Allergisk? Jag? neeeeesch!

Dumma jag åkte med pappa till stallet för att rida. Dumma jag GLÖMDE allergi medicinen hemma. Jag är inte allergisk nu eller så? Neeej vart har ni fått det ifrån? Är det mina röda ögon och rinniga näsa? Eller att jag nyser konstant? Nej då =) Annars tyckte jag att ridningen gick jaaa vad ska man säga katastrof? Han lyssna inte på mig och stod han still 2 sek stegra han och ja jag skrek som en 2 åring som har förlorat sin napp till tomten. Tillslut blev jag irriterad och hoppa av. Toppen va =) Nu ska jag se på idol och dricka te med pappa mysiiigt =)


Oh no that's not right!

Jag har gjort ett gigantiskt misstag! Mamma skulle färga bort min utväxt i håret med exakt samma färg som jag redan hade. Jag gick trots många nej och men jag vill inte tillslut med på det och vad blev resultatet? Inte blont i alla fall! Tur att det bara är toning! Mammas reaktion aa men du har ingen utväxt i alla fall =D



Innan



Efter



WHAT?!?!

Efter jag hade gjort klart orienteringen och var helt slut bestämde jag mig för att åka till willys och köpa en dricka. När jag har parkerat och ska åka hissen ner stoppar en vakt mig och säger att jag måste sätta fast en p-biljett på mopeden annars får jag böter. Min stora fråga är då: HUR FÅR MAN PÅ EN P-BILJETT FAST PÅ EN EU-MOPED?
Jag stod där länge och väl och vakten stod och stirra på mig. Tillslut bestämde jag mig för att strunta i allt och åkte hem. Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig så ska vi till torp och handle =) wippi


Orientering!

Äntligen!!!!!!!!! Guud vad jag har INTE sett fram emot denna dagen =) Nämligen en hel dag med Orientering! Vi ska vara ute i skogen i 2 timmar och 30 min och leta efter orange vita skärmar finns det något roligare! Men jag är faktiskt lite taggad. Ska ge detta allt jag har och mer ska satsa på MVG fast jag är riktigt dålig på Orientering så ska jag försöka! Önska mig lycka till kommer behöva det! xD





Tränat

Har precis tränat ett Bodysteps pass utan astmaspray och klara hela passet och hade massor av energi kvar! Jag var jätte nöjd =) Men jag var ändå helt slut men jag vara bara så otroligt sugen på step idag så det inte är sant! Och snäll som min tjockis är stod han utanför sportlife följde med mig hem för att ge mig ryggmassage NAAAAAAAAAAAAAAW!!!!!




Älskar mamma!

Jag är så sjukt morgon trött så det inte är sant! Men nu har mamma fattat hur hon ska skriva sina lappar så jag ser dom xD Jag brukar nämligen missa dom för jag är för trött -,- Så nu gjorde min kreativ mor en lapp som inte gick att missa xD Hon är för underbar!


Håltimma

Här sitter vi ännu en dag och gör läxor på håltimman eftersom andra halvan av klassen läser språk nu och det har inte vi förren kvart över tolv. Så sitter jag här och skriver om vad för slags utbildning en Dietist har och vad för ämnen man läser. Det verkar rätt roligt. Man läser även psykologi och pedagogik om man vill bli Dietist rätt intressant faktiskt =)  Idag är det en rätt lätt dag börjar dagen med matte sedan psykologi har en lång håltimma och sen är det bara Italienska och Engelska kvar sen slutar man =) Idag ska det för hoppningsvis bli träning med Bodystep men mamma och jag ska iväg på ett möte klockan 5 och min träning börjar halv 6. Jag håller tummarna för att vi hinner =)

Bara för att detta inte ska bli ett tråkigt inlägg med bara text lägger jag in en söt bild på min hund Samson.


I Love my hair color.

Jag har nu hört hundra tjugo olika kommentarer om min utväxt jag har i håret. Om att jag måste färga den och hit och dit. Jag måste säga att jag tycker inte att den är så farlig och jag gillar faktiskt min hårfärg för tillfället så nej jag tänker inte färga om det.Dessutom vill jag ha tillbaka min vanliga hårfärg och den får jag inte tillbaka om jag ska färga håret varannan månad. Så har ni inget bra att säga säg inget alls. =) Dagens råd xD
'


Depend nagellack hösten 2010


De finns de i butik.

Jag älskar verkligen Depends alla nagellack och har hur många olika färger som helst både med och utan glitter =)

You're poison running through my veins..










Påväg till Anna och Simon.

Hellusan här sitter jag och tjockisen innan vi ska åka till Anna och Simon för lite partaj. Självklart så hade jag glömt det jag ville ha på mig hos pappa så jag fick slänga på mig panik plagg och hitta på något helt nytt :P Hade ett linne som jag inte ens hade vissat för tjockisen xD wooopppsii =) NU måste vi slänga iväg oss i bilen till Anna.


Min Captain morgan



Tjockisen åkte iväg för att handla en dricka och lite godis och kom tillbaka och såg ut såhär när han kom tillbaka. Tror inte jag vill veta vad som hände på vägen alltså xD

Adam Levine..

Oh herregud säger jag bara! Har suttit och nästan dregglat vid datorn i dagar nu. Jag har insett hur otroligt snygg Maroon 5 sångaren är. Asså skjut mig baklänges och släng mig upp på en gås! Jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen. Förlåt älskling älskar dig otroligt mycket men åh vad jag vill ha Adam Levine. Skulle inte vara feeeeeel att ha han brevid sig =)



Jobb

Hellu idag har jag som vanligt 3 timmars hål och snäll som jag är åkte jag upp till hallen och hjälper till med inventering =) Och jag har strängat ett rack på under 40 min =) haha jag e gryyyyyymmmm!!! Hejsvejs xD

Musik.

Är helt slut fter denna jobbiga dag xD Spela fruktansvärt dåligt idag! Var helkast förhoppningsvis spelar jag hundra gånger bättre nästa gång men vem vet. här ska ni nu få flertals av mina låtar som jag har spelat hela dagen idag! Älskar dom speciellt Maroon 5 videon =)



Jobba

Fast jag är ledig och inte börjar jobba förren 4 åker jag nu till tennishallen för att hjälpa till =) jag e för snäll.. Kommer inte hem fören kanske 8 idag ska ju även träna själv med. Får se hur detta kommer att gå =)
 

Snyggt, härligt och bekvämt?





 På något sätt gillar jag denna stilen den ser så härlig och bekväm ut. =)

i feel soooo alive!!!

Jag tror inte att någon kan hitta en ända människa som är lika glad som mig idag! Otroligt! Jag är överlycklig! Känns som om jag har vunnit en miljon! Gaaah jag vet inte vart jag ska ta vägen jag är uppe och nere högt och lågt springer på väggarna! Herregud jag älskar mitt liv just nu! I LOVE IT =) NU ska jag fira med mamma =)=)=)


Mot skolan!

Idag skall vi ta skolkort yey ! Och koftan jag hade tänkt ha på mig hade en gigantisk fläck mitt på bröstet! Och då böt kaos ut här hemma. Vad fan ska man ha på sig! Fläcken syns! Och jag måste åka nu! Aja jag har kastat på mig kläder nu så vi får hoppas att det blir bra. Blir aldrig snygg på skolkort men någon gång måste vara den första =) Efter skolkortet har jag italienska sen ska jag och alexxi träna och sen klockan 4 ska jag ha eftermiddags kurs.  Ska bli en riktig roliga dag,. =)



Jag och alexxis arm på sportlife förra veckan =)

Myskväll

Idag skall tjockisen sova hos mig igen och självklart blir det godis tv-spel och data spel. Det sluta även med att vi tog en kvälls promenad på en kvart tjugo min med samson. Han behöver sin dagliga promenad =) Nu ska det bli kvällsmat och tv tittande innan sängen vem vet  vi kanske sätter oss och spelar COD igen. Hoppas hoppas hoppas =D






The Pretty Reckless

Jag gillar grymt mycket Taylor Momsen, tycker att hon har en underbar häftig stil och hon är så sjukt fin att det inte är sant! Och älskar verkligen hennes band The Pretty Reckless.  Det är precis den musik smaken jag har! Make me wanna die är min absoluta favorit! Skulle verkligen vilja lärar mig sminka mig som henne runt ögonen men skulle få så små ögon att det inte är sant så tror inte att jag ska prova det heller för den delen xD



I really hate when it's raining.

Tränings galen som jag är bestämde jag mig för att åka till Sportlife och träna Bodystep som jag verkligen ÄLSKAR! Och det regnar lite på vägen ner men ändå så man känner att man överlever. Men när passet är slut och man är bokstavligen helt slut så hällregnar det ner! Verkligen öser! Och jag behövde verkligen hem snabbt så jag hoppa i regn byxorna och kör hem. Det var hur halt som helt på vägen. Parkera mopeden och är lite lagom sur då står Tjockisen utanför huset i sina varma kläder och drar upp kameran och tar kort!  När jag är genomblöt. Då hoppar samson på mig och vill ut så glada jag tog en kvarts promenad i regnet med gulleungen.

Här är glada jag,.


Don't we like crazy shoes?




Kalas

Idag ska jag på kalas för min underbara mamma=) hon fyller inte år fören imorgon men då jobbar hon 08:00-20:00 så blir inte mycket firande där plus att jag är hos pappa. Men nu ska jag och tjockisen snart åka och fira henne. Hon kommer bli så chockad av mina packet :P. Idag ska jag även för första gången använda mina nya skor. Ska bli spännande =) men innan vi åker måste vi spela COD mitt favorit spel =)



what to do what to do?

Jag har precis kommit hem från stallet. Blev direkt efter jobbet att åka direkt till stallet och rida. Gick as bra e så himla stolt över mig! Sen pappa skaffa häst så har jag varit uppe på den 2 gånger innan idag och varit inprecipt livrädd! Men idag så vet jag inte vard som hände jag hoppa upp utan tjaffs. Ja dom brukar få stå och gnälla på mig i en timma innan =D Men hoppa upp red runt trava lite och galoppera! Bara några steg men va fan sist gång skrek jag om pappa gick tre meter ifrån xD Men när jag kände mig klar så ut ifrån paddocken och runt stallet och ner till vägen å runt xD Så himla stolt! Löjligt lite kanske men jag är superduper nöjd! =) frågan är vad man ska hitta på nu då. Pappa lurade mig och sa att det skulle ta hela dagen men icke sa nicke =)


Here i go again..

Uppe innan halv åtta på en lördag för att åka och vara tränare kl 9 precis som varje lördag.  Ska bli så himla roligt har verkligen tänkt ut ett jobbigt pass för dom äldre idag. Kan ju inte köra lika hårt med dom små, men snart kan jag för gud vad dom har blivit duktiga! Men för dom andra ska det äntligen bli blod svett och tårar xD Man kan ju ialla fall hoppas. Ne nu måste jag åka jag börjar ju snart =)


Paket!!! =)

Idag kom mitt paket äntligen som jag har väntat på så länge! =) Mina skor som jag kämpa så hårt för på Tradera xD Dom skorna som jag egentligen ville ha var slut =( så ledsna jag hitta ett annat par som var rätt så billiga på tradera som jag köpte istället i samma modell fast zebra aktiga och så här ser dom ut =) Jag gillar dom grymt mycket!




Kommer ni ihåg Christian Siriano?

Alla kommer väll ihåg den fantastiskt charmiga personen Christian Siriano från Project Runway. Vinnaren av fjärde säsongen. Underbara han =) Jag har inte hört något om honom nu det senaste men råkade komma in på hans hemsida. Och såg lite på hans kollektioner. Så här har ni några underbara bilder att vila ögat på från olika bilder från flera av hans tidigare och kommande kollektioner =P








Tennis!!!

Hejsansvejsan idag e jag fruktansvärt barnslig! =) wiiie.  Idag slutade jag skolan halv 4 och självklart började jag jobbet kl 4 =) Och nu sitter jag här och har rast frams till kl 18 =) Sedan ska jag träna 18-19 sedan ut till stallet och det var så sjukt länge sedan... saknar det =( Jajamensan vi hörs =)))))

Röd eyeliner?

På Altuzarras höstvisning var modellernas undre fransrad markerad med röd eyeliner. Ser kanske lite kletigt och svår buret ut, men Rihanna har också hoppat på trenden och lyckas riktigt bra med en något renare och mjukare linje. Röd eyeliner passar dock bäst till gröna eller hasselnötsbruna ögon. Tycker Rihanna passar riktigt snygg i en röd eyeliner!


Uddevalla <3


Alexandras kort på mig.


Uddevalla




Vill ha nuuuuu!!

Detta står högst upp på min köplista!


Stickad tröja ifrån Bikbok



Jeans ifrån gina tricot

Och även ett par skor som inte vill läggas upp för tillfället bild kommer senare =)

Jobbig lång dag!

bläää snacka om lång jobbig dag! Idag gick jag i skolan slutade kl halv 4. Och klockan 4 var jag på tennishallen och strängde om mitt tennisrack och mycket mer! Sedan hem och åt med mamma. Det tog lite längre tid att göra mitt rack än vad jag trodde ca drygt 2 timmar och på torsdag ska jag göra det andra racket med. WIEEEE =P och kanske hjälpa oliver lite med kansliet (?)


Me like!!!



Ge mig ge mig! Armband ifrån topshop, döskallehalsband ifrån topshop, Döskallering ifrån Asos, Korsörhänge ifrån Nelly. Kloring ifrån Topshop.

ME LOVE TOPSHOP! Alltid tt nöje att gå där =)

Skolan

Hellu här sitter jag och Alexandra framför skolans lånedatorer som finns i biblioteket. Eftersom skolan vägrar att ge 2:orna datorer men det är helt oki att ge ettorna. Man bara kom igen i ettan får man lämna in saker handskrivna men det får inte 2:orna eller 3:orna! FUSK! Så här sitter jag och Allis och skriver ett skolarbete om Sverige Demokraterna. Eftersom jag var sjuk den dagen dom valde vilket parti man ville skriva om fick vi ta det som blev över. Wiiee =P. Jag känner mig rätt stressad idag. Tills imorgon har vi samhälls kunskap, psykologi, historia och engelska! Snacka om mycket läxor fyyy blää usch. Vi får se vad jag hinner med idag. Nu måste jag skriva om SD...

I had everything, Opportunities for eternity, And I couldnt long to the night.

Hejsan svejsan =) Idag har jag ätit middag hos tjockisens mormor. Och Det gick riktigt bra! Wiiiee jag som var så fruktansvärt nervös! But i think she likes me =)Sen direkt efter middagen där åkte vi mamma jag och tjockisen ut till min moste och hälsa på dom =) Och nu sitter jag här hemma och ska sätta mig och läsa historia =( fyfan läste idag lite innan jag åkte iväg och fy vad tråkig bok seriöst! Kunde dom inte göra den lite mer spännande eller intressant i alla fall =/ blääääääää Men som tur läser jag mycket bättre när jag har musik i bakgrunden så här spelas The Pretty Reckless - make me wanna die.



Älskar mina sockar dom e så söta =)




Tjej kväll <3

Jennifer och Sandra kom hem till mig igår för att prata lite och hitta på lite roliga saker. Sluta med att vi tog en promenad kl 11 på kvällen och träffade två trevliga killar som jennifer spela basket med =)..





New from Rike Feurstein



Jag är riktigt sugen på en stor halsduk att ha i vinter. Myysigt =)

Myyyysss =)

Eftersom mamma skulle gå ut ikväll och jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Valde jag och älskligen att ha en inne kväll med film god mat och middag. Jag slet i köket medans tjockisen lata sig framför tv. Tills han fick en spark i rumpan och hoppa upp och tog disken. Det är de som är tråkigast därför fick han den delen. För laga mat är absolut inte hans starka sida om man inte vill ha sin mjölk svart vill säga ;) Han fick även smaka på min och mammas goda bakelse som vi gjorde igår. Det var riktigt mysigt =)



Älskar Louie Spence

Jag har kommit förbi ett program som heter pineapple dance studios. Med den underbara personen Louie Spence. Ni måste se detta klippet för att förstå vad jag menar! Han e så sjukt underbar så himla roligt när poliserna kommer. Det roliga är att jag tror att han är rätt seriös xD NI MÅSTE SE HELLA KLIPPET!



Aktivitetsdag!

Idag har vi haft aktivitetsdag med agneberg och sinclair skolan på gustavsberg. Och jag tyckte att det var riktigt jäkla roligt alltså! Vi borde ha flera sånna dagar med skolan =)Tyvär så är jag ju fortfarande sjuk och kunde inte vara med på allt roligt som fanns men jag gjorde mitt bästa ändå. Tyvär så började det regna och vi fick sluta tidigare men hur skönt är inte det då?!? Underbart! Längtar redan till nästa år =)


Resultat!




Den goaste drömrulltårta vi någonsin har gjort! Och den absolut snyggaste xD

Bakdags!

Trötta och sockergalna som jag och mammi är så har vi bestämt oss för att baka xD Eller aa jag övertala henne (6) hehehe elaka jag. Jag förstör mammas försök att gå ner i vikt xD Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska baka men någon slags smet är just nu i ugnen xD Vi gillar inte recept mycket bättre att hitta på själv. Nu får jag hjälpa mamma ni får se någon snygg bild på det vi baka sen =)


Fotokurs





Nej nej nej nej!



Haha jaa vad ska man säga xD Detta var otroligt roligt att se xD Det var tyvär ett stort NEJ för min del kom igen det där söööögggg!

H&M By Night Collection Fall 2010



Min favorit är jackan och den första klänningen! Dom är så sjukt snygga att det inte är sant!

Kroppen är en underlig sak.

Igår under skolan mådde jag sjukt bra men mitt under träningen igår mådde jag så fruktansvärt dåligt att jag var tvungen att springa ut ur träningen! Första gången någonsin jag var tvungen att gå ut på en träning på sportlife! Idag är jag tyvär hemma från skolan för att jag mår skit! Jag har ont i varenda del i min kropp jag har en extrem huvudvärk sjukt ont i halsen öronen näsan magen överallt! Det är extremt! Det som är mest sjukt är att det är så himla tråkigt hemma att jag till och med saknar skolan xD Bläää men som tur har jag runt 20 st sparade avsnitt av the biggest loser som jag sitter och tittar på. Älskar det programmet =)


Crazy shoes!







6 September

Herregud vad det är kallt idag spec inne på våran skola! Man märker verkligen att det är hösten som kommer nu. Härligt!
Just nu sitter jag och Alexandra inne i skolans bibliotek och skriver lite om partiet vi ska redovisa i våran klass imorgon. Snakca om att vi är lite väl sena ute. Som tur har vi håltimme nu och även imorgon innan själva lektionen så man hinner ju att skriva klart det i allafall =)

Shaaaaaa

Hejsvejslingonsnejs(?)Nu ska jag dra hem till victor så slapp som jag är och ta död på några Zombies wiiiee=) Han lärde mig i fredags detta as roliga tv spelet där man tog inprecipt död på allt som rörde sig. Precis min grej så fan vad taggad jag är. Har ju precis suttit i två timmar med läxa i Hälsopedagogik och lite samhällskunskap. Så nu är det dags att skjuta något byebye =)


Bilder

Här kommer flera bilder ifrån igår enjoy =)



Vi började gå mot Jennifers Stall



Jennifer hitta sin stora kärlek på vägen dit <3



Jag och Jennifer snygga som alltid xD

Och nu Twister turnerings bilder!





Tjejkväll

Här sitter jag i Jennifers soffa och har Twister turnering. Ni får se bilder ifrån detta imorgon när jag har kommit hem. Det kommer vara rätt många sjuka konstiga bilder kan jag ju meddela xD Har även varit ute i skogen och gått. Det är inga normala bilder där heller jennifer som gör armhävningar i mitten av vägen. Nu e det min tur önska mig lycka till =)

Skolan.

Hejsansvejsan. Här sitter jag i skolans bibliotek med Malins dator som jag snodde när hon gick till några andra. JAg har nu redan gjort klart engelskan och Svenska på min håltimma. Och har fortfarande över 1 timmas rast! JA nu blir det till att hitta på något roligt. Kanske ta en sväng nere på stan köpa lite godis eller något vem vet =) Vi får helt enkelt vänta och se .. Wiiiiie!!!

I could really use a wish right now.

Nyvaken trött louise sitter ytligare en morgon vid datorn. Usch idag e jag så himla trött. Skulle verkligen vilja slippa skolan idag. Vi har 2 timmars lektion på morgonen sedan mellan halv 11 till tio i 2 har vi rast! Då ska jag sätta mig och plugga Engelska. Det behövs. Ne nu ska jag trycka i mig fruktost så jag kommer någon stans har lovat jennifer att vara på skolan kl 8 så nu får det gå fort. =)




2:E September.

Helluuuuuuuuuu =) Här sitter jag yttligare en morgon och väntar bara på att tiden ska gå så jag kan åka till skolan. När jag kollade ut imorse och såg att de var sol bestämde jag att jag skulle ha shorts på mig även om jag skulle frysa till döds! Idag blir det en stressig dag kan jag ju säga slutar skolan 20 i fyra. Börjar jobba kl 4 slutar min egna träning kl 7. Och klockan 8 ska vi sko om hästarna. Känns ju toppen att jag har 1442434545 glosor i Engelskan till imorgon också. Neee fyy nu måste jag dra mig hejsvejs =)


Övningskört!!!

Gaaah fotokursen kommer vara så sjuk rolig att jag inte ens vet vad jag ska göra!!! Direkt när jag kom hem sa pappa dags att hoppa in i dilen och köra till stallet. Så jag körde igenom hela stan ut till stallet och sen tillbaka till spara och det gick GRYMT BRA!!!!! Älskar att köra bil! Nu sitter jag här med en kopp varm te! Gott speciellt eftersom jag tror att jag håller på att bli sjuk. Nu ska jag hoppa i säng. Längtar till en varm och go säng. Ska bli underbart =) Måste bara få med bertil in i rummet med mig. Han har ju somnat så fint =)


Louise Baka = MISSLYCKAT!

Idag sluta jag kl 12 hur underbart är inte det! Jag åkte dock inte hem fören tio i 2? Hur dum är man då? Mellan 12-14 sprang jag upp och ner på kungsgatan minst 2-4 gånger xD Sen gick jag och hämta mopeden och körde den till Willys. Där lämnade jag lite saker till Victor och Sofia. Sedan blev det fullt ös hem. Så här sitter jag och funderar på vad fan man ska göra. Klockan 4 börjar eftermiddags kursen. Så då måste man tillbaka till skolan. Roligt! Ne funderar på att ta och packa. 

 Nu ska ni få se min och Mammas underbara tårta/kaka som vi gjorde igår xD Nu har den i alla fall fått fast form under natten i frysen xD Men det är inte någon fel på smaken i allafall! =)


What am I suppose to do when the best part of me was always you!



Ett vanligt svart linne
 (gina eller något)
Blå svarta byxor från gina
Kofta från New yorker
Och sjal ifrån gina i göteborg =)

Nu måste jag springa skolan börjar om en halvtimma men jag slutar 12 så det känns underbart. Klarar inte av långa dagar i skolan just nu. Fast kl 16 börjar eftermiddagskursen fuck =(

RSS 2.0