Beauty Guide Sotade ögon!

Jag älskar sotade ögon tycker att det är sjukt snyggt till fest och när man vill känna sig lite extra snyggt. Jag använder mig av Kicks beauty guide som fungerar helt perfekt så tänkte visa er den här nedanför =)

1)

Lägg primer (eller vattenfast cremeögonskugga) på hela ögonlocket så att skuggan sitter hela kvällen utan att lägga sig i veck. Använd svart kajalpenna längs övre och undre fransraden för att rama in ögat, måla även mellan fransarna.



2)

Den svarta skuggan lägger du på halva ögonlocket börja från ögats yttre vrå och tona mot mitten. Tänk dig formen av en trekant, den kallas intensitetskugga. Applicera även skuggan längs undre fransraden.



3)

Forma och ge djup till ögat genom att använda en mjuk pensel med svart skugga i svepande rörelser, fram och tillbaka i globlinjen. Applicera grå skugga från inre ögonvrån och tona ihop med den svarta skuggan, även under ögat.



4)

En ljus skugga applicerar du i inre ögonvrån och under ögonbrynet som highlighter. Lägg sedan en tunn flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i ögonvrån och avsluta med en lätt knyck på handen för att få till en vinge i ögats ytterkant.



5)

Använd en svart kajalpenna längs inre fransraden, både uppe och nere. Välj en vaxbaserad, vattenfast kajalpenna som håller vid fuktkontakt. Avsluta med en volymgivande mascara och – voilà!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0