden, så kan du ta och klappa in det. Detta piggar både upp huden och ökar cirkulationen.

5. Dryck mycket vatten om dagen, helst mellan en till tre liter.

6. Inta mycket oxidanter, grönt te är bland annat väldigt rikt på detta. Dessa oxidanter drar till sig fria radikaler i kroppen och verkar mot för tidigt åldrande.

7. Håll dig alltid utvilad, försök åtminstone få en nattsömn på 7-8 timmar per natt.

8. Har du fet hud? Då ska du försöka undvika apelsiner, tomater, och mjölkprodukter.

9. För att bli av med störande pormaskar, så bör du ånga ansiktet samt lägga ansiktsmask helst en gång i veckan.

10. Känns din hud spänd efter rengörning är den mest troligt uttorkad. Detta kan undvikas om du använder rengörningsmedel och undviker tvål. Smörj helst också alltid in ansiktet efter tvätt.

Försök applicera dessa tips till din vardag så kommer du se att din hud kommer att se både friskare och fräschare ut. Kom också ihåg att vara noga med hygienen, har du tillexempel långa naglar så kan smuts fastna under dem vilket du sedan applicerar på ansiktet när du tillexempel ska klia dig själv på näsan.



Fest!

Igår fyllde min underbara Elin 18 år och självklart var det fest hos henne och självklart var det maskerad! Hur roligt som helst och massa gammla klasskompisar ifrån väster. Tyvär så hade jag ingen kamera med mig utan ni får vänta och se så kanske det kommer upp några mer bilder senare =) Jag gick som byggarbetare och Victor gick som väldigt väldigt udda xD Ja som ni ser bilden under xD


Fika med Farmor =)

Idag på morgonen så åkte jag, victor, syrran, uno och farmor ut till stranden och fika. Det var otroligt skönt väder och otroligt god fika! Tyvär var jag och victor tvungna att åka tidigt på grund av att jag började jobbet halv 2 men syrran stanna allt kvar och bada. Fusk hade jag med velat göra faktiskt! Vi bestämde i alla fall att på tisdag ska vi äta makrill med henne och uno. Tyvär så brukade vi alltid fiska våran egna men nu så blir det fiske bilen xD


Tjejkväll!

Igår hade jag och systern min en riktig tjejkväll med godis, ansiktsmask och high school musical maraton. Alla tre filmerna efter varandra! Det var hur roligt som helst eftersom man verkligen kan alla låtarna xD Så vi hoppa runt och danas med andra ord var vi helt galna! När victor hämta mig trodde han att vi var helt gaaalna. Vi hade även engelsk text så vi verkligen kunde sjunga med XD Men nu blir det stranden med hela tjocka släkten innnan det bär av till jobbet =)


Överby!

Hejsvejs! Idag åkte jag och Victor till Överby för att handla till min lilla prinsessa som fyller 18 på måndag alltså Elin! Vi hitta dem bästa presenterna någonsin, vi har rätt udda humor men tror hon kommer fatta xD Nu får jag inte berätta mer om det ifall hon råkar läsa detta så skulle det bli väldigt surt att veta vad man får innan =P 

Självklart var jag tvungen att shoppa till mig själv! Så det blev en tröja som jag blev helt kär i! Syrran ville bara hänga mig i taket när hon såg att det var en Ramones tröja xD Sen blev det även ett nytt torrshampo men ändå det gamla vanliga plus ett nytt shampo jag ska prova! Mer info om det kommer senare =)


Grillfest =)

Igår hade vi gillfest hemma hos mig vilket var jätte roligt vi hade både gamla och nya kompisar här och var ett gäng på 10 pers. Tyvär slutade festen väldigt tidigt på grund av att många skulle upp och jobba idag vilket var lite trist. Men vi hade hur roligt som helst ändå med tips promenaden och pajer som tydligen var väldigt uppskattade xD Så det måstes göra om snarast! Jag hade på mig min nya klänning som jag beställde på H&M för över en månad sedan. Den var dock väldigt lång men grymt snygg xD




MIna små söta alfer!

Inatt var min syster och hennes kompisar i Göteborg för att se den nya Harry Potter filmen. Dom klädde alla ut sig till husalver som jobbade i köket för lön och var alltså fria husalfer. Själva iden är så himla gullig! Min syster sydde alla dräkter. Det roligaste var att dom vann pris i bio salongen som bästa klädda OCH fick även vara med i radion!  Lite ledsen är man att man inte kan se filmen fören om en vecka för att man jobbar så sjukt mycket men det kommer det kommer!! Här får ni en bild av Therese Och Karin innan dom åkte och såg filmen =)




Äntligen hemma!

Nu borde jag ha legat i sängen för drygt 3 timmar sen även fast jag inte sluta jobbet fören halv elva xD Innan jag börja jobba idag åkte jag ner till sportlife för att träna och gå igenom den nya Bodystepen. Den är inte att leka med fyyyyy jag har aldrig svettas så sjukt mycket i hela mitt liv som när man tränar detta passet. Men det gillar vi för då känner man att man lever xD När jag kom hem idag så satt pappa och gjorde rent svampen ifrån igår så man fick sig en otroligt god svamp macka till kvällsmat. Och tror ni inte att det blev bättre! Inne i mitt rum ser jag en liten present ifrån Maria med tuggummin som ser ut som tennisbollar xD Sjukt roligt med lite surprise så här på kvällen =D



Svamp plockning xD

Idag fick jag världens flipp att vi skulle samla hela familjen det vill säga pappa, syrran jag, victor och Samson ut i skogen och plocka svamp även kallade kantareller xD Trots alla myggor och andra små djur så var det riktigt mysigt och roligt ändå. Vi fick frisk luft, motion och en otroligt god kvälls macka. Kunde det bli bättre eller vad?!? Tyvär fick det bli dålig liten kamera eftersom jag inte vådade ta med mig min sötnöt till skogen ifall jag var lika klumpig som jag var igår då jag tappa den =(



Veronica Maggio.

Jag har helt fastnat för denna tjejens låtar det är helt sjukt, jag har aldrig gillat svenska låtar utan har alltid tyckt att allt låter bättre på engelska. Men Veronica Maggio får sina låtar att låta så himla bra, texten, rösten, musiken allt låter så perfekt på ett sätt. Hon får det hon sjunger att verka så meningsfullt och som om hon verkligen menar det hon sjunger. Lyssna bara på snälla bli min igen, Inga kläder, Välkommen in osv. Trodde aldrig jag skulle gilla svensk musik men men man ska aldrig säga aldrig!


Varnar känsliga tittare för Badkvälls bilderna xD

Eftersom jag har jobbat hela dagen tyckte min Victor att det var dags att dra ut mig i skogen med våra vänner och bada, ha en brasa och dricka lite. Alla drack öl förutom jag som körde på färskpressad jos xD Hur som helst så var det otroligt roligt och vackert ställe vi var på. Dock så började det helt plötsligt att regna något otroligt så vi slängde oss i bilen till stan vidare till en annan fest. Medans jag åkte hem tidigt på grund av att jag ska hjälpa pappa med hästarna imorgon. Så nu bilr det bilder och min varma goa säng!


GRYMT BRA LÅT!!!!!!!! I LOVE IT!



Lady Gaga är helt underbar och unik men denna låten är bara FANTASTISK!!!!!!!

BUUUH!!!

Äntligen en ledig stund då jag faktiskt kan sitta vid datorn. Ni skulle bara veta vad liten egentid jag har för tillfället, pappa som ringer att han vill bli hämtad, pojkvännen som vill mysas, syrran som vill shoppa och kompisar som vill träffas. Och en Louise som bara vill sova! Jobbade kväll igår och var hemma vid kvart i 11 och gick upp halv 6 idag mysigt xD Så nu längtar jag tills söndag då jag ska få rida och bara slappna av och träffa alla mina små sötingar. Ne nu ska jag hämta fadern min =)


IsaDoras Solpuder =)

Jag har köpt ett sjukt bra solpuder som verkligen ger färg och lyster. Man behöver inte göra något annat förutom att borsta på det så mycket man vill ha, samt att gå ut med ett stort vackert leende så är man klar. Något man dock ska tänka på är att man ska borsta på det som en trea (3). Det vill säga pannan, kinden och lite på hakan och samma på andra sidan så är man klar, alltså inte på näsan som oftas blir glansig. Hur lätt och snyggt som helst =) Go for it!


Naglar =)

Jag har en kompis i min klass som har sjukt snygga naglar jag kan verkligen inte fatta hur hon lyckas göra dom på sig själv. Jag klara av att göra vänster handen men att göra höger gick bara åt skogen. Så när mamma kom hem tvinga jag henne att jag skulle få måla hennes naglar. Och jag tycker för första gången jag någonsin gjorde dessa på någon annan att det gick riktigt bra. Mamma blev i alla fall nöjd =) 


Sjuk!

Jag vet inte vad som har varit med mig dom senaste dagarna jag har mått så sjukt illa och haft så ont i hela kroppen att jag bara vill spy. Så min dag har varit Första och andra säsongen av Buffy och massa kakor. Sen så har jag även tvingat ut mig att lämna och hämta mamma och syrran på jobbet. Så fick dra på mig kläder och tvinga mig att tanka bilen så dagens outfit blev väldigt enkel. Nu ska jag äta och fortsätta att se på Buffy!


Matdags!

Efter ett riktigt hårt träningspass fick victor verkligen tvinga i mig mat. Jag blev riktigt dålig, jag skakade, mådde illa och höll verkligen på att spy. Så Victor åkte och handla mat till mig och när jag fick i mig det blev jag bättre. Men jag mår fortfarande riktigt illa och vill bara spy. Men tack vare älsklingen så kan jag i alla fall sitta upp.

PS JAG FÖRSÖKER FÅ SYRRAN ATT HJÄLPA MIG MEN EN NY DESIGN YEAHHH!!!  =D


Torp!

Nu blev det en snabb sväng till torp med mamma=) Kom hem med lite smått och gott som jag kommer att visa er senare idag efter min träning. Trots att det är min lediga dag så är jag inte ledig ifrån Sportlife =) Hur som helst tänkte jag visa er hur jag såg ut idag.. =D



Nattköning!

Igår när klockan var ett och jag hade inte gått och lagt mig än. Då fick jag ett sms av min pojkvän att hans bästa kompis och en annan kille som hade varit på Metallica och missat sista bussen hem. Och nästa buss gick klockan 6 på morgonen. Snäll som min pojkvän är satte sig i bilen och började köra mot göteborg, efter som min pojkvän inte har något lockal sinne i Gbg så tvingade jag han att hämta mig så jag kunde vara GPS. Tror vi var hemma runt kvart över 3 med väldigt olaglig körning!


Sliten, trött och helt slut!

Tycker verkligen att rubriken passar perfekt till hur jag känner för tillfället. Vems dumma ide var det att skaffa sommarjobb samtidigt som man ska plugga in ett nytt step pass xD Misstolka mig inte nu jag verkligen älskar Alla mina jobb men guud vad trött och sliten man blir efter ett tag. Är så sjukt tacksam för att jag är ledig både måndag och tisdag! Behöver verkligen det, jag kommer ihåg hur många gånger man har varit på akuten och gnällt att man har fått sitta i flera timmar på personalen. Ber så hemskt mycket om ursäkt!!!! Allt jag vill ha nu är ett varmt bad, fotbad och en mjuk säng! Behöver slappna av ordentligt mina lediga dagar och bara göra det jag vill =D




Min nya vägg! =)

Jag gjorde ju ett projekt arbete med min kompis Alexandra i foto där vi gjorde alla sju döds synderna. Och jag var väldigt nöjd med resultatet på arbetet så jag bestämde mig för att hänga upp dom på min vägg =) Nu ska bara alla leksaker bort ifrån hyllorna och lite annat ska dit istället men är riktigt nöjd än så länge =)



Pain!

När jag vakna idag så kunde jag knappt röra på mig. Jag har ingen aning om jag har sovit konstig eller om det är ifrån träningen igår. Men jag har redigt ont i ryggen, kan inte sitta, stå eller ligga en riktigt pain in the *** är vad det är. Så just nu ligger jag i soffan och tittar på Sjunde himlen har typ följt det lite nu de senaste dagarna. Riktigt spännande faktiskt kommer han dö eller kommer han att leva det är frågan???



RSS 2.0