Underbara bilder!


Respektlöst?!?

Jag ska berätta om en händelse som jag var med om idag som gör mig riktigt arg, ledsen och otroligt besviken. Jag stod och vänta på bussen när en väldigt nära förre detta kompis gick av en annan buss och skulle gå förbi mig. Denna personen har jag varit så nära i hela mitt liv typ men för ett år sedan så blev vi ovänner och varje gång vi ses så blir det jätte konstigt och man undviker varandra. Men jag har tyckt att det är fruktansvärt barnsligt och bestämde mig för att vara den större människan och säga Hej!

Så jag titta personen rakt in i ögonen och vi fick ögonkontakt så jag log och sa Hej ..........!!! Den här personen gör något av det mest respektlösaste någonsin! Verkligen drar huvudet rakt upp i skyn och tittar åt andra hållet och svarar inte. MEN passade dock på att gå in i mig utan att säga något. Jag står där och ser ut som världens fån och inte förstår ett smack! Denna människan är för det första äldre än mig och beter sig som en 3 åring!!! Kom igen!

Jag vet inte om jag är uppfostrad fel men mina föräldrar har alltid varit nogranna med att man kan säga hej och vara trevlig mot ALLA även människor man inte känner. Man hälsar ju till och med på människor som står i kassan på MAXI. Ibland så måste man vara en större människa och inte bråka om allt utan släppa och gå vidare. Tydligen så har denna människan missat den delen av sin uppfostran eller?!? Jag menar visst säg inte Hej om du inte vill men vad är meningen att GÅ IN I MIG?!?! IBLAND BLIR JAG BARA SÅ IRRITERAD!!

Så nu frågar jag er är detta normalt? Säger man inte Hej längre till varandra? Är det något jag har missat? Svara gärna för jag förstår inte situationen överhuvudtaget..




Min nya kärlek RED BULL!

Under min utbildning så har jag hittat min nya kärlek, Victor gillar inte alls den på grund av att han också har fått den vanan . Nämligen kärleken till Red Bull!!!! Vi fick under utbildningen Red Bull energy shots 60 ml ren energi av våran "lärare" xD Jätte bra för mig som blir en duracellkanin, kan ju påpeka att jag drack en för 3 timmar sen och jag har nu gått igenom hela Bodystepen OCH Bodyjamen xD
 
På bilden nedan ser ni den underbara Åsa som hade min Bodyjam utbildning. Verkligen en av de duktigaste instruktörerna jag någonsin har träffat! Hennes sätt att lära ut och förklara är bara att så himla bra, kommer definitivt att använda några av hennes beskrivningar på mina pass! =D

image

Färdig packad!

Är precis klar med packningen och ska nu till Tcentralen för att hinna köpa en kaffe innan det blir 5 timmar i tåg hem =) Så vi hörs ikväll!!!!


BUUUUUUUH!

Godkväll alla mina små vänner xD Idag är jag helt slut hela ryggen, hela kroppen bara värker. Varför? Jo för jag har under helgen gått Bodyjam utbildning. Det har varit grymt roligt!!!! Man har träffat underbara människor och bara fokuserat på dans i 3 dagar. Vad kan vara bättre?!?!?! Jag har dock inga bilder jag glömde kameran men jag kommer att få några bilder hoppas jag! xD Annars får ni ha det underbart tills vidare. Själv håller jag på att packa. Åker hem imorgon =(

Hellu =)

Idag har jag åkt upp till Stockholm igen. Jag har träffat syrran och sofia så vi har ätit gott ute på stan och dem har shoppat som galningar. Själv så går jag runt och försöker att inte spy så nervös som jag är inför imorgon. Fick ta tunnelbanan och se om jag kunde hitta vart jag skulle vara imorgon. Så vi får se om hur det känns imorgon. Försöker intala mig själv att det kommer gå bra! Nu ska jag och Sofia se på film medans systern min är på väg till Norrköping =) Mer får ni veta imorgon =)

I'm in love!!! =D


Pannkakor!

Imorgon ska vi på utflykt med klassen och vi skulle ha med oss matlåda. Och socker beroende som jag är kom jag på den brillianta idéen om att göra pannkakor till kvällsmat och matlåda samt att det skulle räcka till mig, victor och pappa som vägra äta några =( Så jag tänkte vi gör en dubbel dos xD Nog fick vi pannkakor i alla fall upp mot 40 st kanske xD Tog över en timma att bara steka xD Så jag åt 3 till kvällsmat victor åt 6-7 stycken. Detta betyder att jag har ca 30 st kvar xD Det blir verkligen en stor matlåda imorgon i alla fall xD

Victor kör säg inte till någon att jag kan laga pannkakor blicken xD

Irriterad!

Jag blir så arg på mig själv ibland. Jag är en sån perfektionist när det gäller mina pass och när jag gör något fel så blir jag så sjukt arg på mig själv och vill bara gå av scen eller skrika åt mig själv att skärpa mig. Gör det ordentligt! Men jag fattar inte när jag går igenom det innan jag är instruktör så kan jag allt felfritt sen när jag ställer mig upp blir jag så himla nervös och allt skiter sig. Inte alltid men idag när vi hade release. Hur roligt är det att gör fel inte en inte två utan 4 gånger på dem tre första låtarna! Man kan bara skylla sig själv. Kommer inte kunna släppa det på veckor USCH!!!!!

Får lyssna på denna lugna fina låten och se om jag kan lugna ner mig xD

Världens bästa arbetsställning eller vad?!? xD


Kalas!

Idag fira vi Mamma för hon fyller 45 på tisdag. Men jag och Victor har varit ute i Ljungskile hela helgen för att bygga på vindskyddet. Så jag har tyvär inte hunnit att uppdatera men här ska ni få en bild av vad jag hade på mig på kalaset. Var jätte roligt att träffa hela släkten speciellt dem små kusinerna den minsta pratar konstant men man fattar inte ett ord av vad dem försöker få fram =)


Kattmänniska

Jag trodde aldrig jag skulle bli kattmänniska men när man ser denna sötingen. Hur ska man göra för att inte smälta?!?


Hjärtattack!!!

JAg trodde seriöst jag skulle dö imorse. Jag var trött, seg och kände mig irriterad så jag skulle ställa mig och borsta tänderna. Vad ser jag då på min tandborste? Jo världens gigantiska spindel!  Jag hatar spindlar det är typ förnamnet på vad jag egentligen tycker om dem. Men jag blev så chockad att jag var tvungen att hämta kameran men då hade den gigantiska spindeln redan försvunnit med hittade då en liten bebis som var på en fotlinda. Jag har nu slängt fotlindan och alla mina tandborstar i skåpet xD


TV!!

Idag är jag helt slut körd orkar ingenting! Så idag ska jag bara se på tv med pappa och bara ta det lugnt. Se om man kan övertala han att göra en kopp te när jag ändå fixa maten xD Tror inte jag kommer att vinna men man kan ju alltid hoppas =P  Idag är jag grymt sugen på att fixa naglarna men har verkligen ingen ork för det och jag är inte duktig på den här små pill grejen xD Så istället får ni se på ett par sjukt snygga naglar som jag helt klart inte skulle tacka nej till!!!!


(Bilden är inte min utan lånad av en hemsida på google )

Detta är din hjärna. Jag har rymt!

Imorgon har vi två läxor som ska lämnas in så gott som jag vet. Och jag fattar inte ett skit om vad jag håller på med! Självklart är ena ämnet historia B och det säger allt jag är körd xD Sen filosofin är helt okej för det är lite fumligt och sina egna tankar men historia! Lägg ägg jag är lika vilsen  varje gång.

Min hjärna säger bara:
Nu orkar inte jag mer. Jag rymmer. Jag kan inte vara i detta huvudet längre. Nu sticker jag! Precis som Göstas hjärna i galenskaparna (bästa någonsin!!!!) Kan skratta lite åt den istället för historia kanske xD Ne men nu återgår jag till det seriösta HISTORIA =(

Lyssna på slutet så sjukt bra xD

Hjärnan:
Vänta lite, Gösta. Gösta. Gö- Hallå! Gösta! GÖSTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Hjärnan ynkligt:
Gösta. Gösta? Gösta?? Skit!

Hjärnan till publiken:
Är det någon som vill ha en hjärna?

Så gott som oanvänd. Det är bara en ägare!
Nehe. Jävla snobbar. Jag får väl omskola mig till kretskort då. Men jag gör det inte utan motstånd!

Hejdå. Njurritzs.


Trött!!

Nu ska jag ta och hoppa i sängs har varit en jobbig och lång dag. Har tränat för första gången på över en vecka och min fråga är bara: Vart har min kondition tagit vägen xD Har även fått reda på att min resa till Stockholm nästa helg kommer att bli rätt problematisk, vilket jag inte hade räknat med men det löser sig hoppas jag =)

Nu ska jag ta och ringa Victor innan jag somnar, gjorde den tabben igår. Jag ringde, vi prata i en tio minuter sen somna jag visst och vakna kanske en tio minuter senare och fråga om jag hade somnat med honom i luren (vilket jag självklart hade gjort) sa hejdå och tydligen lagt på. Men trots detta vakna jag med telefonen i handen vid örat =P


Vindskyddet steg för steg inprencipt



vindskydd för hästarna

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag ( senaste månaden) men idag har det varit fullt upp med att bygga det nya vindskyddet för hästarna. Eftersom vi sedan någon månad tillbaka har fått låna en hage av en bonde som ville att hästarna skulle äta upp gräset. Så har vi även fått lov att bygga ett vindskydd för dem i hagen så det arbetet började jag, pappa, Maria och Victor med idag. Vi började jobba vid 10 och slutade vid 20:00. Så det har verkligen varit en lång men rolig dag!  Men vi är ändå långt ifrån klara!

Medans jag håller på att ladda upp alla bilder får ni en bild på mig och min far (som desperat behöver klippa sig) innan bygget började =D


Färgstark outfit!

Jag måste verkligen säga att jag är helt galen i Sarah Jessica Parker och kläderna hon använder speciellt klädvalet här under. Att blanda rosa och rött, kommer ihåg när man var liten och blanda hur som helst och mamma sa alltid att rött och rosa inte passa ihop xD Kolla bara här! Funkar helt underbart ihop!

När jag var sjuk under veckan passa jag även på att titta på Sex and the City 2 och blev bara helt förälskad! Bara njut och avunda kläderna på bilderna!


Spana in en av höstens stora trender! - 3 (Stella Pictures)


Hemma mys!

Idag är det grått och tråkigt väder så det firar jag och mamma med varsin hemmagjord chai latte. Kan ju säga att den är okej men inte så man dricker den varje dag direkt xD Vi gör den med tepåse istället för löste som jag tror kommer bli mycket bättre men men. Vi får pröva med det när tepåsarna är slut xD Annars så är det väldigt mysigt med en hemmagjord chai latte en filt och en film. MYSIGT!! =D


Akta er här kommer Louise!

Usch och fy! Jag har börjat med min hemska vana att spela COD igen =( Jag sitter och skriker och går verkligen in i spelet xD Det är verkligen som en hemsk vana som att bita på naglarna eller att säga seriöst i varenda mening (vilket jag gör och mamma kommer snart hänga mig ifrån taket om jag säger det igen) COD kommer verkligen att skada mig för livet kommer säkert börja drömma om det och springa runt i skolan och "låssas" skjuta alla och kommer säkert gömma mig bakom skåpen xD SE UPP FÖR LOUISE!

Håret är viktigt!

Idag har jag verkligen en hår kris! Jag vill så himla gärna färga håret men jag vill så otroligt gärna låta min naturliga hårväxt växa ut. Saknar mitt röda hår, saknar mitt blonda, TILL OCH MED DET SVARTA! xD Hatar när man ser utväxten. Det är sjukt vad håret betyder mycket för tjejer egentligen. Tänk vad mycket lättare det hade varit om man bara klippte av allt. 

Vill så gärna färga håret mörkare men hur roligt är det när det växer ut och man har en utväxt på 5 cm =/


Skulle vilja vara 5 igen...

Idag saknar jag faktiskt att vara 5 år gammal. För när man var var liten så var mamma eller pappa hemma och tog hand om en. Någon som gjorde te och mat åt en och gav en så mycket kärlek och uppmärksamhet att man automatiskt blev frisk. Kommer ihåg att pappa alltid kom hem med grillad kyckling och färskpressad apelsinjuice medans mamma gjorde varma drycker och skar rostbröd i små små bitar xD Det gör hon fortfarande om man är magsjuk xD Men men nu är man stor tjej och får göra sin egna mat/ GODIS i mitt fall xD Som tur ska jag försöka övertala Victor att jag ska få låna hans onepiece som jag låna sist gång jag var sjuk. Så slipper man att klä sig när man vaknar imorgon xD


Sjuk!!!

Innan  jag åkte till Stockholm började jag känna mig seg och lite dålig. Nu en vecka senare ca känner jag mig fortfarande kass! Jag har ont i öronen, halsen bihålerna och har huvudvärk. Känns som om jag även har feber, så funderar faktiskt på att ta en ledig dag imorgon och se om jag kanske kan bli frisk. Men vi får se har verkligen inte en jobbig dag imorgon så kanske ska gå ändå och vila på eftermiddagen. Men ingen träning imorgon =(

Nu blir det en kopp te, godis och film!


Hemma och helst slut!

Eftersom jag är helt slut och skulle egentligen vilja lägga mig i soffan men måste plugga så får ni lyssna på denna underbara låten tills vidare =) Själv är jag helt kär i Videon! Jessie J Är bara för grym i mina ögon =)


Stockholm!

Om 2 timmar sitter jag i bilen på väg till Stockholm för Super Saturday som ska bli grymt roligt! Så ska alldeles strax åka till mammas jobb för att hämta kameran som bara måste med upp xD Så beräkna med ett hav av bilder när jag kommer hem! Med toppet över i:et så har jag blivit sjuk med feber, halsont och en kran till näsa. Vilket blir perfekt när man åker till Stockholm för att träna en hel dag xD


Projektarbete dataproblem!

Just nu sitter jag och Sandra och försöker greja med projektarbetet det enda negativa är att vi har skrivit två olika idéskisser och båda har försvunnit ifrån datorn =) Visst är det underbart när datorerna inte vill fungera och allt man har skrivit är borta. Så nu har vi fått börja med att spara allt på ett USB minne istället.

En gammal bild ifrån vintras made by fanny =)


RSS 2.0