Nails =)



Ledig dag!

Idag spenderar jag min lediga dag helt själv! Jag har fixat naglarna, gjort ansiktsmask, lyssnat på bra musik samtidigt sprungit runt i klackar och njutit i solen med en bra bok (gökboet) =) Så om någon timma ska jag gå och hämta en kompis bror på ett kalas med kompisen då inte själv xD Senare ikväll ska jag och en annan instruktör gå igenom massa teknik i det nya passet och jag ska vara barnvakt fullt upp =) Ska njuta lite själv en stund till tror jag tillbaka till solen =) 



Stressigaste dagen någonsin!

Jag är helt slut. Jobbade kvällen idag och kan ju säga att det var fullt ös, fötterna värker, huvudet dunkar och jag hade ingen koll alls på vad jag har gjort idag. Har stressat som en tok så just nu sitter jag och läser om steg 1 för att göra kroppen immun mot stress. Låter inte det underbart! Dock så gör jag nästan alla punkterna fast kanske inte ut till det yttersta. Hur snäll är du emot din kropp? Följer du punkterna tro? ;)

Steg 1!

* Träna konditionen och öka pulsen.
* Kör styrketräning flera gånger i veckan.
* Ät sunt och drick mindre kaffe.
* Se till att du kan vila och ha det lugnt kring dig.
* Sov minst 7 timmar varje natt.
* Fokusera på beröring och odla vänskap.
* Lyssna på lugn och glad musik varje dag.
* Vistas ute i naturen flera gånger i veckan.



Allsång på Skansen med Måns!

Hejsvejs har precis kommit hem till Victor med en mage lika stor som en elefant! Så mycket som jag har ätit idag har jag inte gjort på länge xD När jag slutade jobbet idag kom victor och hämta mig så åkte vi och handla rå fisk och godis! Sen åkte vi hem till hans mormor och klippte hennes grannes gräsmatta och hennes egna tog 3 timmar lite drygt =| Sen satte vi oss och drack kaffe och kollade på Allsång med Måns! Hur grymt duktig var inte han, och så charmig! Man nästan halv dog där i soffan så söt och charmig han var! jag tror att detta kommer att bli en riktigt succe tjejerna kommer att falla som stockar! GOOOOOO MÅNS!!!

Carlings =)

När jag hälsade på elin kom jag hem med en militärgrön skjorta som är otroligt snygg, annars hade man ju inte köpt den. Fast Elin var även så otroligt duktig på att sälja den, när hon blinkade med sina ögon så var det redan kört xD Men jag har sett ett linne som jag tycker är så himla fräck så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Dock så säger plånboken ett gigantiskt nej för tillfället men snart är det ny månad och en ny lön ;)  Mohahahhaha xD
Red Label Timmy

GodMorgon =)

Förlåt för otroligt dålig uppdatering men det är så att min otroligt duktiga dator har blivit stekt och grillad. PÅ grund av att blixten var tvungen att slå ner i den. Mysigt eller inte. Så datorn hos pappa fungerar inte riktigt så jag får liksom sno en dator när jag hittar en som jag kan låna. Vilket får bli mammas eller pojkvännens dator =) Men nu ska jag ta en sväng förbi torp och hälsa på Elin som jobbar på Carlings som ska hitta ett klädes plagg till mig förhoppningsvis =) Vi åkte förbi stranden en sväng imorse men det var så himla kallt att vi fick åka därifrån och till torp istället känns som vinter igen xD


Glad Midsommar!!

Hej!

 Just nu sitter jag hemma hos mamma och har precis ätit jätte god mat och väntar på tårtan och alla lekarna =) Jag tycker jätte mycket om midsommar för då får man vara precis hur löjlig man vill med en vacker krans runt huvudet. Samt att man får äta hur många tårtor och godisar som helst utan att känna sig skyldig =) Vi har även varit nere i stan och dansat runt midsommarstången som var otroligt fint. 

Tyvär har det inte blivit några blogg inlägg på grund av att åskan tog datorn och modemet hemma hos far så vi måste tyvär lämna in den. Men nu måste jag gå för nu ska lekarna börja mer bilder får ner senare =)


Nails =)




Saknar att måla och fixa mina naglar men det är förbjudet med nagellack på mitt jobb vilket betyder fula och tråkiga naglar. Men man får ju fortfarande titta xD

En otroligt viktig sak att tänka på!!

Det är otroligt viktigt att tänka på en sak, en sak som alla bör säga högt till sig själva varje dag. Det är Jag duger precis som jag är! Det är på grund av att varje människa är speciell, varje människa är unik och vi bör inte skämmas för hur vi är eller för hur vi ser ut.
KOM IHÅG VI ALLA DUGER PRECIS SOM VI ÄR!


Betalat min första räkning =)

Jag har precis haft min första vuxen upplevelse när jag helt själv fick betala min första räkning på 50 kr. För att jag har börjat att köra moped igen till sommarjobbet (det fick mig att känna mig som 16 igen, inte lika roligt). Dock så fick jag mig en tröst av att shoppa och betala över nätet med syrran. Inom några veckor kommer jag och syrran få hämta ett paket ifrån H&M. En klänning och ett par snygga shorts som snart ska få en plats i min garderob!

Kolla själv in på H&M hemsida och se om ni hittar något snyggt!




Elin kommer hit!

Eftersom detta är min första lediga dag i sommar så har jag bokat min bästa vän som jag har känt i hela mitt liv! Hon har alltid funnits där för mig så idag kommer hon över då vi ska ha Buffy maraton =) Ska bli så sjukt roligt att träffa henne igen har saknat henne som en hund saknar matte xD Ja jag vet inte XD Hur som helst är hon sjukt långsam, förstår hon inte att jag har tråkigt ensam hemma =(




Kärlek till menyn

Just nu sitter jag och syrran och tittar på film tillsammans vilket var precis det jag behövde innan min lediga dag imorgon. Så ville jag bara ta det lugnt eftersom det var helt kaos på jobbet idag. Vi ser på denna fantastiska film som jag rekommenderar starkt. Den är verkligen känslofylld film man både gråter och skrattar samt får den pirriga känslan i magen! 

Trailer


Världens bästa musik video xD

Victor visa mig detta underbara klippet för någon dag sedan så himla grym!!


Loreal Lasch Architect 4D mascara

Tänkte slänga in ett blogg inlägg om min underbara mascara innan jag måste ge mig av till jobbet. Känns som om det är det enda jag gör för tillfället men det är faktiskt otroligt roligt!

Hur som helst så är jag en av dem tjejerna som har otroligt svårt att hitta en bra mascara har verkligen provat alla olika sorters. Men jag läste i en tidning för ett tag sen att dom med korta fransar (som mig) ska använda sig av en fibermascara för att de bygger på dina egna fransar. Och jag säger bara att denna mascaran fungerar bättre för mig än någon annan. Varje gång blir jag överraskad av  resultatet. Jag tycker att denna fungerar grymt bra och man får verkligen en extra lösögonfrans effekt plus att den var inte lika dyr som dom andra jag har provat (eftersom alla expriditer säger för att få långa fransar måste man gå upp i prisklass!! Skitsnack!) utan kostar 169 kr på Kicks =) Lite information av er som är intresserade kommer nedanför.

4 Dimensioner
Mascaran jobbar i fyra dimensioner..1D ger volym, 2D ger dina fransar längd, 3D ökar definitionen på fransarna, 4D böjer dina fransar. Mascara borsten är lite längre än vanliga, så att du kommer åt alla fransar i ett svep.




Loreal Lasch Architect 4D mascara

Personalfest =)

Nu måste jag slänga mig i bilen för nu ska jag på min allra första personalfest =) Vilket ska bli sjukt roligt och tänkte nu då slänga upp en bild på hur jag ser ut just nu. Förlåt för den taskige uppdaten men det kommer att bli bättre!!! Ska verkligen försöka kram!!!!


Skolavslutnings firande med släkten =)

Idag slutar man då 2:an vilket känns så fruktansvärt skönt! Dock så måste man nu börja tänka på vad man vill med sitt liv fast det tar man EFTER sommaren =D Hur som helst så firade vi detta man mat och massa gott som ni kommer att få se snart. Eftersom jag börjar jobba imorgon och måste gå upp halv 6 så blir det tyvär ingen fest för mig ikväll utan en tyst hemma kväll med massa filmer =) Nu ska ni få se presenter och mat som vi hade gotta oss med idag (ps allt är nybakat) =)


Röda Rosor

Tänkte berätta om min favorit blomma som är rosen men speciellt dem mörkröda eller röda rosor överhuvudtaget. Jag gillar inte rosor endast för att dom är så sjukt vackra utan även på grund av deras betydelse och vad just en ros berättar. Som en röd ros visar kärlek, passion, respekt samt jag älskar dig. Allt ifrån antal till färg, till taggar eller utan taggar allt har en egen betydelse. 

Ett exempel är inom kristen symbolism likställs ofta den röda rosen med kärlek men också skönhet och det förgängliga livet. Den röda rosen symboliserar även blodet hos dem som gav sitt liv för Kristendomen.

Här har ni några av rosornas färger och betydelse:
Röda - Kärlek, passion, respekt
Vita - Oskuldsfullhet, renhet, diskretion
Korallröd - Lust, åtrå
Lila - Kärlek vid första ögonkastet
Orange - Förtrollning, fascination
Mörkrosa - Tacksamhet
Rosa - Elegans, charm, glädje
Gula - Vänlighet, glädje, svartsjuka
Bukett med röda, vita och blå - Detta är ett frieri!

Antalet:
En - Du är allt för mig
Två - Jag vill resa bort med dig
Tre - Jag vill träffa dig igen
Fyra - Jag högaktar och tackar dig
Fem - Jag vill göra allt för dig
Sex - Jag tror inte på dina löften
Sju - Jag älskar dig
Åtta - Jag är din till döden skiljer oss åt
Nio - Jag vill vara ensam med dig
Tio - Vill du gifta dig med mig?


Sminkning =)

Fick till en lite bild av resterande sminkningen som var kvar efter passet. Kan påpeka att det var tusen gånger starkare och tusen gånger så mycket rosa och lila i det xD Men har ni någonsin tränat ett Bodystep pass med smink på då vet ni hur mycket som finns kvar efter det vill säga INGET XD


Best of Bodystep!

Idag körde vi best av bodystep vilket var sjukt roligt! Det var mycket skaka på allt man hade och mycket "dans" vilket var så otroligt roligt men tyckte nästan lite synd om alla killar när det var ett sånt "tjej" pass. Fast det verkade som dom gillade det otroligt mycket ändå. Dock så glömde jag helt bort att ta bilder med både jag och Josefina var väldigt färg glada med galen sminkning. Jag var otroligt nöjd och måste bara göra om det igen dock så verkar det inte som om det blir någon step på ett tag då jag knappt kan gå =( Louise är tyvär lite skadad som ni ser på bilden nedanför. Foten är svullen och i en otrolig smärta!




Älska färger i sommar!

Jag har blivit helt förälskad i färger på kläder speciellt nu till sommaren när man blir snyggt brun och allt! Jag provade dom rosa och blå byxorna med högmidja ifrån BIK BOK. Hur snyggt som helst till exempelt bara ett vitt enkelt linne. Dock såg det ut som om jag hade höfter som en elefant =( Men känner att det kommer att bli ett inköp av dom ändå xD

I see your true colors and that's why I love you!!!


Shopping =)



Här har ni all shopping ifrån Uppsala och Stockholm =)


Borta bra med hemma bäst!

Igår körde vi 6 timmar bil ifrån Uppsala hem till Uddevalla vilket var långtråkigt men som tur så hade jag med mig 6 st Bodystep skivor eftersom vi ska ha speciall pass imorgon =D Vi ska ha våra favoriter med det fick bli dom med bästa låtarna för min del xD Hur som helst så fick jag sjukt mycket shoppat när vi var i Stockholm och även i Uppsala efter vi hitta ett sjukt stort köpcentrum! =D Så igår fick det bli film och godis eftersom vi kom hem sent så var alla sjukt trötta och orka inget annat. Men idag vakna jag kl halv 9 satte mig och såg på Sinbad legenden av 7 haven med mamma. Vad Barnsligt roligt det var xD Sen fick det bli bodystep och mer step och lite till step så nu blir det att återgå till brädan en gång till =D YEY!!!!



Bilder från Stockholm och Uppsala kommer senare =)

Besviken på Shoppingen i Uppsala =(

Vilken underbar dag!! Det är strålande sol här i Uppsala och så otroligt varmt man kan varken vara ute eller inne utan det får bli duschen xD Så vi har tillbringat hela dagen på staden och fikat på Espresso house. Eftersom det var så sjukt varmt så fick vi sätta oss inne. Dock så hittade jag inget förutom en söt liten Magtröja/väst typ. Vilket var lite tråkigt, så jag har rejäla förhoppningar på Stockholm imorgon när vi åker dit =) Ska även träffa en av Syrrans bästa kompisar Sofia som är helt underbar!!! Så längtar till imorgon, men vad vi ska göra ikväll blir ett lite mysterium =D

En (söt matbild) från resan upp xD



Imorgon bär det av mot Stockholm!

Imorgon blir det att packa väskerna och last bilen. För det blir Ca 5-6 timmar bilkörning mot Uppsala där vi ska vara tills syrran har gjort klart sin tenta. Sen blir det shopping för hela slanten i Stockholm! Hoppas jag i alla fall xD Lovar att jag ska försöka att ta några kort denna gången men vi alla vet hur dålig jag är på den fronten. Men först innan Stockholm imorgon. Slutprov i Italienska muntligt ='(

Sist gång hade jag så grymt roligt i bilen eller inte xD


Sommarens plågor enligt Metro

Idag hitta jag metros åsikt enligt sommarens musik plågor. Frågan är håller ni med? =P
Jag kan hålla med på några men inte alls på Sean Banan. Tycker inte als om hans musik.


Pitbull
Pitbull featuring Ne-Yo, Afrojack & Nayer: ”Give me everything”

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez feat. Pitbull: ”On the floor”

Basshunter
Basshunter vs Big brother: ”Fest i hela huset”

Bruno Mars
”The lazy song”

Alexandra Stan
”Mr Saxobeat”

Sean Banan
”Händer i luften”

Eric Amarillo
”Om sanningen ska fram (Vill du ligga med mig då)”

Veronica Maggio
”Jag kommer”

Beyoncé
”(Run the world) Girls”

Swedish House Mafia
”Save the world”

Man down



En otroligt bra låt av Rihanna. Men videon gör mig så fruktansvärt arg. Inte själva grejen att hon skjuter han utan just "våldtäkt" scenen. Eftersom man bara få se hur han tvingar sig på henne. Så blir jag så sjukt arg. Stackars Viktor som var med mig när jag såg denna videon. Jag har nämligen en väldigt stark åsikt om våldtäkt, det var därför jag fick en sån reaktion på denna videon. Och om ni också har det så rekomenderar jag er inte att se denna för man blir så fruktansvärt arg!  (Behövde få ut det)

Stolt medlem i onyttiga gruppen xD

Ikväll så blev det en Dracula film med familjen. Vilket var väldigt oplanerat för vi skulle se en helt annan film egentligen men det slutade med Dracula, samt 2 påsar chips, en påse ostbågar och en risen. Sen blev det lite dricka till det med och innan kvällen var slut så var allt detta helt slut. Såg ut som vi hade slickat rent skålarna nästan xD Så nu blir det sängen eftersom Victor redan ligger och snarkar, hatar när han somnar innan mig. Han skulle kunna väcka hela grannskapet helt seriöst xD

Hahah nu vakna han och säger seriöst in the club stäng av och sov! 3 sek senare Zzzznark... xD'


Tough Love!

Idag har jag och Therese spenderat ca 5 timmar vid tv och kollat på Tough Love trots det otroligt fina vädret utomhus. Men saken är den att halva sidan av min kropp är helt sönderbränd så fick jag idag stanna inne istället. Vilket resulterade i maraton tv tittande =) Fast nu ska det bli samhälls maraton pluggande istället. Låter nästan lika roligt eller vad säger ni? =D




Sommar!

Idag har jag tillbringat dagen på stranden med Elin och en ask Jordgubbar kan det bli bättre? =D Så nu har jag satt på mig den fina sommar klänningen och ska nu åka och grilla med kusinerna. Första grillkvällen =D Ska bli så sjukt roligt =D Ses sen med massa bilder hoppas jag =)


Underbar låt!!!


RSS 2.0