DEN MEST SKÖNASTE LÅTEN I VÄRLDEN!!!!


Sjuklingen hälsar!

Godmorgon allihopa =) Igår var vi och fira simon. Vi gick ut och åt och såg sedan Saw 3D vilket var sjukt äckligt men ändå grymt bra! Hur som helst blev jag sedan väldigt dålig så jag och victor kunde tyvär inte fortsätta till festen hos simon =( Men både jag och tjockisen hoppas att alla som var där saknade oss otroligt mycket ändå =D xD Idag har jag förbud att lämna huset och bara bli bortskämd av pappa och pojkvännen =) (Man kan ju hoppas) ;)




Städning =)

Hellusan här hemma håller jag och victor på att storstäda riktigt roligt eller inte -,- Men mitt rum ser ut som ett rejält bomb nerslag =P Så det är verkligen dags =) Nu ska jag springa och laga mat nudlar med tomatsås xD


Playtime!

Idag efter skolan skulle skulle victor göra ett hemligt ärende och nej jag har inte fått reda på vad detta är än -,- Killar!!! Så vi gick till Willys och köpte oss en fet godispåse på runt ett kilo xD Sen gick vi till lekplatsen vid badhuset är ju faktiskt inte sett den än och jag var tvungen att provleka xD Victor fick vara fotograf under denna underbara upplevelse xD  




Hejsan svejsan

Ni ska veta vilken träningsvärk jag har i hela kroppen efter simningen och tennisen igår! Simma 60 längder och sen nästan 2 timmar tennis fyyy så idag blir det vila och en gigantisk godispåse förhoppningsvis =) Detta är nämligen min första lediga tränings fria dag på över 2 veckor inte riktigt okej du =/ Men men det ska bli bättre  =)


=)

Har precis sett tre avsnitt av private practise och denna låten var i sluten av ett avsnitt och föll pladask för denna =) Så himla fin =)


Kär!!

Jag är helt förälskad/kär i denna personens skor! I want them soooo bad! Kan inte sluta titta på dom. Så fruktansvärt fräcka!!!! I AM IN LOVE!!!


Bra start på dagen?

Hejsan svejsan. Nu ska jag alldeles snart springa mot bussen. Har ju redan åkt den två gånger idag =) Det är ju så himla roligt =P Ne inte direkt mina underbara vänner "glömde" säga till mig att vi inte hade någon psykologi så jag kasta mig på nästa buss hem och sitter nu och värmer mig med en kopp varm oboy =) Nu blir det Engelska om en liten stund =) Tills min dator är lagad får ni nöja er med dåliga cam bilder xD


Så sugen!

Jag köpte mig för inte så länge sedan en lite dyrare mascara som var otroligt bra. Jag fick sjukt långa och böjda fransar. Men nu har mascaran redan börja "torka" ut. Den har blivit klumpig och då har jag endast haft den i kanske max 2 månader. Inte jätte roligt. Men nu är jag så sjukt sugen på att köpa volume million lashes från L'Oreal istället! Har velat ha den länge nu xD


Älskar pappa!!

Idag kom pappa i nöden och rädda oss ifrån våran söndriga dator och lät oss låna hans laptop =) Han tog även med våra söndriga skithög för att se om han kan rädda det som finns innuti. Bilder, musik, filer osv. Så nu kan jag äntligen skriva inlägg igen hoppas ni inte har saknat mig för mkt. Har saknat er kan jag ju berätta =P Igår slog jag Victor/Tjockisen i monopol as roligt vi satt i säkert minst 6 timmar xD


Dator strejk!

Nu e det så att m in underbara mamma har gjort sönder min dator på något ironiskt sätt. Så jag kommer inte att kunna blogga under tiden jag e hos henne =/ Men ni får hålla ögonen öppna för så fort jag får låna en dator så kommer det komma ett inlägg =) STÅ UT!!!!


Älskar hösten!

Guud vad jag älskar hösten! Visst det är kallt men det är så himla mysigt! Löven ändrar färg och vinter jackan kommer fram. Det är bara så himla mysigt. Tycker om det s grymt mycket. Fast kanske är bara för jag är så himla glad idag men man kan ju hoppas att det är hösten som påverkar myshumöret xD Här kommer en väldigt höstig bild på mig som min spolmask aka Alexandra har tagit på mig =)


Riktigt snygga nagellack




Är riktigt sugen på den brun och den gröna nyansen! Den är riktigt snygg passar jätte bra nu i höst =). Detta kommer att inskaffas i mitt gigantiska berg av nagellack xD

Min och Alexandras lilla utflykt xD






Knitwear



Jag är helt förälskad i stickat i år. Och här har vi några sjukt snygga 1,2, är ifrån Topshop 3,4 ifrån  Weekday  =)

Favorit bilder ifrån Top Model






Nya favorit låten.

En av Rihannas underbaraste låtar! Tycker den är så himla bra skön och härlig =)Spelas om och om här hemma!
Här är den officiella videon. Tycker den är rätt bra för att vara så sensuell =)


Hösttema

Idag så ringde tjockisen(han vill bli kallad så) mig imorse och fråga om jag kunde vara modell för en dag. Jag blev CHOCKAD! Vet inte vart iden kom ifrån men han kom idag vid fyra bestämde hur jag skulle sminka mig och klä mig! Tvinga ut mig i skogen och stå där i kort tröja och se "snygg" ut.
Hur som helst var det riktigt roligt och aldrig har jag eller tjockisen varit såhär smidiga i hela våra liv xD Vad tycker ni om resultaten? Detta är 4 bilder av 150 xD




Pappas favorit =)



En väldigt väldigt trött Louise!

Gooooomoorgon=) Underbart underbart väder vi har idag. Riktigt härligt soligt men lite kyligt. Älskar sånt här höstväder. Det är sååå mysigt =) Idag vakna jag på det mest underbara sättet som går att vakna på. Mitt i luften medans man ramlar ut ur sängen. Och ja jag landa på min onda rygg =( Men den mår mycket bättre idag så idag blir det BODYSTEP =)=)=)=)


I am crazy for this!

Jag har precis upptäckt hur snyggt jag tycker att det är med slarviga flätor! Bland annat denna. Detta måste provas så snart som möjligt. Annars får jag be någon om hjälp. Vet att pappa har blivit grym på att fläta sen han skaffa häst xD =)



Fläta så här =)

En enkel men effektfull frisyr. Det är bra om du har ett preparerat och halvlockigt hår.

1. Lämna framhåret och gör en vanlig relativt lös fläta i bakhåret.

2. Ta en liten test ur flätan och dra i den så att du får ett busigt resultat. Nu kan flätan lätt bli sned så se till att fixa den fin och rak.

3. Nu tar du slinga för slinga av framhåret och fäster in i flätan. Lägg i samma form som en fläta.

4. Fäst slingorna med en sluten hårnål. Även här är det bra att inte ha ett nytvättat hår för då sitter frisyren bättre.

Hårstylistens bonustips: Använd en liten transparent hårsnodd som du fäster flätan med nertill. Tupera änden och vira runt hårsnodden så syns den inte.




75 årig tant!

Jag har blivit en 75 årig tant! Jag skojar inte jag har fått så otroligt ont i ryggen att det inte är sant. Jag våga inte ens träna bodystep idag! Fattar ni vad ont jag måste ha eller! This sucks så nu blir det en stor godispåse och förhäxat för hela slanten idag. Tills jag kan övertala min far att laga mat till mig =)


Powerstrip!

Idag var jag för andra gången och tränade Powerstrip! Något som är fruktansvärt roligt. Man skakar på höfterna och slänger med håret. Otroligt roligt rekommenderar detta stort! När du har testat en gång så e du fast, efter två gånger e du beroende och måste ha mer. I WANT MORE!!!<3


Crazy shoes?





Lite jobbigt att knyta den sista kanske?

Röda läppar!

Jag tycker att det är fruktansvärt snyggt med knallröda läppar. Flera kändisar har sattsat på den trenden. Så som Rihanna, Taylor Momsen och Christina Aguilera. Men passar alla i röda läppar? Jag vet inte riktigt om man skulle våga. Visst det finns flera olika röda nyanser men tänk om man ser ut som en Clown det vill man ju inte!  Kanske ska köpa ett knallrött läppstift och pröva sig fram. =)





19 Månader<3

Idag har jag och tjockisen 19 underbara månader ihop<3 Så för att fira detta ska jag och Tjockisen laga god mat och se på bra tv. Eftersom vi tog firandet ut i förskott när vi gick på bio herrom dagen. Eftersom Tjockisen inte är speciellt lyckad i köket ska jag ta och laga maten. Men för att han inte ska känna sig helt meningslös har han fått ta hand om den mest viktigaste uppgiften! Skala potatisen =P



 Bjuder på en dålig cambild xD


Underbar morgon!

Idag vakna jag runt 10 gick upp gjorde frukost. Satte på en bra film och tog ett varmt och långt skönt fotbad. Satte även på en ansiktsmask och måla fransk manikyr på naglarna. Snacka om en underbar skön morgon. Borde vara obligatoriskt att ha en sån dag i månaden för alla som går i skolan! Nu har jag en massa energi som jag ska ta ut medans jag plockar ut diskmaskinen och gör mig iordning för eftermiddags kursen =)





Bodybalance

Hellusan kom precis hem från sportlife efter att ha tränat bodybalance. Det är så sjukt skönt även om inte det är min absoluta favorit så mycket som jag är förälskad i Bodystep. Så tycker jag ändå att Bodybalance är så fruktansvärt skönt! Man känner sig stark och avslappnad efter varje gång fylld med ny energi! Skulle tränat med Elin idag men hon kom på att hon skulle passa sin bror och fick skippa idag men jag traska ner dit själv. Nu ska jag äta lägga mig framför tv och bara ta det lugnt! Är ju faktiskt ledig imorgon och har bara eftermiddags kursen kl 4 =)


Vågar man satsa på något pälsigt xD


Är helt kär i den här låten!

Hitta tyvär inte den officiella videon men ni måste bara lyssna på denhär ändå!


I hate this!

Jag är så ledsen =( Mitt på dagen idag sa mina kompisar att jag har två hål i min nya tröja som jag köpte igår! Så mamma och jag ska försöka lämna tillbaka den. Nu är det stora frågan vart har jag lagt kvittot? Jag har letat i 30 min och hittar det inte! Jag har seriöst alltid otur!



Handlat!



Inte spec bra bild men man ser rätt oki vad jag har köpt ändå så tänkte bara ge er en snabb visning =)


Göteborg

Kom precis hem från en heldag i Göteborg och jag har handlat och det har även min mamma! Vi har haft så himla roligt så det inte är sant och vi har ätit på Subway som är min absoluta favorit matställe! Älskar det! Vi borde inskaffa det i lilla Uddevalla =) Nu ska jag sätta mig med Psykologin som vi har prov på tisdag wiiee! =p


Tack vare Elin har jag nu Facebook!

Ja trots många om och nej så har jag nu facebook. Jag ville inte ha det men tack vare Elin har jag nu fått det! Tack Elin :@ xD Jag som var så stolt över att jag inte hade facebook =( Nu måste man ju lära sig hur detta funkar fyy xD


Har jag blivit utbytt?!?

Jag tror att jag seriöst har blivit utbytt mot en katt! Och inte vilket katt som helst utan min katt! Precis så är det. Jag har blivit dumpad och utkastad ur sängen. Tråkigt men sant kolla själva!



I Rymden finns inga känslor..

Hela min kväll idag har varit helt fatastiskt underbar tack vare min tjockis! Förutom små ungarna som skrek och fjortisarna som satt precis bakom oss på bion. Seriöst vissa saker ska man hålla personligt! I allafall inte berätta för en hel biosalong. Hur som helst var filmen otroligt bra. Den var grymt rolig men tyckte flera gånger synd om Simon. Jag älskar den, den står på min julklapps lista =) Jag menar vem kan inte gilla Cecilia Forss!


Bio

Hej hopp idag har tjockisen bestämt att ta ut mig en sväng xD Ja precis han ska bjuda mig på mat och bio=) Ska bli jätte roligt vi ska se i rymden finns inga känslor. Reklamen för den är bara så sjukt rolig så antar han har tröttnat på mitt tjat om att jag vill se den =P
 Nu måste jag springa och göra mig i ordning han hämtar mig faktiskt klockan sju :P

Genomgång om min dag.

Idag skippar jag tennisen pga mitt onda onda onda finger. Körde idrott med det idag (handboll) Kunde lika gärna tagit och skurit av det så ont det gjorde! Det är sjukt det måste vara något som är av!

Sen hade jag två st prov i rad efter varandra.  Provet i mental träning var sjukt skrev 4 ark sista arket skrev jag inte helt fullt ut direkt men gissa om jag hade skrivkramp eller! Det var otroligt jobbigt 2 timmar bara sitta och skriva. Skulle haft med något att dricka. Nu ska jag träna bodystep!


Skinnväst

Jag vill otroligt gärna ha en snygg skinnväst! Är fruktansvärt sugen på att köpa en =) Mamma ville ju ut till torp senare idag så kanske blir en då, vem vet=)




Nice!




OPI Burlesque hösten/vintern 2010

Jag brukar inte gilla nagellack speciellt mycket men jag känner att jag bara måste pröva ett av OPI Burlesque hösten/vintern Kollektionen! Tycker dom ser riktigt läckra ut! Kollektionen är en lyxig blandning av glitter, show & glamour. Dock är priset 150 kr/st vilket är ett minus.








Historia!

Usch fyyy bläää på torsdag har jag historia prov och jag brukar tycka att historia är roligt. Men guud vad svårt jag har att få in allt idag. Och mina anteckningar är inte lika bra som som jag hoppades. Stödord hit och dit. Fattar inte ett skit. Hihi rimma jag precis xD Som ni märker är jag superduper trött. HIstoria plugg inte min grej idag alltså =/

 

Historia!

Usch fyyy bläää på torsdag har jag historia prov och jag brukar tycka att historia är roligt. Men guud vad svårt jag har att få in allt idag. Och mina anteckningar är inte lika bra som som jag hoppades. Stödord hit och dit. Fattar inte ett skit. Hihi rimma jag precis xD Som ni märker är jag superduper trött. HIstoria plugg inte min grej idag alltså =/

 

5 timmar på vårdcentarler och Akuten utan hjälp!

Jag älskar min vårdcentral den är underbar fast jag inte hade någon bokad tid för mitt finger kom jag in hos en läkare på mindre än 30 min. Han skicka en akut remiss till Akuten på sjukhuset så vi for dit. Först 1 timma på Röntgen och sedan ner till Akuten. 30 min i kö för att anmäla mig och ändå var det bara 3 st framför mig! Sedan 3 timmar och 40 min på väntan för att få svaret från röntgen. Efter en timmas vänta kommer en sjuksyster och säger att det inte finns någon faktur. Men jag måste träffa en läkare om senan är av.

Efter två timmar väntan på doktorn gick jag ut till systern jag hade och sa: Jag orkar inte mer jag har jätte ont och har varit här i minst tre timmar för att någon ska tejpa mitt finger. Ge mig tejpen så kan jag göra det själv =). Jag behöver inte ha en dansk läkare som jag inte kommer fatta vad han säger. (Jag hade då inte ätit något sen frukost .....) Doktorn kom då efter en kvart drog i mitt finger och sa det är ingen fraktur och gick. De tog knappt 1 minut! WHAT?!? Seriöst?!? 4 timmar väntan för en minut?!? 

Den underbara systern jag hade kom då och tejpa om mitt finger och sa att doktorn som hade kollat på mina röntgenbilder inte var överens med läkaren på akuten och att dom hade ringt och pratat om saken. Utan att ena doktorn hade hittat något fel men doktorn på akuten sa att han inte såg något. Tillslut var dom 4-5 st som kolla på Röntgen bilderna.  Systern berätta även att det var 5 st som var före mig i kön och att min doktor höll på med en patient som kom in kl 12. Då var klockan tio i 6. Akuten lite efter kanske?

Vilken underbar kväll jag hade igår tycker ni inte det? =)









Jag har otur!!!

Om jag har! Tänker bara lägga upp en bild så ser ni varför!

 


Jag fastnade med min vänstra lillfinger i mopeden och ryckte då till. Sedan så gjorde fingret svin ont det är krokigt, svullet och blå/rött. Och man kan flytta överdelen av mitt finger. Ska det vara så? Jag har riktigt riktigt ont och kan knappt röra på det. Jag har sån otrolig otur med mina händer. Och nej jag tänker inte åka till sjukhuset, jag hatar sjukhus! Får vänta tills pappa kommer så får han undersöka! =)

Heldag på överby.

Och jag köpte inget!!! Seriöst jag hitta massor som jag ville ha men köpte inget ändå! Vad e det med mig! Så sur som jag var åkte vi och sa hejdå till min syster som åkte tillbaka till Uppsala idag =( Sen åkte vi hem och smarta jag åkte med mamma hem fast jag ska bo hos pappa så Tjockisen fick komma och hämta mig! Han såg så himla snygg ut när han hämta mig!

 Bildbevis yes please!


45 års kalas för pappi =)

Idag fyller min Pappa 45 år =) Ett stort GRATTIS till han =) Så nu har vi precis ätit paj och väntar nu på kaffe och tårta. Kan ju säga att man redan är så mätt att man kan spy! Men guuud vad gott allt är. Min pappa kan verkligen laga god mat!




Han e grym ju!



Tänk på att han e 11 år gammal! Han e ju helt underbar fantastisk!

Filmkväll med familjen igår =)

Igår slog vi till stort när Therese kom hem. Fram med en bra film och en tårta så blir det riktig fest hemma hos familjen Ramböl xD Vi såg prince of persia som var riktigt sjuk bra! Precis som min syster påpeka igår så ser man ju faktiskt filmer pga snygga magrutor/muskler och inget annat ;)






Jag gillart!


Hom har kommit hem!!!

Min underbara favorit syster har kommit hem för helgen! Känner att jag kommer vara fullbokad med henne nu =) Ska bli underbart roligt har saknat henne som bara den wiiie =) Hon bor ju i Uppsala och kommer sällan hem därför blir det fest när hon kommer hem =) Idag har vi laddat upp kvällen med Tacos tårta och film <3


RSS 2.0